Binnaz Abla

Kart yorumu yapmayanlar herhalde su falı ozellikle bakanlar diyorummm.

nesibe kartın yanında suyla da destekliyor ama bildiğim kadarıyla suda anne adları falan da önemli anlamadım o yüzden. onun yardımcısı olma ihtimali var mıdır

nesibe kartın yanında suyla da destekliyor ama bildiğim kadarıyla suda anne adları falan da önemli anlamadım o yüzden. onun yardımcısı olma ihtimali var mıdır

Suya zaten öyle bakiliyooo diye biliyorum Nesibeye baktirmadimm hiç.
Yüz yüze baktirdigim için de biliyorum suya bakarken özel duâ edip cagiriyorlar öyle bakiyorlarr

bilmiyorum canim gercek falci yaziyordu
email kutunda yok mu senin bana gelmis herkese gelmistir heralde

Falkutusunu ilk defa duydum senden biii oraya üye olmamistim hemen olup geliyorum günde 3 fal deli iş Derya abla bile bi tane baktiriyo teşekkürler bi gideyim bakim

Suya zaten öyle bakiliyooo diye biliyorum Nesibeye baktirmadimm hiç.
Yüz yüze baktirdigim için de biliyorum suya bakarken özel duâ edip cagiriyorlar öyle bakiyorlarr

ya cidden öyleyse ben baktırdım birine hayatımı ters düz etti ya sırf baktırdığım için midir nedir erkek arkadaşımla ayrıldık bir kaç gün sonra bunun üstünden

o zaman tam 00.00 da yakalamalıyım Selenayı:) aslında baktırsam ne olacak ki çıkacak mı sanki. Selenaya baktırıp çıkan var mı ?

bilmiyorum canim gercek falci yaziyordu
email kutunda yok mu senin bana gelmis herkese gelmistir heralde

Üye oldumm ehe ehe ama kahve resmim yokk baktitamadimm program indirmek zorunda biraktilar başka türlü giremedim siteye o canımı sıktı biraz sevmiyorum program indirmeyi

ya cidden öyleyse ben baktırdım birine hayatımı ters düz etti ya sırf baktırdığım için midir nedir erkek arkadaşımla ayrıldık bir kaç gün sonra bunun üstünden

Yokkk yaaa sana zarar verecek bi durum olmuyoo benim ölmem lazımdı he he hee ayrilacaginiz varmış demek ki

Nurbanuya kahve baktırmıştım.. Bayağı beğendim
Nurbanu ya geçen gün attım hem çok olumsuz konuşmuş moralimi bozdu hem de karakter analizleri geçmiş tamamen yanlıştı. Belki de enerjimiz tutmadı bilemiyorum grip olmuş zaten öyle dedi

Kaçırdık desene

Kızlar nurbanuya Tarot attım akşam,yorumum geldi biraz önce ağzım açık kaldı resmen çok az bilgi vermeme rağmen çok nokta atışı vardı en ince ayrıntıları bile bilmiş yani sevgi dumandan daha iyi diyebilirim benim için tabi herkesle enerji tutmaz ben çok beğendim umarım gelecek için de dedikleri çıkar

Nurbanu nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…