- 5 Ağustos 2015
- 386
- 1.234
- 33
Kız burnuma kadar geldi kek kokusune güzel anlatmışsın
Kerem Avşara kimse fal atmadı mı şimdiye kadar
Ben baktırdım, 2 fal; bir tanesi kesinlikle çıktı, diğeri de çıkma yolunda. Sonuçları biliyor gibi aşk meşk konusunda ama öyle detay detay bakan biri değil.Kızlar Kerem Avşar'a baktıran oldu mu? İlk baktırdığımda küçük bir şeyi yaşadım ama ikinci baktırdığımı beklemeden sabırsız davrandım bozdum işişimdi tekrar baktırmayı düşünüyorum. Baktıran varsa lütfen yazabilir mi
Kızlar naira şuman kahvede mi yoksa kartta mı iyi
Peki teşekkür ederim,kim iyi peki :)Pembeci o basta begenmistik ama dedikleri cogumuza cikmadi bence hic atmayin.
Benimkide kıskançlık yüzündendi malesef ben çok üstüne gittim her konuda. Hazirandan beri bekliorum bende geri dönsün diyeher ayrılğımızda falcılara dadanıyorum sonra bekle allah beklee
ben attım patladı ama
Kızlar naira şuman kahvede mi yoksa kartta mı iyi
Ben baktırdım, 2 fal; bir tanesi kesinlikle çıktı, diğeri de çıkma yolunda. Sonuçları biliyor gibi aşk meşk konusunda ama öyle detay detay bakan biri değil.
Peki net sorular mı sormak gerek atıyorum eski sevgilim ne zaman döncek şu kadar zamandır görüşmüyoruz Tarzı gibi mi yoksa genel şekilde miBen kahve baktırdım çok Ayrıntılı anı ve geçmişi biliyor karakter analizleri süper. Gelecek için biraz sabretseydim olma yolundaydı ah şu sabırsızlığım
Kızlar biraz babaanne gibi konuşucamİlişkilerde acele etmeyin, tıpkı kek kabardı mı diye acele edip fırının kapağını erken açarsanız o kek söner !!! Kabaracağı varsa da söner !!! En güzel en lezzetli yemek kısık ateşte pişer, kahve kısık ateşte kıvamlı ve lezzetli köpüklü olur... Biraz sabır....
Peki net sorular mı sormak gerek atıyorum eski sevgilim ne zaman döncek şu kadar zamandır görüşmüyoruz Tarzı gibi mi yoksa genel şekilde mi
Tamam teşekkür ederim canım peki sık online oluyo mu maile haber vermeyi ayarladım gerçi ama malum Binnaz abladakileri beklemek azap gibi bu da öyle değildir umarım:)Aynen Ayrıntı verme ki gerçekçi olsun yoksa senin yazdıklarından döktürüyorlar. Mesela erkek arkadaşımdan 2 aydır ayrıyım barışma olacak mı olacaksa ne zaman gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?