Binnaz Abla

Canım tarihlerde hepsi yanılabiliyorlar,olaylar çıksın o da yeter.

bu dediklerimde olaylar da çıktı tatlım ama hüma daha iyiydi kimsenin söylemediği şeyi o söylemişti bana. bunlar da çok kişide patlamış yalnız. en iyisi saçma sapan falcılar dışındakileri kendin deneyip bulman bence birinde çıkan birinde çıkmayabiliyor. o an faldan sıkıldıysan dinlerken ya da okurken bile içine fenalık geldiyse tutmuyor onlar genelde yani benim başıma öyle geldi en azından.

Hadi ya bak ben buna dikkat etmemiştim hiç

Kızlar kahve falında kimi tavsiye edersiniz

binnazda şennun yıldırım diye birine denk geldiği için kahve atmıştım ağzım açık dinlemiştim 17 dk mı ne sürmüştü falı. ki kahve falı diyip geçerdim. hülya demir de 1 cümlesi hariç doğruydu. sezgi candan da fena değil ama seveni çok. geri kalanını salla. binnazda bildiklerim bunlar.
falsepetinde alexi de sevmedim ben 6 dk konuşmuş dön dolaş aynı şey iade aldım zaten. ama onun da seveni çok.
kahve başka hiç baktırmadım gerisini bilemiycem ama binnaz ablaya çok takılma kahve konusunda bence

Sağol canım teşekkür ederim

Bende dün şennur yıldırıma kahve attım puanım vardı. Bende bir kelime bir şey tutturamamış 8 dakikaydı hemde dört dakikasında bir tane aşk terapi videosunun reklamını yapmış berbattı yaa geriye kalanda sallamış da sallamış hiç beğenmedim ben.

Tarihlerde sizde dediklerinden önce çıkan şeyler oldu mu hiç yaa bana dört ay zaman veriyorlar ikidir o kadar bekleyemem hayatta
Tabii canım olabiliyor bir ay önce olur bir ay sonra olur.Onda bütün falcılar yanılabiliyor.

hadi ya bak uyuşmamışsın sen onla hiç baktırma boşuna ona ben de mesela birine kahve baktırırsam ona baktırırım demiştim 17 dk dinleyince yok artık demiştim. aynen o video olayı da vardı hatta falı yanlış birine mi gönderdi diye düşünmüştüm ilk baş. ya işte yine dinleme imkanım olsa keşke binnazda indirmezsen siliniyor bir süre sonra ne demiş görmüyorsun

Tabii canım olabiliyor bir ay önce olur bir ay sonra olur.Onda bütün falcılar yanılabiliyor.

zaman konusuna çok takılma zaten genelde aynı falı içimiz rahat etmeyip bir dünya kişiye baktırınca yakın tarihler verdiğini görüyorsun ama işte zaman geçiyor bir şekilde ben şuan delirme aşamasındayım 1 haftalık falımla 2. el araba alırdım herhalde bütün alem öğrendi olayı

Bence daha fazla gönderme,yeterince göndermişsin.Kafan da allak bullak olmuştur o kadar fal arasında.Nasılsa hepsi üç şağı beş yukarı aynı şeyi söylüyor.

Bence daha fazla gönderme,yeterince göndermişsin.Kafan da allak bullak olmuştur o kadar fal arasında.Nasılsa hepsi üç şağı beş yukarı aynı şeyi söylüyor.

sorma ne zaman buralarda dolaşsam istinasız 2-3 fal gönderiyorum yine gönderdim dayanamadım fallar da birbirine karıştı artık, hepsini tek tek tekrar dinleyip isim ve verdiği tarihi yazıcam bu gidişle

sorma ne zaman buralarda dolaşsam istinasız 2-3 fal gönderiyorum yine gönderdim dayanamadım fallar da birbirine karıştı artık, hepsini tek tek tekrar dinleyip isim ve verdiği tarihi yazıcam bu gidişle
Günde 2-3 tane çok fazla.Maalesef bağımlılık yapabiliyor,ben o kadar sık atmıyorum.Haftada bir iki tane,kendini tut,alıştırırsan öyle gider.

Bende çok acıyorum bir buçuk yıldır değmeyecek adam için döktüğüm fal paralarına işte anlık moral oluyor o yetiyor psikolojik olarak

Bende çok acıyorum bir buçuk yıldır değmeyecek adam için döktüğüm fal paralarına işte anlık moral oluyor o yetiyor psikolojik olarak

benim de fal maceram aynı şekilde başladı işte değmeyecek bir adam için baktırmadığım falcı kalmadı içim rahat etmedi aynı falı 150 kişiye gönderdim belki de şimdi olay başka ama sardık ya bir kere illa geliyor devamı hele bir de güzel şey söylerse bütün gün güzel geçiyor resmen

150 çok aşırı ama cidden yine yolla ama 2 3 güne beğendiğin birisine at. Kendin için de zararlı baktırırken sende de enerji düşmeleri yaşanır boş yere ben de atıyorum ama o kadar sık değil

150 çok aşırı ama cidden yine yolla ama 2 3 güne beğendiğin birisine at. Kendin için de zararlı baktırırken sende de enerji düşmeleri yaşanır boş yere ben de atıyorum ama o kadar sık değil

güzel yorum gelince bomba gibi oluyorum ama :) ya öyle enerjimi mahveden melih gün, falsepetindeki rezzan bir de gülnaz ışık diye biri oldu ya benim nefret ettim onlardan tam fiyaskolardı. gerçi ilkayı da pek sevemedim zaten kadın bir daha fallarımı almayacakmış sırf lazım olursa diye başka hesap açtım o yüzden

binnaz abla.com da tarotta hüma bal'ı kahvede sezgi candanı tavsiye edebilirim kızlar.ikisinin verdiği tarihler bire bir çıktı..sevgiyi bende bekliyorum ama umudumu kestim

Gülnaz ışık'a bende baktırdım çok saçma baktı sonra bunda göremiyorum bi de katina yolla dedi ya bende ilkaya attım falımı acaip iyi yorumlamıştı hatta sonra soru sordum dört gün sonra cevapladı bende puanlamada 4 puan verdim ona kızdı banada bakmıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…