Çok enteresan kayboldu resmen. siteye mail atın nerde noldu diye netlessin durummYarami dürttün
Naira şumana katina attım karşı tarafla ilgili hiçbir falcının bilemediği çok ince bir ayrıntı bildi hala şoktayım
Aynen canımm belırsılık fenaaBende de anda ve geçmişte çok iyiydi umarım gelecekte de iyi çıkar. Belirsizlik ne kötü
Bende çok acaip şeyler bildi şaşırttı beni . Kesin olacak ama zamanı var 3 4 ay dedi hayatta bekleyemem o kadarınıNaira ya iki defa attım bende, ilk baktığı çıkmaya başlamıştı sessiz kal demişti ben dayanamayıp aramıştım sessiz kalsaydım olacaktı tutamadım kendimiikincisi için de uzun süre bir süre verdi bekleyeceğim. Ömrüm beklemekle geçiyor ya Ama kadın kendinden çok emin konuşuyor.
Bende çok acaip şeyler bildi şaşırttı beni . Kesin olacak ama zamanı var 3 4 ay dedi hayatta bekleyemem o kadarınısabırsız hatunum ben
Mesaj atma kendi haline bırak biraz dediklerinde paragraf paraflar mesajlar dayadımAah ah ben de sabırsızım işte ne geldiyse başıma bundan geldi
Mesaj atma kendi haline bırak biraz dediklerinde paragraf paraflar mesajlar dayadımay nebiliyim olcaksa hemen olsun olmıcaksa siliyim kafamdan net olsun derdindeyim bende
Benimkide kıskançlık yüzündendi malesef ben çok üstüne gittim her konuda. Hazirandan beri bekliorum bende geri dönsün diyeErkeklerin üzerine gidince işler çıkmaza giriyor tatlım ya. Kendi haline bırakınca düşünüyorlar, özlüyorlar ve seviyorsa geri dönüyor. Ben 2 ay sabrettim tam dönme sinyalleri veriyordu bir anlık sosyal medyadan bişeyine takılıp kıskançlık yaptım aradım baskı yaptım herşeyi berbat ettim meğerse boş yere kıskanmışım. Çok az kalmıştı halbuki, ama adamı boğdum resmen mesajımla şimdi ne oldu ben sürünüyorum
sevgi duman yeni katılmış aramıza ben takılırken yoktu hangi sitede bakıyor acaba:)Evet baldanım. 5tl ye güzel falcılar olabiliyor. Hatta sevgi duman ı ben öyle keşfettim :)
seruven bende patladı fena patladı söyledikleri olanların yanından geçemedi halbuki ne çok beğenmiştim baktırdığımdaya bu arada biraz eskilerden olcak ama seruvene taa nisan da fal atmışım ben bu sonbahar hayatına biri gircek falan yazmış seruveni naptınız gömdünüz mü falı cıkan varmı seruvende benm zamanımda baya iyi derlerdi kitap falına zaten en son nisan da fal baktırdım para kalmadı bende fal olayım da öle bitti
_MedceziR_ med , buragi aradin mi?
sevgi duman yeni katılmış aramıza ben takılırken yoktu hangi sitede bakıyor acaba:)
Mesaj atma kendi haline bırak biraz dediklerinde paragraf paraflar mesajlar dayadımay nebiliyim olcaksa hemen olsun olmıcaksa siliyim kafamdan net olsun derdindeyim bende
Kızlar biraz babaanne gibi konuşucamİlişkilerde acele etmeyin, tıpkı kek kabardı mı diye acele edip fırının kapağını erken açarsanız o kek söner !!! Kabaracağı varsa da söner !!! En güzel en lezzetli yemek kısık ateşte pişer, kahve kısık ateşte kıvamlı ve lezzetli köpüklü olur... Biraz sabır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?