sizin falı bilememiştir o zaman da ben falcıların her seyi bilmesi gerektiği konusuna katılmıyorum. Benim fal baktırdığım tüm iyi falcılar enerjin değişirse geleceğin değişir diyorlar. Hele ki uzak gelecekse çok zor.. O kadar büyük beklentim yok falcılardan açıkçası.. Şu anki gidişatla ne olabileceğini ve alternatifleri söyleyebilmeleri benim için kafi. Benim seçimimin etkilemediği durumları net bilmelerini beklerim tabii o ayrı..iyide o zaman niye fal baktııryoruz . gerçek bri falcı bilir benim ne karar vericeğimi . o kadın duruma göre analiz yapan bir kadın . arkaaşımada sorsam aynısını söylerdi . evlenmeyi bırak selam bile vermiyorum artık o çocuğa . herşey bitti gitti . bide sen emek vericen demişti attı işte tutmadı .
İncesaz enerjimiz aynı zanımca. Yenilerden
Sezgi candan
Sevgi duman
Falalem gizem hatun
Falalem burç
Falalem oğuzhan
Denemek istiyorum , bölüşüp deneyelim mi
Kiz sevgi duman furyasini Ben çıkardım yaSezgi yi beğenmedim ama seveni çok. Diğerlerinden bir gizem hatun u merak ediyorum. Ama ben ekim e kadar bıraktım falı
O zaman Gizemi sen al diğer ikisini ben :)
Tamam. Ama oğuzhan a hiç atma beğenmiyorlar onu.
Kız niye?
Burdaki yorumlar d3dikleri çıktı ama ortadan kayboldu şeklindeydi ben mi karıştırıyorum?
Arkadaşım da bekliyo kadın 2 gündür kayıp girerse kim Kapcak merak ediyorum ben baktırdım rahatladım :))Ah sevgi duman ettin bizi
Gizem hatuna ben baktırdım kızlar Ayrıntı vermediğim halde şaşkınlıkla dinlediğim birşeyi bildi. Gelecek için beklemedeyim.soru kısmında inanmıyorum bu Dediğinizin olması zor dedim genelde fallarım çıkar ben gördüğümü ve hissettiğimi söylüyorum olacak dedi. Ben de bekliyorum bakalım inşallah olur.
Kız niye?
Burdaki yorumlar d3dikleri çıktı ama ortadan kayboldu şeklindeydi ben mi karıştırıyorum?
Ceri hatirlamiyon mu, gelpisipisi yi. Kizin nisanlisi aldatmis ya akrabasiyla.
Oguzhan da doncek demis, ama yuzuk takmislardi aldattigi kizla.
Ayy cok etkilenmistim ben ondan.
Kız az önce %100 tıtturduğu bir fal okudum, arkadaşıma zamanıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?