Bende anlamadım deli oldum yaNasıl yaaa mail gelmedi hiç online olmamış nasıl fal almış bennn değilim. Daha önce alıp şimdi mi yorumluyor ki acaba offfff
O nasıl şey kahve falını mı attin herkese aynı mı söylediler bariiiya aynı falı 150 kişiye baktırdım resmen garanti olsun diye
Sezgi candan nasıl kızlar bu sevgi duman çıldırttı beni bi türlü ulaşamadım
Bende anlamadım deli oldum ya
O nasıl şey kahve falını mı attin herkese aynı mı söylediler bariii
olumlu da cikabilir ama var mi tarihe dahaArkadaslar ben hep iki kisi icin fal atiyodum biri eski eks digeri konustugum biri.eks icin herkz olumlu konusurken.digeri icin olumsuzdu hepti.olumsuz cikti gibi.konusmayi kesicek bir anda demisti hira iki falindda soylemis.sema da o dgrltda araniz acilcak.demis
famada bilmis.selenada iletisim gormemisti.tam anlamiyla bilen hira oldu malesef cika cika olumsuz ciktiii
Biryolun varda bende farkettim bu saibeli yorumlari kim baktiriyorda yorum var dedim supheli herseyŞimdi Arkadaşlarım Size Gerek TellweCafe, Biryolunvar'da fal baktıran arkadaşım, Sanalda fal bakan akrabamdan duyduklarımı söyleyeceğim. Aslında ayak uğursuzu oluyormuşuz herkese bilen bize bilmeyince.. Ama benim gönlüm rahat etmez size bildiklerimi söylememek.
Biryolunvar'da fal atacak birilerini arıyordum. Hiç girmeyen bazı falcılara yeni yorumlar yapıldığını gördüm. Bakın mesela Serap Sultan var orda. Uzun zamandır görmedim onu. Ama sanki girip dolu fal atılmış gibi yorumları var. Tarih biryolunvarın yenilenme tarihi civarı. Ayrıca zamanında medyum denize baktırmıştım bana şu falıma gel falan demişti. 1 verip bunu yazdım ama ortalaması oynamadı. iyi-kötü fal bakan herkesin puanı yüksek orada. Duyduğuma göre puan düştü mü yöneticiler puanını arttırıyormuş. Şaibeli.
Tellwe'de hele ortam çok karışıkmış. cafe'de dedikodu dinliyordum. Biri öylesine falcı hesabı açmış. Ve açılmış. Hani elini sallayan orada falcı olabiliyor, kesinleşti bu. Yukarda falan fal atanların puanlarının düşük olduğunu söylemeyin siteden ayrılıyorlar falan yazıyormuş
Falalem "bence" biraz garip. Tamam fal bakan Rezzan ablanın sitesi ama bu bayan isterse elini kolunu sallaya sallaya başkalarına fal atan kişilerin yorumlarını okur. Garip geliyor bu yüzden.
Bildiklerim bular şu an siz de bildiklerinizi eklersiniz
falcı semaya verdiğim 1 puanı ve yaptığım yorumu silmişler şaka gibi.Biryolun varda bende farkettim bu saibeli yorumlari kim baktiriyorda yorum var dedim supheli hersey
Attım Sevgi Dumana önce mail atmıştım siteye ne ara online oluyoo bana mail bile gelmiyor diye upuzun cevap gelmişti çok yoğun talep çok fazla falan limit 4 falmış. Tamm umufumu kesip başka birilerine bakayim derken online gördüm attım bakalım sonuç değer bu stresimeeBende anlamadım deli oldum ya
katina baktırdım kuzum ya erkek arkadaşımla ayrıldık ruh gibiyim günlerdirnesibe, hale yıldırım, rezzan abla nerdeyse ağız birliği yapmışlar gibi aynı şeyleri söylediler. en çok da onların enerjisini sevdim. ama falsepetindeki rezzanla melih gün saçmalamış. tersini söylemişler ama durum tespitleri bile doğru olmadığı için güvenmedim hele melih bütün enerjimi moralimi alt üst etti. şimdi de fal sepetinde zümrüt diye birinden yorum aldım o da benzer şeyler demiş ama benim aramamı söylemiş. hale yıldırım, nesibe ve rezzan abla ise tam tersini söyledi kesinlikle sessiz kal dediler. güveniyim mi onların yorumlarına çok övgüler almışlar ben ilk defa baktırdım
Arkadaslar ben hep iki kisi icin fal atiyodum biri eski eks digeri konustugum biri.eks icin herkz olumlu konusurken.digeri icin olumsuzdu hepti.olumsuz cikti gibi.konusmayi kesicek bir anda demisti hira iki falindda soylemis.sema da o dgrltda araniz acilcak.demis
famada bilmis.selenada iletisim gormemisti.tam anlamiyla bilen hira oldu malesef cika cika olumsuz ciktiii
di mi kız dürtüyor bu biziNe yapsak atsak mı ki
Kızlar sevgi dumana baktırdım gerçekten dediğiniz kadar varmış çok detaylıydı sormadığım sorulara da değinmişti umarım dedikleri çıkar :)
Hoşgeldin aramıza allah kurtarsın kardeş :)))
kızlar naira şumana sürekli elim gidiyor ya tutturma konusunda nasıl kimi iyi demiş kimi rezaletti demiş diye hatırlıyorum
Atcaz cicim, girdi bi kere kafaya
nasil yakalicaz ama bilemedim
Ayy nasil yakaladin yaa, cok kiskandim seni
Çeri sesli guldum gii
Ayy cok pembeci o. Yok artik demistim okurken. Ama aldigim en guzel pembe faldi, hala acar okurum arada
Cogu eylul bir kac kisi ekim kasim.olumlu da cikabilir ama var mi tarihe daha
Esas Oglan ilk konu ikinci kisiyide fal bosa gitmesin diye soruyodumPeki senin için bu durum nasıl üzüntü var mı sende çünkü eks için de fal attigina göre senin eks "eks" olmamış gibi geldi
Baldankabak baldanim yaa, sen yakala bari sevgi dumani.
Bende bu sans varken kesin wc ye falan gidince online olur, yine yakalayamam.
Gizem hatuna bakem bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?