Binnaz Abla

KIzlar bu sevgiye nasıl fal atcaz ya kadın sürekli meşgul görünüyo fal bakıyo ama 2 tane bekleyeni var o nasıl oluyo bi yardımcı olun ltfn günlerdir bekliyorum

Kızlar, bot mot dedim, promosyonu denedim İnanın geçen günkü Hira'nın falından güzel geldi . Soru sorma opsiyonu yok zaten, 3 resim ekleyip gönderdim. "Tellwe" ye gitti tabii, Merilin yorumlamış. Dediğiniz gibi aday falcı olabilir. Evet, aslında bu da yuvarlak, pembiş bir fal sayılabilir, ama sanki dar yuvarlak gerçeğe daha yakın .
İlk izlenim böyle. %100 bot ta olabilir, Merilin diye yeni bir falcı da görebiliriz.

ya kızlar falsepetinde iade oluyor mu ya melih gün için iade talep edicem adamdan nefret ettim fal mal bakmadı konuşmasının 10dksı kendini toparlaman lazımla geçti ya aklıma geldikçe hala sinirleniyorum 2 gün olmuş falı da silmişim sinirle zaten

oh super aynen benim de su falı atıcak kredim yoktu çizgi falı attım selenaya ama huzursuzdum iyi oldu bu açıklama

Zaten suya bakmış gibi yoksa göremez o anlattiklarini inşallah memnun kalirsin yazarsin demii sonucu

Fal listesindeki herbir bölüm için mi sadece 1 fal alabiliyor yoksa bütün fal seçenekleri içinden sadece 1 fal mı kabul ediyor? Eğer öyleyse baya az kişi alıyor demektir.

KIzlar bu sevgiye nasıl fal atcaz ya kadın sürekli meşgul görünüyo fal bakıyo ama 2 tane bekleyeni var o nasıl oluyo bi yardımcı olun ltfn günlerdir bekliyorum

Offf evet yaaa ben de bekliyorum yokk ortalarda atanlar nasıl yakaliyoo pess

Fal listesindeki herbir bölüm için mi sadece 1 fal alabiliyor yoksa bütün fal seçenekleri içinden sadece 1 fal mı kabul ediyor? Eğer öyleyse baya az kişi alıyor demektir.

Kimi sordun canım bilmiyorum ama Selena her faldan aliyor galiba çünkü kelebek atacaktim limit dolu dedi bende çizgi attim almıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…