Binnaz Abla

Jsjsjshxhdjehsb baldancan
Bende evde ne kadar internete baglanan cihaz varsa hepsini acip çöktüm basina.
Çeri öldürecek beni bugunde yakalayamazsam.
Ben de isyerinde duzenegi kurdum is bi maile bakiyor, mail geldigi an cokecegim

Asayis berkemal ceri yakalayacagiz bize guven

Jsjsjshxhdjehsb baldancan
Bende evde ne kadar internete baglanan cihaz varsa hepsini acip çöktüm basina.
Çeri öldürecek beni bugunde yakalayamazsam.
Kızlar ben de yakalamaya çalışıyorum sevgiyi .. Kahvesi 5 liraymış. Ne kadar ucuz.. Kahve baktıran var mı acep? Kısa falan mı bakıyor kahveyi?

Kızlar ben de yakalamaya çalışıyorum sevgiyi .. Kahvesi 5 liraymış. Ne kadar ucuz.. Kahve baktıran var mı acep? Kısa falan mı bakıyor kahveyi?

yok greycim açmıyor kahveyi binnazda baktığın fal kadar artıyor ücret kahve bakmadığı için artmıyor o yüzden düşük

az önce birini buldum burdaki forumlardan kızlar aradım fal baktırdım adı burak telefondan baktı çok uzun surmedi yaklaşık bir 15 dakika kadar anlattı katralama bakıyormuş sanırım güzel şeylerde söyledi kötü şeylerde bakalım çıkıcak mı bekliyorum

Gizem hatuna fal attim.moralim bozuldu herkezin aksine konustu ilk kez biri donmicek kizla evlencege getirdi

Herkese tekrar merhaba, ara ara girip bakıyorum aklıma geldikçe. Neredeyse bu foruma girişim üzerinden 2-3 yıl geçmiş olacak. Belki milyon kişiye baktırdım. Şu an artık kimin falı çıkmış, çıkmamış kendi adıma net yorum yapabilecek durumdayım. Bu yorumum daha önce yaptığım yorumlardan zıt olacak çünkü o zaman imkansız hayallerin peşinde koşarken olumsuz yorum yapanlara gıcık olup olumlu yorum yapan falcıların ufak tefek çıkan yorumlarına bakarak motive oluyordum. O sebeple iade-i itibar yapmak istediğim bazı falcılar olacak, ben yanılmışım ve onlar hep bilmiş.

Burda yazacağım falcılar yorum olarak insanın ağzını açıkta bırakacak nokta atışları olan falcılar olmayabilir ama dedikleri hep doğru çıktı zaman içinde.

1) Bilge Özdoğru- Bu kadın doğruya doğru, eğriye eğri diyen biri. Olumsuz dedikleri hep olumsuz çıktı bir cacık olmadı. Hep kızdım sürekli olumsuz diye ama zaten evet bir insan sizi kırıyorsa üzüyorsa zaten sizi sevmiyordur, hele erkeklerde çok net bu durum, biz görmek istemiyoruz bir türlü. Olumlu yorum yaptığı bir kişi oldu, hala da olumlu gidiyor onunla, Allah nazardan saklasın :)

2) Fal sepeti Alex- 10 numara yorumcu- Bana her dediği çıktı. Çok sevimli bir insan. Olaylar ve gidişat her 2 falında da onun dediği istikamette..

3) Fal sepeti Ada Yıldız- O da eğriye eğri doğruya doğru diyen cins. Her iki falı da çıktı bende. Başta gıcık olmuştum falan ama haklı çıktı.

Bunların dışında şu an onlinede güvenip baktıracağım falcı yok. Saraylısından Nesibesine, Famasından, Aylinine, Meryemine, Selenasına hepsi patlak, anlık bişileri bilseler de gidişatı göremiyorlar.

Benim şu an için bunlara eklenebilecek isimler Açelya Tuğra ve Şevval Erdal ve Kerem Avşar. Açelya 1 yıl öncesinden kronolojik sırayla olayları bilmiş, karıştırdığı detaylar da var ama bildiği detaylar da inanılmaz.

Ve tabii daimi falcım ve benim için en iyisi telde bakan Burak.

İşte bu kadar..

Kızlaaaar evdeki hesap çarşıya uymadı, işler bastırdı dışarı çıktım girdi mi yoksam sevgi duman

SimplyLove hayatım düzenek hazırlıyorum bende Hümadan biliyorum mail durumunu işyerindeki bilgisayarda binnaz abla açık, mail geldiğin an çat yapıştırıyorum falı açmakla vakit kaybetmiyorum ama tabi bu yöntemin tutmadığı da oluyor

Bastir grey, bugun biz kapatalim limiti

Yok girmedi ama catlicam ben simdi, acayip disari cikasim var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…