- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
Atma cnm bence benim fal rezalettiya oğuzhan türkoğlunu arıyorum katina atıcam adam dün gecenin 3ünde online olmuş ya o saatte fala mı girilir
Atma cnm bence benim fal rezaletti
yakalamak öyle zor değil canım sadece geece yarısını çok geçirmemeye çalış. dün gece attım ben 1 günde 15 sıra falan ilerledi hem dehadi ya tamam canım ondan da vazgeçtimbaktıracak falcı kalmadı ya bir selena kaldı onun da peşinde koşmaya üşendim açıkcası günde 1 fal aldığını duyunca
yakalamak öyle zor değil canım sadece geece yarısını çok geçirmemeye çalış. dün gece attım ben 1 günde 15 sıra falan ilerledi hem de
o ne yaa olurmu olur.))yaa nerden duydum hatırlamıyorum da, biri eliyle hareket çekip atmış promosyona,
normal kahve yorumu gelmiş.
sen çok yaşa emi gülmekten patlıcam yaaaz önce yazdığım başıma geldi, wc deyken sevgi duman fal alımını açmış. yine kaçırdım
Iyi bari 4 falsa. Erken yatam bari bugun, yarin gorev zor
Yaz ama sen falin gelince.
Yakalaaaa ve baktir benceKiz ikidebir sevgi dumani yakaladim deme, catlicam simdi.
Sevgi dumanı dün gece sonunda yakaladım ve yorumum geldi kızlar çok çok beğendim söylediği tek bir cümle bile boş sallama değildi hepsi doğru tutarlı şeylerdi eğer yakın gelecek için dedikleri Çıkarsa en iyi onllne falcı diyebilirim
az önce yazdığım başıma geldi, wc deyken sevgi duman fal alımını açmış. yine kaçırdım
Aynen beklerken biraz sinir oldum ama değdi bekleyen Arkadaşlara söyleyim maile haber gelmesini beklemeyin çinkü online oldu diye haber geldiğinde aslında olmamış oluyo ondan sonra siteden çıkmadan takip edin hemen onllne oluyo ve çok kısa kalıyoSonunda sende yakalamissin sevindim canım ben de beğendim değdi beklemeye
Ben kaptımSevgi Duman'ı hanginiz kaptı kızlar ?
Bende çok beğendim sormadığım sorunlarıma bile değinmiş.Geldi falım Sevgi Dumandan gözümün capagiyla okudumm beğendim gerçekten özenli bakmış uzun uzun tutarlı yorumları boş değil deneyin kizlarr
Aynen kesinlikle hisli birisi şuanlık fiyatıda uygun.Sevgi dumanı dün gece sonunda yakaladım ve yorumum geldi kızlar çok çok beğendim söylediği tek bir cümle bile boş sallama değildi hepsi doğru tutarlı şeylerdi eğer yakın gelecek için dedikleri Çıkarsa en iyi onllne falcı diyebilirim
ben sürekli ona baktırıyorum tarihleri ve öngörülerini yaşadım ama dediğim gibi enerjimiz tuttuğu için olabilir seni yanlış yönlendirmek istemem :))Kızlar sezgi candana ne diyosunuz gerçi Binnaz abla sitesinde istediğin Kişiyi yakalamak oldukça zor ama merak ettim onu da bi ara muhabbeti dönüyodu çünkü
Teşekkür ederim peki sadece kahve mi bakıyoben sürekli ona baktırıyorum tarihleri ve öngörülerini yaşadım ama dediğim gibi enerjimiz tuttuğu için olabilir seni yanlış yönlendirmek istemem :))
evet kahve falı bakıyor dediğim gibi başka birini denemek istersen yüreğinden geçeni dene bizim enerjimiz %100 tuttu :)) mümkün değil olmaz dediğim birde üstüne 1 puan verdiğim olayı yaşadım tekrar baktırdığımda beni nazik bir şekilde karşıladı artık hep ondayım :)Teşekkür ederim peki sadece kahve mi bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?