- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Kizlar dun 5 liraya puanla damla erogluna attim. Cok bunaldiginizda 5lik arasaniz atabilirsiniz. Tarotta sorum disinda da ailesel seyler yazmis dogru, gecmise deginmis dogru. 5 lik fala gore iyiydi.
ay canim korktum öyle bi yazmissinki bisi oldu sandim.neyseki bisi olmamisYok thalix ayrılmadım. Ben de zaten kendimi o yüzden anlayamıyorum.. şuan için ne aşk ne iş hayatımda sorun yok ama yinede fal baktırıyorum
Kız aylin bana sesli bakmistiEvet Meryem fama Aylin mesela ortaklaşa bakarlar aç gözlüler kuzum üçü aynı bir yolun var sorunca gerizekalı Demiş resmen yazılı fal atmayın ya sen dertli atıyon o yazmıyo bile nerden bilcen
Peki tuttuğu şey asıl beklediğin şey miydiNesibe bana yarım tuttu. Ama ablalığı yeter bence.
Canım valla hic bir falci Allah degil sonucta, o da bir insan..ayni falci gununde oluyor super tutturuyor,o gun onunda modu dusuk olabiliyor basarisiz bakiyor,yada karsidakiyle frekansı tutmuyor..bak mesela selena herkes super diyor,bana tırttı yani..neyse sonucta cok iyi bilinen falcilarin birine bilememesi genel anlamda iyi degil herkeste patlayacak demek degil..ben seni kast etmemistim ama bazen olumsuzluk yasamis arkadaslar gelip buraya bu sekilde yazip herkesin moralini bozuyor, bu da hos degilCikmamislara cikti mi diyelim? Bir bucuk yila yaklasan zamandir online fal atiyorum iste su tam anlamiyla cikti diyebilecegim tek bir fal yok. Cikar gibi oluyor ama yok. Nr yazayim ben simdi buraya? Tabirin yanlis olmus bence Selenacim cikmayana vallahi cikmiyor. Bende cikti yazanlara sasiriyorum mesela. Demekki gercekten enerji acikligiyla vs ilgili bir durum var
Ahahahhahaha yakala ve sor canım ben memnun kaldım soruma da anında cvp verdi sen nesibeye baktırdın mıOhh yeaaa fal atasim geldi yeaaa, bugun sevgi dumani ben kapicam, sorucam sorularimi sorucam sorularimi
Bkn: fistik benim olacak vurucam kirbaci ses tonuyla okunmali
Yok canim baktirmadim, baktirmayi da dusunmuyorum online fal icin cok pahali hatta genel olarak fal icin cok pahaliAhahahhahaha yakala ve sor canım ben memnun kaldım soruma da anında cvp verdi sen nesibeye baktırdın mı
Evet Pahalı cidden bende bi sorayım dedimYok canim baktirmadim, baktirmayi da dusunmuyorum online fal icin cok pahali hatta genel olarak fal icin cok pahali
Bana yakın Zaman dedi umarım çıkar yazarım ztnkızlar sevgi dumanı hepimiz çok beğendik de dedikleri çıktı diyeniniz var mı ya bana ilk baktığıyla aynı tarihleri söyledi daha aylar var. asıl konuda da zaman var daha ama cidden yazılı yorumuna güvendiğim 1-2 kişiden biri oldu.
Ohh yeaaa fal atasim geldi yeaaa, bugun sevgi dumani ben kapicam, sorucam sorularimi sorucam sorularimi
Bkn: fistik benim olacak vurucam kirbaci ses tonuyla okunmali
kızlar sevgi dumanı hepimiz çok beğendik de dedikleri çıktı diyeniniz var mı ya bana ilk baktığıyla aynı tarihleri söyledi daha aylar var. asıl konuda da zaman var daha ama cidden yazılı yorumuna güvendiğim 1-2 kişiden biri oldu.
Bana yakın Zaman dedi umarım çıkar yazarım ztn
Bana eylül ayını verdi, 1 ay içinde belli olacak yani çıkıp çıkmayacağı ama bana çıkmayacak gibi geliyor.
Sen başka kimlere baktırdınaynen bana da eylülün ortası dedi ama şu anki gidişata göre patlar gibi geliyorhale, nesibe, rezzan benzer tarihler verdiler daha uzundu onlar da
Thalixim valla falla zaten hiçbişey çözülmüyor. Ben terapi gibi görüyorum falı. Öyle gelecek kesin çıkacak ümidiylede baktırmıyorum. Anlık durumu, duygu ve düşünceleri bilsin Şuan için bana göre yetiyor.. Hani ne bileyim varsa bir ihanet durumu bilelimay canim korktum öyle bi yazmissinki bisi oldu sandim.neyseki bisi olmamis
ben fal baktirmiyorum ama fal baktirsam bile falla cözülmeyecek seyler heps :/
Sezgi candanı ben çok beğendim. hatta sanki bana bir dediği dolaylı bi şekilde çıktı gibi..Kızlar sezgi candana ne diyosunuz gerçi Binnaz abla sitesinde istediğin Kişiyi yakalamak oldukça zor ama merak ettim onu da bi ara muhabbeti dönüyodu çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?