İlk falı ne zaman baktırmıştın sen canım? Samiraya ben de benzetmiştim hatta bir arkadaşa da dinletmiştim ikisinin yorumlarını da, ondan soruyorum
kahinvanganın falı geldi..buda genel bakmış
benim eskisi için görüştüğü biri var demiş ama hiç var gibi değil bütün sosyal ağlardan ekliyiz de hala biz
öööf bak aklıma soktu bunu.bide diyo ki öylesine çıkma değil.sana hatalarının farkına varıyo geri dönecek diyo bu ne be
beyzacım mesaj kutuna bi bakar mısın ?
tatlımkahinvangaya bende baktrıdım tamam güzeldi ama banada aynı senin dediklerini demişti hayatında biri var anlayacak ekim gibi dönecek die ama ben fal baktırdıktan 15-20 gün sonra filan aramıştı benimkisi ve hiç sevgilisi falan bişiyde yoktu :) takılma sen yani :)
tatlımkahinvangaya bende baktrıdım tamam güzeldi ama banada aynı senin dediklerini demişti hayatında biri var anlayacak ekim gibi dönecek die ama ben fal baktırdıktan 15-20 gün sonra filan aramıştı benimkisi ve hiç sevgilisi falan bişiyde yoktu :) takılma sen yani :)
sağol canım ya aynısını demiş bak
banada aralık ocak dedi.
teşekkür ederiim
rica ederim tatlım takılma yani :) sen kendi hislerine güven yok hissediyorsan yoktur bence :)
beyza bence o kisi o ayni samira yani, diger kiza ne oldu ama ya acayip iyiyidi falin iptalini istedim!!!resmen o dan diye fali bitiris sekli bile ayni
canim 22 eylulde mi ne baktirmisim ama o kiz tamamen baska biri yemin ediyorum fali atsam beni anlicaksiniz kesinlikle bu son baka samira denen kadin!o diger kiz kimdi bilmiorum hafif bir pelteklik vardi onda anlasiliyor yani iptalini istedim dangur dungur boktan bir ses kaydi yapmis!!nasil sinir oldumbirde ben sana baktmistim daha once diyor yeni hesap acip baktirdim yalanci sey
kızlarrrrr telwedeki falcılar burayıııı okuyorrrrr dikkkattt az önce gördüm konusmalrını
canim 22 eylulde mi ne baktirmisim ama o kiz tamamen baska biri yemin ediyorum fali atsam beni anlicaksiniz kesinlikle bu son baka samira denen kadin!o diger kiz kimdi bilmiorum hafif bir pelteklik vardi onda anlasiliyor yani iptalini istedim dangur dungur boktan bir ses kaydi yapmis!!nasil sinir oldumbirde ben sana baktmistim daha once diyor yeni hesap acip baktirdim yalanci sey
Çoğu okuyor zaten canım benim, sırf tellwedekiler değil, diğer sitelerdekiler de okuyor ama merak ettim ne demişler?
Melih beye TAROT gönderdim. Melih bey sanki kitaptan okuyor gibi sayfa sesi geliyordu, tık demeden dakikalarca konuşmuş. Hayal kırıklığına uğradım ama puan da verip puanını kırmadım. Ben mi yanlış anladım dedim ama dinlerken insan çok sıkılıyor. Başka baktıran var mı? Bir de sesi sanki hızlı konuşup kaydedip sonra yavaşlatmış gibi garip çıkıyor
kizlar simdi ben alminanin eski falini dinledikten sonra yine ona fal atayim dedim yeni kayit geldi ama o bakan kiz degil baskasi sesi cok farkli yorumu ifadeleri kesinlikle cok farkli.fal sepetinde samira var bu kadin onun aynisi neredeyse!!kandiriliyormuyuz nedir anlamadim!diger kayitla bu kayit birbirinden yuzdde yuz farkli insanlar
Onlr sacma sapan knsuyomu ne dmsler bilsllerde burda falmi baksalar cddye almayin bnim gbi fln yazmas birileride ugganin duvarna gir btnn falciasli vadivatan yazmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?