Binnaz Abla

Iradeyle değiştirebileceğimiz şeyleri falcı bilemez ne demek, iyi falcı konuyla ilgili sonucu tamamen görebilmeli. Nasıl değişmişse değişmiş sonuç önemli olan sebep değil

Senin avatarlara bayiliyorum yaw. Cok severim kedileri

Naira şumana katina attım karşı tarafla ilgili hiçbir falcının bilemediği çok ince bir ayrıntı bildi hala şoktayım

Naira şumana katina attım karşı tarafla ilgili hiçbir falcının bilemediği çok ince bir ayrıntı bildi hala şoktayım
Ya kızlar çoğu falcı çoğu şeyi biliyo ama gelecek için % 100 dedikleri çıkan var Dediğiniz biri var mı?2 haftadır online fallara sardım çoğuna da baktırdım evet baktırdıklarım geçmiş ve an da iyiydi ama önmeli olan dediklerinin çıkması

Geleceği tamamen yaadığım hiçbir falım olmadı benim. Geçmiş ve şu anki durumu iyi analiz edip yakın geleceği de ucundan kıyısından tutturanı çıktı sayıyorum ben

Maalesef yüzde yüz bilebilen falcı çok zor.Yüzde yüz geleceği bilenini duymadım hiç.Ama bazı önemli noktaları tutturabiliyorlar.

Maalesef yüzde yüz bilebilen falcı çok zor.Yüzde yüz geleceği bilenini duymadım hiç.Ama bazı önemli noktaları tutturabiliyorlar.

ben binnaz ablada takılırken tarih tutturanlar olmuştu. onlar da benna, firuze, hiraydı. hümanın dediği tarihten önce çıkmıştı. ama şimdi binnaz ablayı bıraktım daha iyileri varmış diyerek. şimdi nesibe, hale yıldırım, rezzan ablanın tarihlerini bekliyorum. hemen hepsi aynı şeyi söyledi. selenadan da yorum bekliyorum. patlarsa bir daha fal mal baktırmam hepsi patlamış olur çünkü.

Canım tarihlerde hepsi yanılabiliyorlar,olaylar çıksın o da yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…