Telefonda bakıyorNerede bu didem grey hanım?
Aşk değil.. Mal mülke alakalı bir durum. eylül başında hanede yeni bir araba olayı olcak dedi üstelik arabanın rengini bile bildi. Siyah demişti. aynı dediği gibiAşk mı çıktı canım
atmış işte .benide evlendirmişti ama o kişiyle hiç bir bağımız yok artık zaten istemiyorum salağın teki çıktı . ben bıraktım .çok iyi biri falan demişti . tavsiye ettiğin başka var mı peki ?Tarot değil astrolojiydi bir de fal bakmayı biliyormuş gibi kaderle ilgili ahkam kesmiş
Bana da çocuklarla ilgili bir iş yapacaksın demişti ne çocuğu ben mühendisimGelişine sallıyor tutarsa işte.
valla hak veriyorum sana. ben bilgeyi çok ama çok severdim çünkü olmayacak dediği şeylerin olmadığını gördüm hatta burda olumsuz yorum yapanlara kızıyordum, gerökeleri söylüyor kaldıramıyor millet diyordum ammmaaaa ne mi oldu benim o çok beğendiğim bilge çokkkk önemli bir sınavım için ful olumsuz konuştu, bende öyle inandım öyle şartlandırdım ki kesin okul uzadı gözüyle strese girdim. hemde ne stres. sonra ne mi oldu, süper geçti sınavım ama ben sınavdan çıktıktan sonra bile inanmadım. neyse sonuçlarda rahata erdim. bir daha da fala bu kadar inanmamaya yemin ettim. ilişki içinde olumlu konuştuğu şeyler olmadı.
Selena mı Sevgi Duman mı kızlar sizce
Temizliğe girişeceğim şimdi kesin gelirNe sevgi dumanmis ya girmedi, icim kurudu vallahi
hep su falı mı baktırdın pekiİkisi de bende çok iyiydi ama selena son falında ağzımı açık bıraktı ayrılma sebebimizi, benim ruh halimi, onun nasıl bir karaktere sahip olduğunu tüm detaylarıyla bilmiş ki sadece şu an ayrıyız ne olacak demiştim. O açıdan beni şok etti.
Sevgi Duman'ın da biraz dobra bi tarzı var hoşuma gitti. Kartlar üzerinden gidiyor gibi gözükse de hisleri güçlü bence. Ve en önemlisi pembeci değil. Olumlu olumsuz söylüyor her şeyi.
Bana ikisinin verdiği tarih aynı hemen hemen çıkarsa beraber çıkacak falları.
hep su falı mı baktırdın peki
Hüma Bala fal atmıştım kızlar Bugün yorumu gelmiş oldukça iyiydi beğendim ben beklediğim şeyin tarihini Ekim Demiş sevgi dumanla burda çakıştılar sevgi eylül dedi Hüma Ekim ama ikiside paralel Şeyler Söyledi bakalım kimin ki çıkcak tercihim tabiki sevgiden yana,ikisinden biri çıksın da zamanı Beklicez artık :)
ya bu falsepeti nasıl bir site allah aşkına geçen ilk defa rezzan ablaya fal attım ödemem gözükmedi yönetime mail attım, ödemeniz gözükmüyor dedi makbuzu da yolladım ancak gitti. sonra tekrar kart çekmek zorunda kaldım. az önce yine aynı şey oldu yine ödeme başarılı demesine rağmen ne bekleyen falım var ne de yönetimden mesaj geldi. bir daha bu siteden fal mal baktırmam tam konsantre olup kart çekiyorum hop ödeme yok baştan çek bu ne saçmalık ya.
Yapmayın kızlar ya bozmayın moralimi o kadar para verip baktırıyoruz ya hiç mi biri çıkmıyohüma bana ağustos dedi. hemde ben yeni ilişki için sormuştum o eskisi gelecek hatta evleneceksiniz, adımını attığım gibi ilişki kalıcı olacak dedihe gülüm he
Yapmayın kızlar ya bozmayın moralimi o kadar para verip baktırıyoruz ya hiç mi biri çıkmıyo
kabul etmediler mi makbuzuitiraz etmedin mi olurmu öyle şey? kartında görünüyor mu harcadığın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?