Binnaz Abla

Naira şumana katina attım karşı tarafla ilgili hiçbir falcının bilemediği çok ince bir ayrıntı bildi hala şoktayım

Naira ya iki defa attım bende, ilk baktığı çıkmaya başlamıştı sessiz kal demişti ben dayanamayıp aramıştım sessiz kalsaydım olacaktı tutamadım kendimi
ikincisi için de uzun süre bir süre verdi bekleyeceğim. Ömrüm beklemekle geçiyor ya
Ama kadın kendinden çok emin konuşuyor.

Tellwe Hisler06'ya baktıran var mı? Ben bugün baktırdım 10Tl'ye , kısaydı ama pahalı bakanlara göre de aşağı kalan bir yanı yoktu. Sevgi'yi ben de bekliyorum ama hiç yakalayamadım

Bende çok acaip şeyler bildi şaşırttı beni . Kesin olacak ama zamanı var 3 4 ay dedi hayatta bekleyemem o kadarını sabırsız hatunum ben

Kızlar Kerem Avşar'a baktıran oldu mu? İlk baktırdığımda küçük bir şeyi yaşadım ama ikinci baktırdığımı beklemeden sabırsız davrandım bozdum işi
şimdi tekrar baktırmayı düşünüyorum. Baktıran varsa lütfen yazabilir mi

Bende çok acaip şeyler bildi şaşırttı beni . Kesin olacak ama zamanı var 3 4 ay dedi hayatta bekleyemem o kadarını sabırsız hatunum ben

Aah ah ben de sabırsızım işte ne geldiyse başıma bundan geldi

Aah ah ben de sabırsızım işte ne geldiyse başıma bundan geldi
Mesaj atma kendi haline bırak biraz dediklerinde paragraf paraflar mesajlar dayadım ay nebiliyim olcaksa hemen olsun olmıcaksa siliyim kafamdan net olsun derdindeyim bende

Mesaj atma kendi haline bırak biraz dediklerinde paragraf paraflar mesajlar dayadım ay nebiliyim olcaksa hemen olsun olmıcaksa siliyim kafamdan net olsun derdindeyim bende

Erkeklerin üzerine gidince işler çıkmaza giriyor tatlım ya. Kendi haline bırakınca düşünüyorlar, özlüyorlar ve seviyorsa geri dönüyor. Ben 2 ay sabrettim tam dönme sinyalleri veriyordu bir anlık sosyal medyadan bişeyine takılıp kıskançlık yaptım aradım baskı yaptım herşeyi berbat ettim meğerse boş yere kıskanmışım. Çok az kalmıştı halbuki, ama adamı boğdum resmen mesajımla şimdi ne oldu ben sürünüyorum

Benimkide kıskançlık yüzündendi malesef ben çok üstüne gittim her konuda. Hazirandan beri bekliorum bende geri dönsün diye her ayrılğımızda falcılara dadanıyorum sonra bekle allah beklee

ya bu arada biraz eskilerden olcak ama seruvene taa nisan da fal atmışım ben bu sonbahar hayatına biri gircek falan yazmış seruveni naptınız gömdünüz mü falı cıkan varmı seruvende benm zamanımda baya iyi derlerdi kitap falına zaten en son nisan da fal baktırdım para kalmadı bende fal olayım da öle bitti

seruven bende patladı fena patladı söyledikleri olanların yanından geçemedi halbuki ne çok beğenmiştim baktırdığımda

Kızlar biraz babaanne gibi konuşucam İlişkilerde acele etmeyin, tıpkı kek kabardı mı diye acele edip fırının kapağını erken açarsanız o kek söner !!! Kabaracağı varsa da söner !!! En güzel en lezzetli yemek kısık ateşte pişer, kahve kısık ateşte kıvamlı ve lezzetli köpüklü olur... Biraz sabır....

Kız burnuma kadar geldi kek kokusu ne güzel anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…