cnm semayi begenmstm tutarliydiKızlar merak ettiğim iki yorumcu var.Bir yolun var falcı sema,diğeri de fal alem Gizem hatun.İkisine de fal baktırmış olanlar varsa yazabilirler mi.İkisinin de yorumları iyi sayfalarında hangisine atayım bilemedim.
sağol canım.cnm semayi begenmstm tutarliydi
çok beklersin,en erken bir hafta
Kızlar merak ettiğim iki yorumcu var.Bir yolun var falcı sema,diğeri de fal alem Gizem hatun.İkisine de fal baktırmış olanlar varsa yazabilirler mi.İkisinin de yorumları iyi sayfalarında hangisine atayım bilemedim.
şehrazat nerde canım?Canım sema tam bi hüsran
Çok fazla aynı şeyleri tekrar ediyor, tatmin etmez canım. Şehrazata at kahve falı veya su falı. Şehrazatın dedikleri 3 seferdir çıkıyor. Olmayacak şeye de olmıcak diyor.
sağol canım.
Nurbanu çok iyiydi bende tavsiye ederim,dediği de çıktı,eski erkek arkadaşımın sevgilisiyle ayrılmayacağını,ciddi yönde gideceğini söylemişti.Ayrıca çok nokta atışları vardı.Famada nokta atışı yoktu pek,geleceğide bilemedi.Ama tabii enerji meselesi famayı da beğenen çok,bana tutmadı ama sana tutabilir.
şehrazat nerde canım?
Umarım bu kişiyi unutturacak çok daha iyi birisi çıkar karşınıza...Kızlar selam.1,5 yıla yakındır çok sık fal baktırıyorum.Bu siteyi de yeni keşfettim.Moralim berbat ve bunda falcıların verdiği vaadlerininde etkisi çok.erkek arkadaşım aylar önce beni başka bir kız için terketti.Bu durum için birçok falcıya fal baktırdım.Çoğu dönüceğini tekrar birleşeceğimizi söyledi,güvendim onlara.Bazı falcılarsa dönmeyeceğini,kızdan ayrılmayacağını söyledi.Bir hafta oldu o kızla nişanlanacağı haberini alalı ve halimi tahmin edersin.Bu yüzden hepinize tavsiyem falcıların vaadlerine inanıp hayallere kapılmayın.Üç gündür baktırdığım falları inceliyorum sizleri de bilgilendireyim kimlerin bilip bilmediği konusunda.
İlkay gür (Bir yolun var.) başarılı bir yorumcu,nokta atışları vardı,erkek arkadaşımın dönmeyeceğini bilenlerden.
Selena (Tellwe) onu beklemememi tavsiye etmişti,başka ufak noktalar da çıktı.
Meryem (Fal alem) çok değişik bir anlatımı var,zorlandım okurken ama o da olumsuz konuşmuştu.
Parapsikolog(tellwe) ufak nokta atışları vardı fena değildi o da olumsuz konuşanlardan.
Nurbanu (Bir yolun var) iyi yorumculardan,nokta atışları çoktu,bu ilişki tamamen bitmiş boşuna ümitlenme demişti.Kızla ilişkisinin evliliğe gideceğini bilenlerden.
Nesibe(Fal sepeti) iyi yorumcu ve o da ilişkinin geleceğiyle ilgili olumsuz konuşmuş.
Geysu (Tellwe) Türkçesi çok düzgün,yorumları çok anlaşılır.İki defa baktırdım her ikisinde de erkek arkadaşımın ilişkisinin ciddi yönde devam edeceğini belirtmişti. nokta atışları vardı ama tarihi tutturamadı.
Derin (Tellwe) fena bir yorumcu değil,onun da nokta atışları olmuş.o da olumsuz onuşanlardan
Kiraze(tellwe)onun da nokta atışları vardı.o da olumsuz konuşanlardan.Bunlar sonucu bilebilenler arkadaşlar,ama yine de falcılara çok da güvenmemek lazım.Tekrar biraraya geleceğimizi söyleyenler:Fama (bir yolun var),tutankamon(tellwe),bilgehatun(tellwe),Aylin(bir yolun var),Alex(fal sepeti),Tahzire aktaç(fal alem),medyum su yaman(bir yolun var),Şehrazat(bir yolun var)Medyum uluhan(tellwe),Seyhan(fal alem),bu falcılar erkek arkadaşımla tekrar birleşeceğimizi söyleyenlerden,hatta bazıları evlendirdi bile beni.Şu an sadece çok üzgünüm..
çok teşekkür ederim çok doğru söylüyorsun ben de aynı düşüncedeyim. anneme de söyledim böyle böyle mesaj attı diye cevap verme dedi o da seni tekrar üzmesini istmiyorum dedi. ben de öyle yapıcam..
umarım o kız derin bir yara açmıştır kalbinde de uzun süre kendine gelemez benim hissettiklerimi hisseder
konuşsam mı acaba ya.. nerdesin ki diyince bir şey yazmamıştım ben çok saçma gelmiştiYüzüne bakma derim. Önce arkadaşça konuş sonra adım atarsa aaaa ben seni unuttum gitti öylesine konuşuyordum ben başkasına aşık oldum de geçir geç.
konuşsam mı acaba ya.. nerdesin ki diyince bir şey yazmamıştım ben çok saçma gelmiştine denir ki
Bir yolun var da. Biz baya reelci faldaşlar olarak ona baktırdık uzun bir süre. Hatta yeni hesaplar açıp erkek arkadaşlarımız baktırıyormuş gibi de baktırdık. Yapmadıgımız düzenbazlık kalmadı yaniHep tutarlı sonuçlar aldık. Dedikleri ben de çıktı. Verdiği tarihler bile.
ahaha ben de anlamadım işte nerdesin ki ne :) iyiyim sen napıyorsun dedim iyi ben de demiş sonra nerdesin ki demişNerdesin ki ne demek ki :)))) bilemedim bu malca soru ne demek??
Bence güzel güzel konuş sonra zonk et
konuşsam mı acaba ya.. nerdesin ki diyince bir şey yazmamıştım ben çok saçma gelmiştine denir ki
Kızlar merak ettiğim iki yorumcu var.Bir yolun var falcı sema,diğeri de fal alem Gizem hatun.İkisine de fal baktırmış olanlar varsa yazabilirler mi.İkisinin de yorumları iyi sayfalarında hangisine atayım bilemedim.
Bndede tam tersi sema super sehrazat berbatti patlayali cok olduCanım sema tam bi hüsran
Çok fazla aynı şeyleri tekrar ediyor, tatmin etmez canım. Şehrazata at kahve falı veya su falı. Şehrazatın dedikleri 3 seferdir çıkıyor. Olmayacak şeye de olmıcak diyor.
Hatta ayrildigim ilk hafta beni baristirdi ah şeho ah ciksaydin iyiydiBndede tam tersi sema super sehrazat berbatti patlayali cok oldu
Hatunlar serüvene kitap falı attım ne diyosunuz? Pişman olur muyum? İyi bakıyor mu? Uzun mu kısa mı nasıl bir bakımı var biraz bahseder misiniz çıktığı oldu mu sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?