Girdim canım ama göremedim birşey :S sildiler mi acaba??
evet bitanem kaldırmışlar görüyomuusn sunları ya bide rastgle gördüm bizim övdgmzde oluyo ayıp denen bişey var yanikötüyede iyi diyecek halimiz yok bastan savma bakmasnlar canım alla alllaa
Aynen öyle Cansum!! Benim anlamadığım Ugga neden bulaşmış bu işe?? Onun hakkında kötü bir tane bile yorum yaptığımızı hatırlamıyorum!! Herkese süper desek gerçek süperlerin hakkını yemiş olacağız, bu işi bilmeyen de yapmasın kardeşim yaa hayret bişi yanii!!!
evet bitanem kaldırmışlar görüyomuusn sunları ya bide rastgle gördüm bizim övdgmzde oluyo ayıp denen bişey var yanikötüyede iyi diyecek halimiz yok bastan savma bakmasnlar canım alla alllaa
Gecenin 3 unde resmen cildirdim bu telvedeki salaklara .
Bi aydir tovbeliydim. Hele telveden nefret ediyordum . Dayanamadım medyumselenaya ve kocaleme fal yolladim . Kocaakem bana baskasinin falini yollamis dedimki sally kim ferdi kim allahskina dedimonce iisimler karismis diye fali bana itelemeye calisti sonra vallahi cok baska seyler yazmistim dedi. Hadi hatadir. Medyumselena da referansin yetersiz dedi falimi iade etti pes dedim . Telve benim icin birkez daha bitti . Ayrica kizlar ben nasil oluyomus diye baktim falci olarak uye oldum direk basliyosun yani sakir sakir gelen fala bakiyosun yani şöyle ki onune gelen falci o sitede yani ordaki soylenen kotu saçma seylere itibar etmeyin moraliniz bozmayin Allah ne isterse o olur. Onlara gore hesap kitap yapmayin. RABBIM HEPINIZIN GONLUNE GORE VERSIN O NE ISTERSE O OLUR. :)
kimin duvarinda yazmislar canim? hangi falcilar yazmistelwedekiler niye böyle anlamadm valla ben neyse bizede ders oldu işte duvarlında sacma sapan konuscklrına boş beleş para kazanma cabasına gireceklerne adam gbi bakım yapsınlar o zaman yok senin refernsın yok senin kartlrnı begenmedm yok senn kartlrn üstmde agırlık yapıyo vay sen önceden 4 puan vermişsin hadi ordan beee
kimin duvarinda yazmislar canim? hangi falcilar yazmis
ugganın duvarında falcıasli vadivatan konumuslar ama sabah biz beyzayla baktık kaldırmışlarrr keske resmni cekseydim valllaa
ne yazmislar ? zaten falcilar boyle!
canım bana msj atmısın ama msjlara cevap veremıyorum daha yenı uye oldugum ıcın.mesrutıyet madonun karsısıymıs mega ıs hanı kat 5.ovuyorlar ben onlına baktrdım ama memn kalmadım genede sen bılırsınn.konuyu başlatan falciasli olan zaten ona ne olduysa baktrn yok burdan bişey diyende yok yani anlmdm bitanem
Ben aslanim
Olma ilhtimali yüksek olan tahmini sevgili adayim koc burcu
Bu i$ nasil olur marble :
canım bana msj atmısın ama msjlara cevap veremıyorum daha yenı uye oldugum ıcın.mesrutıyet madonun karsısıymıs mega ıs hanı kat 5.ovuyorlar ben onlına baktrdım ama memn kalmadım genede sen bılırsınn.
Gaussmat sayesinde guzel bi falci kesfettik ona bakilandsn suphelendik bende yolladim banada cok iyi bakti yani gercek birisi . Sizde baktirinds emin olalım ben cok begendim herseyi dogru.
begendnzmii kızlar gercekten iyimiii bnde yarın baktryım şu herra nasıl acabaa
gaussmat sayesinde guzel bi falci kesfettik ona bakilandsn suphelendik bende yolladim banada cok iyi bakti yani gercek birisi . Sizde baktirinds emin olalım ben cok begendim herseyi dogru.
begendnzmii kızlar gercekten iyimiii bnde yarın baktryım şu herra nasıl acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?