Binnaz Abla

Tarot değil astrolojiydi bir de fal bakmayı biliyormuş gibi kaderle ilgili ahkam kesmiş

Bana da çocuklarla ilgili bir iş yapacaksın demişti ne çocuğu ben mühendisim Gelişine sallıyor tutarsa işte.
atmış işte .benide evlendirmişti ama o kişiyle hiç bir bağımız yok artık zaten istemiyorum salağın teki çıktı . ben bıraktım .çok iyi biri falan demişti . tavsiye ettiğin başka var mı peki ?

Bana da bir kişisel gelişim kitabı tavsiye etti, yazarı resmen ruh hastası çıktı. Adam, can dostunun intiharını sosyal medyadan duyurdu, "şu anda ölümle yaşam arasında, hadi vazgeç, yaşamayı seç" diye olumlama yapıyormuş . Aynı şehirdesin, yanına gitsene be adam, madem çok kıymetli can dostun, sosyal medyada ne işin var. Ertesi gün de gevşek gevşek arkadaşının öldüğünü duyurdu. Bu kadar ruh hastası, böyle bir olaydan takipçi kastıracak kadar alçak bir adam.

Konunun direkt Bilge'yle ilgisi yok tabii, onun ne suçu var ama adını duyunca benim aklıma hep bu geliyor. İğrenç ötesi adam.

Bilge bende hep pembeciydi, fos çoktı.

Ben de iki kez baktırdim bilge ye.
Sorduğum soruya şu an öyle bir durum yok dedi. Ben de biliyorum olmadığını o yüzden soruyorum zaten hep de tavsiye niteligindeydi
Hep meşgul görünce var bunda birsey diye düşünmüştüm . Insanlar terapi almaya gidiyor ona sanırım

Selena mı Sevgi Duman mı kızlar sizce

İkisi de bende çok iyiydi ama selena son falında ağzımı açık bıraktı ayrılma sebebimizi, benim ruh halimi, onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu tüm detaylarıyla bilmiş ki sadece şu an ayrıyız ne olacak demiştim. O açıdan beni şok etti.
Sevgi Duman'ın da biraz dobra bi tarzı var hoşuma gitti. Kartlar üzerinden gidiyor gibi gözükse de hisleri güçlü bence. Ve en önemlisi pembeci değil. Olumlu olumsuz söylüyor her şeyi.
Bana ikisinin verdiği tarih aynı hemen hemen çıkarsa beraber çıkacak falları.

hep su falı mı baktırdın peki

Hüma Bala fal atmıştım kızlar Bugün yorumu gelmiş oldukça iyiydi beğendim ben beklediğim şeyin tarihini Ekim Demiş sevgi dumanla burda çakıştılar sevgi eylül dedi Hüma Ekim ama ikiside paralel Şeyler Söyledi bakalım kimin ki çıkcak tercihim tabiki sevgiden yana,ikisinden biri çıksın da zamanı Beklicez artık :)

hep su falı mı baktırdın peki

Selenaya hiç su falı atmadım. Geçen seneden beri baktırıyorum. Tarot, katina, iskambil, çizgi, kelebek baktırdım. En memnun kaldığım kelebek ve tarot oldu. Son baktırdığım fal da kelebekti. Dedikleri çıkarsa bu defa su atmayı düşünüyorum.
Sevgi duman sadece tarot bakıyor zaten.

Hüma bana eylülde yeni bir aşk öngörmüştü lakin şu koşullarda imkansız. Konuştuğum biri yok, kaldı ki aklım hala eskisindeyken şu raddede yeni birini de istemiyorum hayatımda.
Sana çıkar umarım falı :)

ya bu falsepeti nasıl bir site allah aşkına geçen ilk defa rezzan ablaya fal attım ödemem gözükmedi yönetime mail attım, ödemeniz gözükmüyor dedi makbuzu da yolladım ancak gitti. sonra tekrar kart çekmek zorunda kaldım. az önce yine aynı şey oldu yine ödeme başarılı demesine rağmen ne bekleyen falım var ne de yönetimden mesaj geldi. bir daha bu siteden fal mal baktırmam tam konsantre olup kart çekiyorum hop ödeme yok baştan çek bu ne saçmalık ya.

kabul etmediler mi makbuzu itiraz etmedin mi olurmu öyle şey? kartında görünüyor mu harcadığın?

hüma bana ağustos dedi. hemde ben yeni ilişki için sormuştum o eskisi gelecek hatta evleneceksiniz, adımını attığım gibi ilişki kalıcı olacak dedi he gülüm he
Yapmayın kızlar ya bozmayın moralimi o kadar para verip baktırıyoruz ya hiç mi biri çıkmıyo

kabul etmediler mi makbuzu itiraz etmedin mi olurmu öyle şey? kartında görünüyor mu harcadığın?

bu rezzan ablayla olay bir kaç gün önce oldu sonra ödemem gözüktü ama yine kart seçmek zorunda kaldım. şimdi yine baktırmak için girdim ama yine aynı olay oldu ödeme başarılı dedi ama bilgilerde çıkmıyor. anlamadım bu sitede bir tek benim mi başıma geldi ya 2. kez baktırdım ikisinde de aynı şey oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…