Binnaz Abla

hadi ya tamam canım ondan da vazgeçtim baktıracak falcı kalmadı ya bir selena kaldı onun da peşinde koşmaya üşendim açıkcası günde 1 fal aldığını duyunca
yakalamak öyle zor değil canım sadece geece yarısını çok geçirmemeye çalış. dün gece attım ben 1 günde 15 sıra falan ilerledi hem de

yakalamak öyle zor değil canım sadece geece yarısını çok geçirmemeye çalış. dün gece attım ben 1 günde 15 sıra falan ilerledi hem de

hadi ya tamam bunu duyduğuma sevindim canım sağol nedense kadını hiç bilmeden antipatim oluştu gerçi nesibede de aynı şeyi düşünmüştüm ama gelecek konusu patlamazsa peşini bırakmam artık :) selena yazılı yorum mu yapıyor peki nedense yazılı yorumlara güvenemiyorum. bir tek binnazda sevgi dumanı beğenmiştim özenli gelmişti.

Sonunda sende yakalamissin sevindim canım ben de beğendim değdi beklemeye

Sonunda sende yakalamissin sevindim canım ben de beğendim değdi beklemeye
Aynen beklerken biraz sinir oldum ama değdi bekleyen Arkadaşlara söyleyim maile haber gelmesini beklemeyin çinkü online oldu diye haber geldiğinde aslında olmamış oluyo ondan sonra siteden çıkmadan takip edin hemen onllne oluyo ve çok kısa kalıyo

Kizlar dun 5 liraya puanla damla erogluna attim. Cok bunaldiginizda 5lik arasaniz atabilirsiniz. Tarotta sorum disinda da ailesel seyler yazmis dogru, gecmise deginmis dogru. 5 lik fala gore iyiydi.

Sevgi dumanıda aradan çıkardığıma göre başka kimi tavsiye edersiniz kızlar

Sevgi Duman'ı hanginiz kaptı kızlar ?
Ben kaptım şans eseri inceledim yapılan yorumları sonra bir anda yeşil ışık yanıverdi yolladım canım.
Geldi falım Sevgi Dumandan gözümün capagiyla okudumm beğendim gerçekten özenli bakmış uzun uzun tutarlı yorumları boş değil deneyin kizlarr
Bende çok beğendim sormadığım sorunlarıma bile değinmiş.
Aynen kesinlikle hisli birisi şuanlık fiyatıda uygun.

Kızlar sezgi candana ne diyosunuz gerçi Binnaz abla sitesinde istediğin Kişiyi yakalamak oldukça zor ama merak ettim onu da bi ara muhabbeti dönüyodu çünkü

Arkadaşlar nesibe nasıl baktırıp memnun kalan dedikleri çıkan var mı 40 liraymış fiyatı yüksek ama profiline yorumlara fln baktım oldukça iyi çok fazla müşterisi var gibi görünüyo baktıran arkadaslardan tavsiye istiyorum

Kızlar sezgi candana ne diyosunuz gerçi Binnaz abla sitesinde istediğin Kişiyi yakalamak oldukça zor ama merak ettim onu da bi ara muhabbeti dönüyodu çünkü
ben sürekli ona baktırıyorum tarihleri ve öngörülerini yaşadım ama dediğim gibi enerjimiz tuttuğu için olabilir seni yanlış yönlendirmek istemem :))

Teşekkür ederim peki sadece kahve mi bakıyo
evet kahve falı bakıyor dediğim gibi başka birini denemek istersen yüreğinden geçeni dene bizim enerjimiz %100 tuttu :)) mümkün değil olmaz dediğim birde üstüne 1 puan verdiğim olayı yaşadım tekrar baktırdığımda beni nazik bir şekilde karşıladı artık hep ondayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…