- 24 Şubat 2015
- 1.190
- 1.884
- 133
kızlar naira şumana sürekli elim gidiyor ya tutturma konusunda nasıl kimi iyi demiş kimi rezaletti demiş diye hatırlıyorum
Kimler patladi selna patldmiAçıkçası benim tarihler geçti gitti ama tarihlere takilmiyorum sarkabiliyoo.
Sevgi Dumanı yeni yakaladım bakalım ne diyecek
bu merilin bana da bakmıştı promosyon.full pembeydi ama baya uzun yazmış.yine de 5 verdim,emeğine yazık olmasın diyeKızlar, bot mot dedim, promosyonu denedimİnanın geçen günkü Hira'nın falından güzel geldi . Soru sorma opsiyonu yok zaten, 3 resim ekleyip gönderdim. "Tellwe" ye gitti tabii, Merilin yorumlamış. Dediğiniz gibi aday falcı olabilir. Evet, aslında bu da yuvarlak, pembiş bir fal sayılabilir, ama sanki dar yuvarlak gerçeğe daha yakın .
İlk izlenim böyle. %100 bot ta olabilir, Merilin diye yeni bir falcı da görebiliriz.
Falı iade edince yorumu siliyorlar acaba iade mi ettiler?falcı semaya verdiğim 1 puanı ve yaptığım yorumu silmişler şaka gibi.
hayır etmediler canımFalı iade edince yorumu siliyorlar acaba iade mi ettiler?
bu merilin bana da bakmıştı promosyon.full pembeydi ama baya uzun yazmış.yine de 5 verdim,emeğine yazık olmasın diye
Kimler patladi selna patldmi
yaa nerden duydum hatırlamıyorum da, biri eliyle hareket çekip atmış promosyona,
normal kahve yorumu gelmiş.
yuhhh o zaman denildiği gibi bot da olabilir bunlar,çok güldüm amayaa nerden duydum hatırlamıyorum da, biri eliyle hareket çekip atmış promosyona,
normal kahve yorumu gelmiş.
az önce yazdığım başıma geldi, wc deyken sevgi duman fal alımını açmış. yine kaçırdım
kızlar ilkay gür kahve mi tarot mu katina mı?
ya ben semaya olan yorumumu sildiler diye ortalığı ayağa kaldırdım falımı iade ettiler de 30 liralık puanım var. o sitede de başka adam yok düzgüntam da ilkaya geçen hafta attığım falı tekrar dinledim. kadın beni erkek arkadaşımla ayırmış falda sen istemeyeceksin demiş. faldan 4 gün sonra ayrıldık ama o istemedi benim hatam yüzündenşimdi fellik fellik falcı arıyorum katina atmıştım ben ama enerjisini sevmedim ya sert geldi bana zaten zıtlaştık mesajda da benim fallarımı iade edicekmiş bir daha atarsam ukala şey
ya ben semaya olan yorumumu sildiler diye ortalığı ayağa kaldırdım falımı iade ettiler de 30 liralık puanım var. o sitede de başka adam yok düzgünilkayı beğeniyorum zaten bana çıkmıştı falı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?