- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Kızlar nurbanuya Tarot attım akşam,yorumum geldi biraz önce ağzım açık kaldı resmen çok az bilgi vermeme rağmen çok nokta atışı vardı en ince ayrıntıları bile bilmiş yani sevgi dumandan daha iyi diyebilirim benim için tabi herkesle enerji tutmaz ben çok beğendim umarım gelecek için de dedikleri çıkar
Bir yolun var da canım ben çok beğendim ama dediğim gibi herkesle tutmayabilir denemekte fayda varbu nurbanu nerde canım
Bir yolun var da canım ben çok beğendim ama dediğim gibi herkesle tutmayabilir denemekte fayda var
Benim de ilk 5'imdeki falcılardandır,geleceği de tutar genelde,inşallah sana da tutar arkadaşımBir yolun var da canım ben çok beğendim ama dediğim gibi herkesle tutmayabilir denemekte fayda var
Inşallah canım geçmiş mükemmeldi yani öyle diyimBenim de ilk 5'imdeki falcılardandır,geleceği de tutar genelde,inşallah sana da tutar arkadaşım
Fal Kutusu'nun ücretsiz fallarına gerçek falcı bakmıyor, bilgisayar bakıyor. Aynı Kaave Falı ya da Fal Vakti uygulamalarında olduğu gibi sadece 5 cümle geliyor, onların da iki adedi öneri zaten:) Fal Kutusu'nda esas ücretli bakan gerçek falcılar var, ben buradan birkaç falcıya baktırdım, ancak pek de memnun kalmadım, 5 ay geçmesine rağmen içlerinden henüz gerçekleşeni çıkmadı.bilmiyorum canim gercek falci yaziyordu
email kutunda yok mu senin bana gelmis herkese gelmistir heralde
Naptiki cnm ne kadar surdu peki geldigi gibi gitti deme erkek milleti beklerim uzulme dicem ama insan uzuluyor.Kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu girmeyeli foruma..
Benim ex döndü bana.. baktırdığım herkes bilmiş oldu.. zamanda hafif sekmeler olsa da.. Selena, seruwen, hüma bal ve daha niceleri.. ama dönmez olaydı.. sevgiyle gelmedi sanırım, ama bir kez daha ve de bu kez en derinden yaraladı ve de gitti.. Bu nasıl bir şeydir? Allah'ım sen bu adamı neden çıkardın karşıma demeden de duramıyorum
neden ayrılmıştınız, nasıl geldi ve neden tekrar gitti? canım bu erkeklerin hepsi böyle sanırım sen üzme kendini..Kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu girmeyeli foruma..
Benim ex döndü bana.. baktırdığım herkes bilmiş oldu.. zamanda hafif sekmeler olsa da.. Selena, seruwen, hüma bal ve daha niceleri.. ama dönmez olaydı.. sevgiyle gelmedi sanırım, ama bir kez daha ve de bu kez en derinden yaraladı ve de gitti.. Bu nasıl bir şeydir? Allah'ım sen bu adamı neden çıkardın karşıma demeden de duramıyorum
Naptiki cnm ne kadar surdu peki geldigi gibi gitti deme erkek milleti beklerim uzulme dicem ama insan uzuluyor.
neden ayrılmıştınız, nasıl geldi ve neden tekrar gitti? canım bu erkeklerin hepsi böyle sanırım sen üzme kendini..
bu ıssız adam triplerinin modası geçmemiş mi hala? iğrenç, bencil yaratıklar.. o an ilgilenen biri olmamıştır, egosunu yükseltesi gelmiştir, canı sıkılmıştır vs. vs... ne yazık ki acı çeken, üzülen hep kadınlar oluyor. hayatından çıkarmaya bak onu tamamen inan değmez. ve inan üzmeye, kafası estikçe gelip gitmeye devam eder. merak etme unutuluyo hepsi geçiyo..Bağlanma problemi vardı bizimkinin.. Sonra özledi heralde, konuşacak şeylerimiz vardı diye geldi. Ardından yine aynı şeyler ama daha büyük sorun.. "Bizim seninle sonumuz yok"..
Geçmiş deneyimler nedeniyle kitlenen gelecek, mahvolan bir ben..
Ki kendisi hayatıma girdiğinde, "O" adam bu dedim..
Sen inanıyorsun ama ben inanmıyorum dedi.. Ama veda da etmiyor, böyle de garip bir şey..
2 aya yakın ayrı kaldık.. pazar gecesi konuşmaya başladık ama o cümlelerden sonra onunla konuşmaya devam etmem kendimi acıtmak olmayacak mı?
bu ıssız adam triplerinin modası geçmemiş mi hala? iğrenç, bencil yaratıklar.. o an ilgilenen biri olmamıştır, egosunu yükseltesi gelmiştir, canı sıkılmıştır vs. vs... ne yazık ki acı çeken, üzülen hep kadınlar oluyor. hayatından çıkarmaya bak onu tamamen inan değmez. ve inan üzmeye, kafası estikçe gelip gitmeye devam eder. merak etme unutuluyo hepsi geçiyo..
guzel bi gelisme mi cnmKizlar benim dun cok onemli bi gelismem oldu, sevgi dumani beklemeyi birakmak zorunda kaldim.
Girmemis zaten sanirim.
Bu arada huma balin 2. Fali bana %100 cikti.
hadi bakalim :)Evettt
Öyle deyince ümitleniyorum güzel birşey çıkmış çok sevindim adına peki tarih konusunda tam zamanında çıktı mı?Kizlar benim dun cok onemli bi gelismem oldu, sevgi dumani beklemeyi birakmak zorunda kaldim.
Girmemis zaten sanirim.
Bu arada huma balin 2. Fali bana %100 cikti.
Öyle deyince ümitleniyorum güzel birşey çıkmış çok sevindim adına peki tarih konusunda tam zamanında çıktı mı?
Yaaa merak ettimmm hüma ne dedi olay neydi nasıl gerçekleştiAgustos basi atmistim bi olay uzerine, eli kulaginda bu ay bitmeden demisti.
Dun 1 iydi. Konu netlige kavustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?