Binnaz Abla

Cidden iyi niyetli ve hiç paraya önem vermeyen biri. Son falımda su da atmak istiyordum soru da dedim atayım mı aynı şeyler çıkar muhtemelen parana yazık dedi :) 1 ay bekleyeceğim ben de

Yaaa çok tatlı gerçekten ben de ilk firsatta tekrar atayım diyorum Selena ya

falı kontrol ederek yani altına sürekli bakarak. En azından ben hep öyle yaptım :))

Kızlar birine fal atmak istiyorum bugün gizem hatın mı dersiniz sevgi duman mı dersiniz ne dersiniz Aslında atasım da yok ama şeytan at diyor, çok saçma oldu farkındayım ama durum bu

Peki canım fal bakmasını beklediğimiz kadar beklicek miyiz soruları da
Sen kaç gün beklemiştin?

kızlar tellwedeki falcıları incelerken lisedeki arkadaşıma rastladım ya. kız öğretmen ne işi var bunların böyle yerlerde.

Nasıl yani emin misin o olduguna resimler bazen temsili oluyor da.
Atanamamis da olabilir yada tercih meselesi daha mutlu oluyorsa fal işinden
Ferhat Göçer cerrah ama sahnelere atiyooo kendiniii

Yok canım benimki bir kişi değil yaşanmış bir olaydı geçmişte. Tekrar yaşamadım tabii ki aynı olayı.

Luna06 online görünüyor ama falı seçmeye çalışınca bu fal çeşidi hazır değildir diyor. Başka fal seçeneği de yok neden böyle oluyor acaba?

Canım kredim yoktu çizgi falı atmistim inan ki suya bakmış zannettim öyle detayli ve güzeldi tabii kii Selena nin kii
oh super aynen benim de su falı atıcak kredim yoktu çizgi falı attım selenaya ama huzursuzdum iyi oldu bu açıklama

Canım selena bildiğine kelebek falında da biliyor, enerjin bir kere tuttuysa hiç endişelenmeden bas falı bence
selenaya kışın atmıştım canım su falı ve kelebek falı ikisi de dediği zamanlarda çıktı şu an gelişmeler için tekrar attım umarım yine çıkar ona çok güveniyorum çünkü

tüm promosyonlarda tellwe çıkıyor önce Kişi değil

kızlar tellwedeki falcıları incelerken lisedeki arkadaşıma rastladım ya. kız öğretmen ne işi var bunların böyle yerlerde.
Falcıların arasında eğitimli insan çok.Selena da gıda mühendisi diye biliyorum.Bi ara da sarışın bir kadın vardı,makine mühendisi olduğunu yazıyordu.

Kskdjsjfl hislerime tercüman oldun baldan, ikisine de atasım var ama baktıracak konum yok, şeytan dürtüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…