Binnaz Abla

Kızlar merak ettiğim iki yorumcu var.Bir yolun var falcı sema,diğeri de fal alem Gizem hatun.İkisine de fal baktırmış olanlar varsa yazabilirler mi.İkisinin de yorumları iyi sayfalarında hangisine atayım bilemedim.

Canım sema tam bi hüsran
Çok fazla aynı şeyleri tekrar ediyor, tatmin etmez canım. Şehrazata at kahve falı veya su falı. Şehrazatın dedikleri 3 seferdir çıkıyor. Olmayacak şeye de olmıcak diyor.

Nurbanuya ne falı baktırdın canım? Hangi alanda iyi?

şehrazat nerde canım?

Bir yolun var da. Biz baya reelci faldaşlar olarak ona baktırdık uzun bir süre. Hatta yeni hesaplar açıp erkek arkadaşlarımız baktırıyormuş gibi de baktırdık. Yapmadıgımız düzenbazlık kalmadı yani Hep tutarlı sonuçlar aldık. Dedikleri ben de çıktı. Verdiği tarihler bile.

Umarım bu kişiyi unutturacak çok daha iyi birisi çıkar karşınıza...
Buradaki falcılardan Biryolunvar.com'daki Aylin'i çok methetmişlerdi, ben de 2,5 ay önce kahve falı baktırmıştım. Söylediği tarihe daha var, beklemedeyim. Ancak bu yorumu okuyunca aklıma geldi, "Aylin'in dediği bende çıktı" diyen var mı acaba?

Yüzüne bakma derim. Önce arkadaşça konuş sonra adım atarsa aaaa ben seni unuttum gitti öylesine konuşuyordum ben başkasına aşık oldum de geçir geç.

Ay keske sehrazat bana da cıksaydı. Tarihler patladıgı gibi sonuc olarak ta fal tumden patladı

Nerdesin ki ne demek ki :)))) bilemedim bu malca soru ne demek??

Bence güzel güzel konuş sonra zonk et
ahaha ben de anlamadım işte nerdesin ki ne :) iyiyim sen napıyorsun dedim iyi ben de demiş sonra nerdesin ki demiş iyi olmak için bir yerde mi olmak lazım delirdi mi naptı ayrılık acısından

Kızlar merak ettiğim iki yorumcu var.Bir yolun var falcı sema,diğeri de fal alem Gizem hatun.İkisine de fal baktırmış olanlar varsa yazabilirler mi.İkisinin de yorumları iyi sayfalarında hangisine atayım bilemedim.

Canım ikisine de baktırdım ancak daha verdikleri zamanlar gelmedi ama gizem hatunda ben şok olmuştum acaip ayrıntılar bildi anda hatta baktırdıklarımdan en iyi diyebilirim geleceği bakalım çıkacak mı ama anda çok şaşırtmıştı hatta nasıl ondan çok bahsedilmemiş bugüne kadar die düşünmüştüm benden gorup arkadaşlarımda baktırdı onlara da inanılmaz nokta atışları oldu geleceği beklemedeyiz çıkarsa yazarım

Canım sema tam bi hüsran
Çok fazla aynı şeyleri tekrar ediyor, tatmin etmez canım. Şehrazata at kahve falı veya su falı. Şehrazatın dedikleri 3 seferdir çıkıyor. Olmayacak şeye de olmıcak diyor.
Bndede tam tersi sema super sehrazat berbatti patlayali cok oldu

Hatunlar serüvene kitap falı attım ne diyosunuz? Pişman olur muyum? İyi bakıyor mu? Uzun mu kısa mı nasıl bir bakımı var biraz bahseder misiniz çıktığı oldu mu sizde?

Hatunlar serüvene kitap falı attım ne diyosunuz? Pişman olur muyum? İyi bakıyor mu? Uzun mu kısa mı nasıl bir bakımı var biraz bahseder misiniz çıktığı oldu mu sizde?

Bence dene burdaki herkes bir kere baktırdı :)))

Çıkan var çıkmayan var dene derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…