Binnaz Abla

Kizlar dun 5 liraya puanla damla erogluna attim. Cok bunaldiginizda 5lik arasaniz atabilirsiniz. Tarotta sorum disinda da ailesel seyler yazmis dogru, gecmise deginmis dogru. 5 lik fala gore iyiydi.

Evet baldanım. 5tl ye güzel falcılar olabiliyor. Hatta sevgi duman ı ben öyle keşfettim :)

Yok thalix ayrılmadım. Ben de zaten kendimi o yüzden anlayamıyorum.. şuan için ne aşk ne iş hayatımda sorun yok ama yinede fal baktırıyorum
ay canim korktum öyle bi yazmissinki bisi oldu sandim.neyseki bisi olmamis
ben fal baktirmiyorum ama fal baktirsam bile falla cözülmeyecek seyler heps :/

Evet Meryem fama Aylin mesela ortaklaşa bakarlar aç gözlüler kuzum üçü aynı bir yolun var sorunca gerizekalı Demiş resmen yazılı fal atmayın ya sen dertli atıyon o yazmıyo bile nerden bilcen
Kız aylin bana sesli bakmisti

Canım valla hic bir falci Allah degil sonucta, o da bir insan..ayni falci gununde oluyor super tutturuyor,o gun onunda modu dusuk olabiliyor basarisiz bakiyor,yada karsidakiyle frekansı tutmuyor..bak mesela selena herkes super diyor,bana tırttı yani..neyse sonucta cok iyi bilinen falcilarin birine bilememesi genel anlamda iyi degil herkeste patlayacak demek degil..ben seni kast etmemistim ama bazen olumsuzluk yasamis arkadaslar gelip buraya bu sekilde yazip herkesin moralini bozuyor, bu da hos degil

ilkaya fal attım bakmadı hala . sorunları varmış galiba ya çok merak ediyorum ne diyecek . kadın eğer bu ilişkim sürerse süper diyecem çünkü kimsenin bilmediği şeyi bilmiş olucak . yuh diyecem hatta çok önemli şeyleri bilmiş olucak .nesibede biraz birşey demişti ama bu kadar tutarlı değildi nesibenin dedikleri .

Ahahahhahaha yakala ve sor canım ben memnun kaldım soruma da anında cvp verdi sen nesibeye baktırdın mı
Yok canim baktirmadim, baktirmayi da dusunmuyorum online fal icin cok pahali hatta genel olarak fal icin cok pahali

kızlar sevgi dumanı hepimiz çok beğendik de dedikleri çıktı diyeniniz var mı ya bana ilk baktığıyla aynı tarihleri söyledi daha aylar var. asıl konuda da zaman var daha ama cidden yazılı yorumuna güvendiğim 1-2 kişiden biri oldu.

Bana yakın Zaman dedi umarım çıkar yazarım ztn

Ohh yeaaa fal atasim geldi yeaaa, bugun sevgi dumani ben kapicam, sorucam sorularimi sorucam sorularimi

Bkn: fistik benim olacak vurucam kirbaci ses tonuyla okunmali

Jsjsjshxhdjehsb baldancan
Bende evde ne kadar internete baglanan cihaz varsa hepsini acip çöktüm basina.
Çeri öldürecek beni bugunde yakalayamazsam.

Bana eylül ayını verdi, 1 ay içinde belli olacak yani çıkıp çıkmayacağı ama bana çıkmayacak gibi geliyor.

Bana eylül ayını verdi, 1 ay içinde belli olacak yani çıkıp çıkmayacağı ama bana çıkmayacak gibi geliyor.

aynen bana da eylülün ortası dedi ama şu anki gidişata göre patlar gibi geliyor hale, nesibe, rezzan benzer tarihler verdiler daha uzundu onlar da

ay canim korktum öyle bi yazmissinki bisi oldu sandim.neyseki bisi olmamis
ben fal baktirmiyorum ama fal baktirsam bile falla cözülmeyecek seyler heps :/
Thalixim valla falla zaten hiçbişey çözülmüyor. Ben terapi gibi görüyorum falı. Öyle gelecek kesin çıkacak ümidiylede baktırmıyorum. Anlık durumu, duygu ve düşünceleri bilsin Şuan için bana göre yetiyor.. Hani ne bileyim varsa bir ihanet durumu bilelim

Çözülmeyecek hiçbişey yok canım sen bu şekilde olumsuz düşünüp olumsuzu çekme hayatına.. Herşey elbet yoluna girer. Sıkma canını.

Son düzenleme:
Kızlar sezgi candana ne diyosunuz gerçi Binnaz abla sitesinde istediğin Kişiyi yakalamak oldukça zor ama merak ettim onu da bi ara muhabbeti dönüyodu çünkü
Sezgi candanı ben çok beğendim. hatta sanki bana bir dediği dolaylı bi şekilde çıktı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…