- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
Canım tarihlerde hepsi yanılabiliyorlar,olaylar çıksın o da yeter.
Hadi ya bak ben buna dikkat etmemiştim hiçbu dediklerimde olaylar da çıktı tatlım ama hüma daha iyiydi kimsenin söylemediği şeyi o söylemişti bana. bunlar da çok kişide patlamış yalnız. en iyisi saçma sapan falcılar dışındakileri kendin deneyip bulman bence birinde çıkan birinde çıkmayabiliyor. o an faldan sıkıldıysan dinlerken ya da okurken bile içine fenalık geldiyse tutmuyor onlar genelde yani benim başıma öyle geldi en azından.
Kızlar kahve falında kimi tavsiye edersiniz
Sağol canım teşekkür ederimbinnazda şennun yıldırım diye birine denk geldiği için kahve atmıştım ağzım açık dinlemiştim 17 dk mı ne sürmüştü falı. ki kahve falı diyip geçerdim. hülya demir de 1 cümlesi hariç doğruydu. sezgi candan da fena değil ama seveni çok. geri kalanını salla. binnazda bildiklerim bunlar.
falsepetinde alexi de sevmedim ben 6 dk konuşmuş dön dolaş aynı şey iade aldım zaten. ama onun da seveni çok.
kahve başka hiç baktırmadım gerisini bilemiycem ama binnaz ablaya çok takılma kahve konusunda bence
Bende dün şennur yıldırıma kahve attım puanım vardı. Bende bir kelime bir şey tutturamamış 8 dakikaydı hemde dört dakikasında bir tane aşk terapi videosunun reklamını yapmış berbattı yaa geriye kalanda sallamış da sallamış hiç beğenmedim ben.binnazda şennun yıldırım diye birine denk geldiği için kahve atmıştım ağzım açık dinlemiştim 17 dk mı ne sürmüştü falı. ki kahve falı diyip geçerdim. hülya demir de 1 cümlesi hariç doğruydu. sezgi candan da fena değil ama seveni çok. geri kalanını salla. binnazda bildiklerim bunlar.
falsepetinde alexi de sevmedim ben 6 dk konuşmuş dön dolaş aynı şey iade aldım zaten. ama onun da seveni çok.
kahve başka hiç baktırmadım gerisini bilemiycem ama binnaz ablaya çok takılma kahve konusunda bence
Tarihlerde sizde dediklerinden önce çıkan şeyler oldu mu hiç yaa bana dört ay zaman veriyorlar ikidir o kadar bekleyemem hayattaCanım tarihlerde hepsi yanılabiliyorlar,olaylar çıksın o da yeter.
Tabii canım olabiliyor bir ay önce olur bir ay sonra olur.Onda bütün falcılar yanılabiliyor.Tarihlerde sizde dediklerinden önce çıkan şeyler oldu mu hiç yaa bana dört ay zaman veriyorlar ikidir o kadar bekleyemem hayatta
Bende dün şennur yıldırıma kahve attım puanım vardı. Bende bir kelime bir şey tutturamamış 8 dakikaydı hemde dört dakikasında bir tane aşk terapi videosunun reklamını yapmış berbattı yaa geriye kalanda sallamış da sallamış hiç beğenmedim ben.
Tabii canım olabiliyor bir ay önce olur bir ay sonra olur.Onda bütün falcılar yanılabiliyor.
Bence daha fazla gönderme,yeterince göndermişsin.Kafan da allak bullak olmuştur o kadar fal arasında.Nasılsa hepsi üç şağı beş yukarı aynı şeyi söylüyor.zaman konusuna çok takılma zaten genelde aynı falı içimiz rahat etmeyip bir dünya kişiye baktırınca yakın tarihler verdiğini görüyorsun ama işte zaman geçiyor bir şekilde ben şuan delirme aşamasındayım 1 haftalık falımla 2. el araba alırdım herhalde bütün alem öğrendi olayı
Bence daha fazla gönderme,yeterince göndermişsin.Kafan da allak bullak olmuştur o kadar fal arasında.Nasılsa hepsi üç şağı beş yukarı aynı şeyi söylüyor.
Günde 2-3 tane çok fazla.Maalesef bağımlılık yapabiliyor,ben o kadar sık atmıyorum.Haftada bir iki tane,kendini tut,alıştırırsan öyle gider.sorma ne zaman buralarda dolaşsam istinasız 2-3 fal gönderiyorum yine gönderdim dayanamadımfallar da birbirine karıştı artık, hepsini tek tek tekrar dinleyip isim ve verdiği tarihi yazıcam bu gidişle
Bende çok acıyorum bir buçuk yıldır değmeyecek adam için döktüğüm fal paralarınazaman konusuna çok takılma zaten genelde aynı falı içimiz rahat etmeyip bir dünya kişiye baktırınca yakın tarihler verdiğini görüyorsun ama işte zaman geçiyor bir şekilde ben şuan delirme aşamasındayım 1 haftalık falımla 2. el araba alırdım herhalde bütün alem öğrendi olayı
Bende çok acıyorum bir buçuk yıldır değmeyecek adam için döktüğüm fal paralarınaişte anlık moral oluyor o yetiyor psikolojik olarak
150 çok aşırı ama cidden yine yolla ama 2 3 güne beğendiğin birisine at. Kendin için de zararlı baktırırken sende de enerji düşmeleri yaşanır boş yerebenim de fal maceram aynı şekilde başladı işte değmeyecek bir adam için baktırmadığım falcı kalmadı içim rahat etmedi aynı falı 150 kişiye gönderdim belki deşimdi olay başka ama sardık ya bir kere illa geliyor devamı hele bir de güzel şey söylerse bütün gün güzel geçiyor resmen
150 çok aşırı ama cidden yine yolla ama 2 3 güne beğendiğin birisine at. Kendin için de zararlı baktırırken sende de enerji düşmeleri yaşanır boş yereben de atıyorum ama o kadar sık değil
Gülnaz ışık'a bende baktırdım çok saçma baktı sonra bunda göremiyorum bi de katina yolla dedigüzel yorum gelince bomba gibi oluyorum ama :) ya öyle enerjimi mahveden melih gün, falsepetindeki rezzan bir de gülnaz ışık diye biri oldu ya benim nefret ettim onlardan tam fiyaskolardı. gerçi ilkayı da pek sevemedim zaten kadın bir daha fallarımı almayacakmış sırf lazım olursa diye başka hesap açtım o yüzden
Bende de anda ve geçmişte çok iyiydi umarım gelecekte de iyi çıkar. Belirsizlik ne kötüGizem hatun banada ıkı aya hersey yoluna gırecek dedı ama falı gercekten an olarak ıyıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?