Binnaz Abla

tatlımkahinvangaya bende baktrıdım tamam güzeldi ama banada aynı senin dediklerini demişti hayatında biri var anlayacak ekim gibi dönecek die ama ben fal baktırdıktan 15-20 gün sonra filan aramıştı benimkisi ve hiç sevgilisi falan bişiyde yoktu :) takılma sen yani :)

beyzacım mesaj kutuna bi bakar mısın ?

beyza bence o kisi o ayni samira yani, diger kiza ne oldu ama ya acayip iyiyidi falin iptalini istedim!!!resmen o dan diye fali bitiris sekli bile ayni

Son düzenleme:

artık gerçekten üzülme bak şu an itibariyle üç kişi olduk Aynı mantık tüm fallarda geçerlidir uygulaması yapıyor sanırım kahinvanga..ayrı kız-erkek ve aldatılma durumu

Son düzenleme:

sağol canım ya aynısını demiş bak
banada aralık ocak dedi.
teşekkür ederiim

rica ederim tatlım takılma yani :) sen kendi hislerine güven yok hissediyorsan yoktur bence :)

ya size benim eskisin göstersem azda anlatsam gülersiniz falcının bu lafına:))
ilk sevgilisi ben olabilirim öyle söyliyim. ve 23 yaşında bu adaaam!
ya zamanında şişkoymuş yemiş yemiş kimse bakmamıştır.
zayıflamış benim tanıdığım zmanada da ama çirkin de şimdi yakışıklı değil.
ama aşk napcaksın.
bende demiştim 2 yıldır sevgilim yoktu düzgün güvenilir karıya kıza bakmayan biri olursa çıkacam diye.bu çıktı peşimdende koşunca aman ne tipine bakcam tam istediğim gibi ilgili vs dedim.
nolduu terkedildiiiim:))

beyza bence o kisi o ayni samira yani, diger kiza ne oldu ama ya acayip iyiyidi falin iptalini istedim!!!resmen o dan diye fali bitiris sekli bile ayni

marple mesaj kutun dolu sanırım sana ses dosyasını atamadım...

kızlarrrrr telwedeki falcılar burayıııı okuyorrrrr dikkkattt az önce gördüm konusmalrını

ıyy bunuda mı duyacaktım. soğuttular beni bu fal işinden iyice. yeter artık kandırmasınlar bizleri böyle. yok iki üç hesapları var. yok birbirlerinin hesabından fal bakarlar. yok her sitede farklı nick name açmalar.. Artık bu fal işine son noktayı koymam gerekecek sanırım

Canım ben 18 eylülde baktırmışım, baktım şimdi. Şimdi bilmiyorum kim olduğunu ama diğer kız dediğin sesi benzettim ben Samiraya.. O kızı tekrar dinlesen bi belki aynıdır sesleri..

Kızlarr bu arada, dün gece falı kehribandan çekip Hoennir e gönderdim.. Daha önce 1 sanal fincan, 1 de katina baktırmıştım.. Dün iskambil gönderdim, kredim ona yettiği için. Tek kelime söylicem onunla ilgili: BAA-YIIIILLLL-DIIIIIMMMM :))) sesli de bakıyor üstelik soru kısmında belirtirseniz :)) tanıdığım bir ses de değildi üstelik :)

tabii ki fal işi enerji işi, dilerim baktıracak arkadaşların da en az benim kadar tutar enerjisi..

Melih beye TAROT gönderdim. Melih bey sanki kitaptan okuyor gibi sayfa sesi geliyordu, tık demeden dakikalarca konuşmuş. Hayal kırıklığına uğradım ama puan da verip puanını kırmadım. Ben mi yanlış anladım dedim ama dinlerken insan çok sıkılıyor. Başka baktıran var mı? Bir de sesi sanki hızlı konuşup kaydedip sonra yavaşlatmış gibi garip çıkıyor

Çoğu okuyor zaten canım benim, sırf tellwedekiler değil, diğer sitelerdekiler de okuyor ama merak ettim ne demişler?

Onlr sacma sapan knsuyomu ne dmsler bilsllerde burda falmi baksalar cddye almayin bnim gbi fln yazmas birileride ugganin duvarna gir btnn falciasli vadivatan yazmisss

aynen öyle sesi robot gibi. bide bir yerden mi okuyor nedir es vermeden seri bi şekilde.
dediklerine de itimat etme derim bana dedikleri olmadı...
ayrılığımın ilk haftasında baktırmıştım.zaman çoktaaaan doldu...işle ilgili de saçmaydı dedikleri,nitekim olmadı.

Son düzenleme:

merhaba 2 hafta önce bir gün arayala samira vealmiraya baktırdım samiranın sesi bana hiç yabancı gelmemişti ama çıkaramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…