- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kskdjsjfl hislerime tercüman oldun baldan, ikisine de atasım var ama baktıracak konum yok, şeytan dürtüyo
tüm promosyonlarda tellwe çıkıyor önceKişi değil
Bence de soru sor güzelce cevaplayacaktır zatenTam tersi eğer gelecekle durumu karıştırıyorsa şuan zaten tanışmışız ve çıkıyoruz demektir. Böyle demek istedin sanırım canım? :)
tarot mu attn cnm gerci kahve acmiyo sanrmKızlar sevgi dumana baktırdım gerçekten dediğiniz kadar varmış çok detaylıydı sormadığım sorulara da değinmişti umarım dedikleri çıkar :)
Ya daha önce bilgisayardan seçiliyordu telden seçilmiyordu. Uzun zamandir promosyon atmadım demek artik pc den de seçilmiyor pöffbir an gerçek sandım allah senikız "promosyon fallarda falcı seçilmez" diye uyarı veriyorv
8 sıra ilerlemişim selenada dün geceden beri vay be yarın yada öbür gün bana gelir umarım sıra
oh super aynen benim de su falı atıcak kredim yoktu çizgi falı attım selenaya ama huzursuzdum iyi oldu bu açıklama
nasıl seçiliyor kız bize de anlat
gece 00.00 da attım benya selena günde 1 fal alıyormuş nasıl yakalıyorsunuz o sırayı
Canım ben hep telden giriyorum da falcı değiştir butonu vardı gerçi uzun zamandır atmiyorum değişmiş de olabilir denersem yazarım
tarot mu attn cnm gerci kahve acmiyo sanrm
Ben denedim olmuyor
KIzlar bu sevgiye nasıl fal atcaz ya kadın sürekli meşgul görünüyo fal bakıyo ama 2 tane bekleyeni var o nasıl oluyo bi yardımcı olun ltfn günlerdir bekliyorum
Fal listesindeki herbir bölüm için mi sadece 1 fal alabiliyor yoksa bütün fal seçenekleri içinden sadece 1 fal mı kabul ediyor? Eğer öyleyse baya az kişi alıyor demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?