Ya bence biliyor..İlk baktırdığı fal olumsuzdu, bilmedi demiştim ama tam 3 ay sonra haklı çıktı adam. Bence onun hisleri kuvvetli ama nokta atışları çok fazla bir fal beklemeyin. Ama genel gidişat sonuç çok iyi adam da..Bir de çok pozitif biri..Ben tarot bakıtrdım ona.. Kahvesini bilemiyorum. Ama kahve kısa vadelidir, tarot daha uzun vadeli..Nisan'dan beri bende başladım fallara ve kendimi kurtaramıyorum kızlar falsepeti alex gerçekten biliyor mu kaç gündür baktırdım mı diyorum. Sen ne baktırmıştın canım ya yeni kahve kapattım atsam mı ki :)
Canım bilgeye hep tarot baktırdım 1 kere de katina..Bence kartlar olumsuz diye olumsuz yorum yapan biri değil. Sadece bizim fal baktıracak kadar takıntılı olduğumuz insanlar aslında bize gerçekten değer vermeyen ve üzen kişiler çoğunlukla. Seven adam ortada bir sebp yokken üzmez. O onlar da bunu görüyor. Boş ümitten daha iyi bence. Geçen kartlarım çok olumsuzdu ama olumlu yorum yaptı. Özel hayat ve iş hayatında pek şaşmadı bende..Ben tarotunu tavsiye ederim ama o da biraz tavsiye eder gibi bakıyor ama tarot aslında öyle bir fal. Bana bu kesin olmaz dediği hiç bir şey olmadı, olur dedikleri olma yolunda ilerliyor. Zaman da veriyor görürse o da tuttu bende.Canım sen bilgeye ne falı atmıştın,kendisi çok çeşit fal bakıyo hangisini tavsiye edersin
ben bilgeye baktırmıştım .olumlu konuşmuştu eski çıktığım için . gerçi ben istemedim ilişki olmadı aramızda ama o evleniceksiniz falan demişti yani çıkmadı dedikleri .Canım bilgeye hep tarot baktırdım 1 kere de katina..Bence kartlar olumsuz diye olumsuz yorum yapan biri değil. Sadece bizim fal baktıracak kadar takıntılı olduğumuz insanlar aslında bize gerçekten değer vermeyen ve üzen kişiler çoğunlukla. Seven adam ortada bir sebp yokken üzmez. O onlar da bunu görüyor. Boş ümitten daha iyi bence. Geçen kartlarım çok olumsuzdu ama olumlu yorum yaptı. Özel hayat ve iş hayatında pek şaşmadı bende..Ben tarotunu tavsiye ederim ama o da biraz tavsiye eder gibi bakıyor ama tarot aslında öyle bir fal. Bana bu kesin olmaz dediği hiç bir şey olmadı, olur dedikleri olma yolunda ilerliyor. Zaman da veriyor görürse o da tuttu bende.
Canım bilgeye hep tarot baktırdım 1 kere de katina..Bence kartlar olumsuz diye olumsuz yorum yapan biri değil. Sadece bizim fal baktıracak kadar takıntılı olduğumuz insanlar aslında bize gerçekten değer vermeyen ve üzen kişiler çoğunlukla. Seven adam ortada bir sebp yokken üzmez. O onlar da bunu görüyor. Boş ümitten daha iyi bence. Geçen kartlarım çok olumsuzdu ama olumlu yorum yaptı. Özel hayat ve iş hayatında pek şaşmadı bende..Ben tarotunu tavsiye ederim ama o da biraz tavsiye eder gibi bakıyor ama tarot aslında öyle bir fal. Bana bu kesin olmaz dediği hiç bir şey olmadı, olur dedikleri olma yolunda ilerliyor. Zaman da veriyor görürse o da tuttu bende.
bazı falcılar var cidden olumsuz konuşunca hoşlarına gidiyor . piskolojileri bozulmuş bence .Babypink senin fal zevkini beğenirim ammaaa cidden hayretle okudum yazdıklarını. Bilge bana aşırı olumsuz konuşmuştu 1 mg çıkmadı. Yeni tanıştığım biri için baktırmıştım gülerek bu iş de zaten olmicak hihiiihhiii diyip sinirimi bozmuştu ama o iş gayet de oldu. Bilge bence hem bir halt bilmiyor hem sinir bozucu. Astroloji baktırmak gibi bir hataya düştüm 1 cümle fal 10 dk olumlama kitap tavsiyesi vs berbattı. Baktırdığım en kötü faldı.
