Binnaz Abla

Bu Heartfilia da saatlerdir 1. siradayim daha bakmadi acayip heyecan sardı benii içim bi tuhaff oluyoo şu anda bakiyor mu kii enerjim degisiyoo bir gerginlik halindeyimm.

Kızlar merhaba.
foraın in bana baktığı fal aynen çıktı :) Ama tarihleri tutturamıyor pek. Ağustos sonu geldi be hahaha
Ama çıktı. Bi de tellwe de psiko bi falcı vardı haykozb diye, onun dediklerinin çoğu da çıktı. Ama haykozb u atmışlar siteden. Adam herkesle kavga ediyormuş. Nazann ı tavsiye etmem. falaniyet de polyanna :))
Ne çok yazışmışsınız, kendi yazımı bulamadım yeminle. Hahahaha :)
15 gün mis gibi tatil yaptım. Bomba gibiyim. Eylül gelmeden Akdeniz e gitmeyin. Ne cehennemdi yahu :)

kızlaaar ben yeni üye oldumbana dafalcı söyler misiniz
Canım bir kaç tane fal sitesi var. Sen hangi siteye üyesin.
Ben tellwe ve biryolunvar a üyeyim. Biryolunvar da 2-3 fal yolladım ama memnun kalmadım. Tellwe de 2-3 falcıya yolluyorum ama fal göndermek istediğim 2 falcı daha var tabii

kızlaaar ben yeni üye oldumbana dafalcı söyler misiniz

He he he ben kıdemli mi oldum sen gelince şimdi hoşgeldin Çömez
Bak şimdi bugünlerde en popüler Binnaz abla ; Sevgi Duman Sezgi Candan.
Hep popüler olanlar Tellwe'de Serüven Selena
Biryolunvar'da Şehrazat bildiklerim bunlar Huma bal Meryem vs vs.
Topigi de oku biraz canım

ya siteden çok baktırdım bende geçen gün birilerine ama ben telefonda bakan istiyorum ya

ben falaleme üyeyim ama internetten değil detelefondan bakanı arıyorum çünkü internetten iyi ama aklımageleni anında soramıyorum ya o kötü

ya aynı falı 150 kişiye baktırdım resmen garanti olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…