Binnaz Abla

Sezgi candan nasıl kızlar bu sevgi duman çıldırttı beni bi türlü ulaşamadım
Bende anlamadım deli oldum ya

Canım o da sanki yokk ortalıkta Asenat kılıç varya teeee gece yarısı 02 bilmem kaçta online olmuş. Sevgi Dumanı anlamadim ne ara online oluyoo millet nasıl yakaliyoo. Sezgi Candan için iyi diyorlardı

Arkadaslar ben hep iki kisi icin fal atiyodum biri eski eks digeri konustugum biri.eks icin herkz olumlu konusurken.digeri icin olumsuzdu hepti.olumsuz cikti gibi.konusmayi kesicek bir anda demisti hira iki falindda soylemis.sema da o dgrltda araniz acilcak.demis
famada bilmis.selenada iletisim gormemisti.tam anlamiyla bilen hira oldu malesef cika cika olumsuz ciktiii

O nasıl şey kahve falını mı attin herkese aynı mı söylediler bariii

katina baktırdım kuzum ya erkek arkadaşımla ayrıldık ruh gibiyim günlerdir nesibe, hale yıldırım, rezzan abla nerdeyse ağız birliği yapmışlar gibi aynı şeyleri söylediler. en çok da onların enerjisini sevdim. ama falsepetindeki rezzanla melih gün saçmalamış. tersini söylemişler ama durum tespitleri bile doğru olmadığı için güvenmedim hele melih bütün enerjimi moralimi alt üst etti. şimdi de fal sepetinde zümrüt diye birinden yorum aldım o da benzer şeyler demiş ama benim aramamı söylemiş. hale yıldırım, nesibe ve rezzan abla ise tam tersini söyledi kesinlikle sessiz kal dediler. güveniyim mi onların yorumlarına çok övgüler almışlar ben ilk defa baktırdım

olumlu da cikabilir ama var mi tarihe daha

Biryolun varda bende farkettim bu saibeli yorumlari kim baktiriyorda yorum var dedim supheli hersey

Bende anlamadım deli oldum ya
Attım Sevgi Dumana önce mail atmıştım siteye ne ara online oluyoo bana mail bile gelmiyor diye upuzun cevap gelmişti çok yoğun talep çok fazla falan limit 4 falmış. Tamm umufumu kesip başka birilerine bakayim derken online gördüm attım bakalım sonuç değer bu stresimee

Valla canım arayıp olayı netlestirede bilirsin nokta koyar yoluna devam da edebilirsin yada umut edip uzuncaa bir zaman fal atıp durursunn. Tabii karar seninn canimcimmm

Peki senin için bu durum nasıl üzüntü var mı sende çünkü eks için de fal attigina göre senin eks "eks" olmamış gibi geldi

di mi kız dürtüyor bu bizi Ne yapsak atsak mı ki

Atcaz cicim, girdi bi kere kafaya
nasil yakalicaz ama bilemedim

Kızlar sevgi dumana baktırdım gerçekten dediğiniz kadar varmış çok detaylıydı sormadığım sorulara da değinmişti umarım dedikleri çıkar :)

Ayy nasil yakaladin yaa, cok kiskandim seni

Hoşgeldin aramıza allah kurtarsın kardeş :)))

Çeri sesli guldum gii

kızlar naira şumana sürekli elim gidiyor ya tutturma konusunda nasıl kimi iyi demiş kimi rezaletti demiş diye hatırlıyorum

Ayy cok pembeci o. Yok artik demistim okurken. Ama aldigim en guzel pembe faldi, hala acar okurum arada

Kız sezgi c va sevgi ye ne zaman baktırcaksın baktır artık ben duramyrm

Kızlar Heartfilia fal atmıştım yaa baktım tikk yokk mail attim siteye falciniz gitti mi diye " falcidan haberimiz yok falonizi iptal edin"demisler 10 tl var elimde o kadar da heyecan yapmistim.
Neyseki Sevgi Dumana atabildimm ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…