Açelyayı da hiç beğenmedim sadece ağzı laf yapıyor. Hissiyat 0. İki kere fal attım başka isimle 1.de olayı anlattım ona göre yorum yapmış, 2 de anlatmadım abuk subuk bir senaryo yazmış evleniceksiniz demiş??? Ne olumlu ne olumsuz 1 mg çıkmadı sallamaydı zaten.
bazı falcılar var cidden olumsuz konuşunca hoşlarına gidiyor . piskolojileri bozulmuş bence .
hani üzülerek söylüyorum ama canım olmaz dese kabul de olmayacak boş yere bekleme vs vs deyip sinir bozmak başka birşey değil mi ?
bilge bana olumluydu güya ama olmadı .birdaha ona atmam . aslında bu ilişkimde birdaha kimseye fal atmıcam .ilkay iyi tavsiye veriyor zaman geçsin ona atarım bir kere daha düşünüyorum . oda zaman geçsin biraz dedi .
ohaaa diyorum kusura bakmazsan . o ne demek ya kaderinde yok abartmış . zaten tarot bir olay için açılır olur mu olmaz mı diye . vadeside kısa sürelidir . tekrar baktırmak gerekir . öyle kolay olsaydı o işler insanlar tek bir tarot açarlar bakarlardı bütün hayatında ne olucak diye .ben kendi adıma tavsiye vermeleri açısından atıyorum . yoksa onnlara göre şekillendirmiyorum birşeyi . çok ayıp yaptığı cidden bilgenin moduna göre konuşuyor demek ki . mutlu olduğu anlarda olumlu mutsuz olduğu analrda olumsuz .Buraya da yazdım Bilge hem bilmiyor hem olumsuz konuşup sinir bozuyor. Bilgenin psikolojisi bozuk bence negatiflikten zevk alıyor. Arkadaşıma sen asla evlenemezsin kaderinde yok demişti kız da ciddiye alıp üzülmüştü. Bu ay düğünü oldu.
ohaaa diyorum kusura bakmazsan . o ne demek ya kaderinde yok abartmış . zaten tarot bir olay için açılır olur mu olmaz mı diye . vadeside kısa sürelidir . tekrar baktırmak gerekir . öyle kolay olsaydı o işler insanlar tek bir tarot açarlar bakarlardı bütün hayatında ne olucak diye .ben kendi adıma tavsiye vermeleri açısından atıyorum . yoksa onnlara göre şekillendirmiyorum birşeyi . çok ayıp yaptığı cidden bilgenin moduna göre konuşuyor demek ki . mutlu olduğu anlarda olumlu mutsuz olduğu analrda olumsuz .
Beğenmene çok sevindim canım Nurbanuyu.. Benmde durumumu çok iyi bilmişti.. Anladığım kadarıyla Nurbanu bilene çok iyi biliyor..Kızlar nurbanuya Tarot attım akşam,yorumum geldi biraz önce ağzım açık kaldı resmen çok az bilgi vermeme rağmen çok nokta atışı vardı en ince ayrıntıları bile bilmiş yani sevgi dumandan daha iyi diyebilirim benim için tabi herkesle enerji tutmaz ben çok beğendim umarım gelecek için de dedikleri çıkar
olumluysa sevindim Greycim. Dideme ne baktırmıştın? karalama ? su?Kızlar Didemin dediği çıktı. Hemde tarihiyle birlikte
Buraya da yazdım Bilge hem bilmiyor hem olumsuz konuşup sinir bozuyor. Bilgenin psikolojisi bozuk bence negatiflikten zevk alıyor. Arkadaşıma sen asla evlenemezsin kaderinde yok demişti kız da ciddiye alıp üzülmüştü. Bu ay düğünü oldu.
Nerede bu didem grey hanım?Kızlar Didemin dediği çıktı. Hemde tarihiyle birlikte
Aşk mı çıktı canımKızlar Didemin dediği çıktı. Hemde tarihiyle birlikte
Karalama baktırmıştım canım.. KK da ismim lütfen geçmesin diye bir yazı yayınlattığı için baktırdığımda yorum yapmamıştım.. Çıkan falı olduğu için paylaştım sizinleolumluysa sevindim Greycim. Dideme ne baktırmıştın? karalama ? su?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?