- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ben de isyerinde duzenegi kurdum is bi maile bakiyor, mail geldigi an cokecegimJsjsjshxhdjehsb baldancan
Bende evde ne kadar internete baglanan cihaz varsa hepsini acip çöktüm basina.
Çeri öldürecek beni bugunde yakalayamazsam.
Tamam o zaman sıra onda :)Sezgi candanı ben çok beğendim. hatta sanki bana bir dediği dolaylı bi şekilde çıktı gibi..
Kızlar ben de yakalamaya çalışıyorum sevgiyi .. Kahvesi 5 liraymış. Ne kadar ucuz.. Kahve baktıran var mı acep? Kısa falan mı bakıyor kahveyi?Jsjsjshxhdjehsb baldancan
Bende evde ne kadar internete baglanan cihaz varsa hepsini acip çöktüm basina.
Çeri öldürecek beni bugunde yakalayamazsam.
Ben de isyerinde duzenegi kurdum is bi maile bakiyor, mail geldigi an cokecegim
Asayis berkemal ceri yakalayacagiz bize guven
Kızlar ben de yakalamaya çalışıyorum sevgiyi .. Kahvesi 5 liraymış. Ne kadar ucuz.. Kahve baktıran var mı acep? Kısa falan mı bakıyor kahveyi?
Hee ben de kendimce çakallık yapıp kahve atacaktım güya.. Ne kadar ucuzmuş diyordum.. Hahah.. Neyse bizde tarot atarız yakalarsakyok greycim açmıyor kahveyibinnazda baktığın fal kadar artıyor ücret kahve bakmadığı için artmıyor o yüzden düşük
Sevgi Dumanı sen mi onerdin canım yaaa iyi kide onermissin çok beğendim çokEvet baldanım. 5tl ye güzel falcılar olabiliyor. Hatta sevgi duman ı ben öyle keşfettim :)
Sevgi Dumanı sen mi onerdin canım yaaa iyi kide onermissin çok beğendim çok
Kızlar ben de yakalamaya çalışıyorum sevgiyi .. Kahvesi 5 liraymış. Ne kadar ucuz.. Kahve baktıran var mı acep? Kısa falan mı bakıyor kahveyi?
Kızlaaaar evdeki hesap çarşıya uymadı, işler bastırdı dışarı çıktım girdi mi yoksam sevgi duman
SimplyLove hayatım düzenek hazırlıyorum bende Hümadan biliyorum mail durumunu işyerindeki bilgisayarda binnaz abla açık, mail geldiğin an çat yapıştırıyorum falı açmakla vakit kaybetmiyorum ama tabi bu yöntemin tutmadığı da oluyor
Gizem hatuna fal attim.moralim bozuldu herkezin aksine konustu ilk kez biri donmicek kizla evlencege getirdi
Bastir grey, bugun biz kapatalim limiti
Yok girmedi ama catlicam ben simdi, acayip disari cikasim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?