Bu Heartfilia da saatlerdir 1. siradayim daha bakmadi acayip heyecan sardı benii içim bi tuhaff oluyoo şu anda bakiyor mu kii enerjim degisiyoo bir gerginlik halindeyimm.
Kız sen yeni misin bu işte seni fal heyecanı sarmış
Yokk canım burda yeniyimm fal olayinda 1.yilimi devirdimmm
Hoşgeldin aramıza allah kurtarsın kardeş :)))
Sevgi Duman'ı hanginiz kaptı kızlar ?
Nasıl yaaa mail gelmedi hiç online olmamış nasıl fal almış bennn değilim. Daha önce alıp şimdi mi yorumluyor ki acaba offfff
Mail var 7:57. Tabii ben geç gördüm
Canım bir kaç tane fal sitesi var. Sen hangi siteye üyesin.kızlaaar ben yeni üye oldumbana dafalcı söyler misiniz
kızlaaar ben yeni üye oldumbana dafalcı söyler misiniz
ya siteden çok baktırdım bende geçen gün birilerine ama ben telefonda bakan istiyorum yaHe he he ben kıdemli mi oldum sen gelince şimdi hoşgeldin Çömez
Bak şimdi bugünlerde en popüler Binnaz abla ; Sevgi Duman Sezgi Candan.
Hep popüler olanlar Tellwe'de Serüven Selena
Biryolunvar'da Şehrazat bildiklerim bunlar Huma bal Meryem vs vs.
Topigi de oku biraz canım
ben falaleme üyeyim ama internetten değil detelefondan bakanı arıyorum çünkü internetten iyi ama aklımageleni anında soramıyorum ya o kötüCanım bir kaç tane fal sitesi var. Sen hangi siteye üyesin.
Ben tellwe ve biryolunvar a üyeyim. Biryolunvar da 2-3 fal yolladım ama memnun kalmadım. Tellwe de 2-3 falcıya yolluyorum ama fal göndermek istediğim 2 falcı daha var tabii
ya siteden çok baktırdım bende geçen gün birilerine ama ben telefonda bakan istiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?