- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Kart yorumu yapmayanlar herhalde su falı ozellikle bakanlar diyorummm.
aahahha cidden mi canım ya tamam o zaman onları ben de biliyim
Kart yorumu yapmayanlar herhalde su falı ozellikle bakanlar diyorummm.
nesibe kartın yanında suyla da destekliyor ama bildiğim kadarıyla suda anne adları falan da önemli anlamadım o yüzden. onun yardımcısı olma ihtimali var mıdır
Ya da reel de de çok müşterisi var. Çünkü fal bakmak dışında başka bir iş bana enerji veriyor yazmış profilineİkinci iş olarak yapiyooo bu mesleği o zaman çünkü başka işi olmayanlar hep online.
Ben dün gece baktırdım canım çok iidiBen de onu sormuştum bugün baktıran var mı diye.Yeni bir falcımız daha oldu demek,ona da saldıralım
bilmiyorum canim gercek falci yaziyorduNasıl yaniii botlar mı bakiyooo kii acaba.
Ya da reel de de çok müşterisi var. Çünkü fal bakmak dışında başka bir iş bana enerji veriyor yazmış profiline
bilmiyorum canim gercek falci yaziyordu
email kutunda yok mu senin bana gelmis herkese gelmistir heralde
Suya zaten öyle bakiliyooo diye biliyorum Nesibeye baktirmadimm hiç.
Yüz yüze baktirdigim için de biliyorum suya bakarken özel duâ edip cagiriyorlar öyle bakiyorlarr
bilmiyorum canim gercek falci yaziyordu
email kutunda yok mu senin bana gelmis herkese gelmistir heralde
Evet canım ya param boşa gitti sesi de bir garip ilgi çekmek için yapıyor sanırım Melih e bir daha asla diyorumCanim hic iyi degildir melih
ya cidden öyleyse ben baktırdım birine hayatımı ters düz etti ya sırf baktırdığım için midir nedir erkek arkadaşımla ayrıldık bir kaç gün sonra bunun üstünden
Nurbanu ya geçen gün attım hem çok olumsuz konuşmuş moralimi bozdu hem de karakter analizleri geçmiş tamamen yanlıştı. Belki de enerjimiz tutmadı bilemiyorum grip olmuş zaten öyle dediNurbanuya kahve baktırmıştım.. Bayağı beğendim
Kaçırdık deseneGelirrrr bence mevcut falı var mı?
Valla canım ben de dün krizdeydim siteye mail attım çünkü bana online olunca mail gelmiyor diye bekliyorum ne zaman gelir falan diye. Siteden hemen cevap geldi çok yoğun girmesiyle dolması bir oluyoo falan takip edin dediler. Sonra bii baktım online oldu yapistirdimm falı
Dün saat 21; küsür civarlarinda atmisimm
Evet bence degelmez heralde bu saatten sonra
gelmez heralde bu saatten sonra
Kızlar nurbanuya Tarot attım akşam,yorumum geldi biraz önce ağzım açık kaldı resmen çok az bilgi vermeme rağmen çok nokta atışı vardı en ince ayrıntıları bile bilmiş yani sevgi dumandan daha iyi diyebilirim benim için tabi herkesle enerji tutmaz ben çok beğendim umarım gelecek için de dedikleri çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?