Binnaz Abla

Ben baktırdım, 2 fal; bir tanesi kesinlikle çıktı, diğeri de çıkma yolunda. Sonuçları biliyor gibi aşk meşk konusunda ama öyle detay detay bakan biri değil.

Benimkide kıskançlık yüzündendi malesef ben çok üstüne gittim her konuda. Hazirandan beri bekliorum bende geri dönsün diye her ayrılğımızda falcılara dadanıyorum sonra bekle allah beklee

Ya ben ilk ayrılığımızda bir falcıya gittim verdiği tarihte geri döndü ve dediği kelimelere kadar söyledi ve çıktı o gün bugündür her ayrılığımızda falcılardayım. Onlıne fal yüzyüze gibi olmuyor ama ne yapacaksın idare ediyoruz umut veriyorlar sonra da Dediğin gibi bekle dur

Kızlar naira şuman kahvede mi yoksa kartta mı iyi

Ben kahve baktırdım çok Ayrıntılı anı ve geçmişi biliyor karakter analizleri süper. Gelecek için biraz sabretseydim olma yolundaydı ah şu sabırsızlığım

Ben baktırdım, 2 fal; bir tanesi kesinlikle çıktı, diğeri de çıkma yolunda. Sonuçları biliyor gibi aşk meşk konusunda ama öyle detay detay bakan biri değil.

Hadi ya elemiştim biraz önce adamı tekrar fal kadroma alıyorum o halde Ahaha :)) ben de ilki çıkmıştı çünkü ikincisini bekleyemeden berbat ettim durumları tekrar baktırayım o zaman. Detaya gerek yok sonucu bilsin yeter, sağ ol kuzum

Ben kahve baktırdım çok Ayrıntılı anı ve geçmişi biliyor karakter analizleri süper. Gelecek için biraz sabretseydim olma yolundaydı ah şu sabırsızlığım
Peki net sorular mı sormak gerek atıyorum eski sevgilim ne zaman döncek şu kadar zamandır görüşmüyoruz Tarzı gibi mi yoksa genel şekilde mi

Evet durumlar bu hale gelince daha iyi anladım kuzum umarım düzelir umudumu kesmeden bekliyorum

Peki net sorular mı sormak gerek atıyorum eski sevgilim ne zaman döncek şu kadar zamandır görüşmüyoruz Tarzı gibi mi yoksa genel şekilde mi

Aynen Ayrıntı verme ki gerçekçi olsun yoksa senin yazdıklarından döktürüyorlar. Mesela erkek arkadaşımdan 2 aydır ayrıyım barışma olacak mı olacaksa ne zaman gibi

Aynen Ayrıntı verme ki gerçekçi olsun yoksa senin yazdıklarından döktürüyorlar. Mesela erkek arkadaşımdan 2 aydır ayrıyım barışma olacak mı olacaksa ne zaman gibi
Tamam teşekkür ederim canım peki sık online oluyo mu maile haber vermeyi ayarladım gerçi ama malum Binnaz abladakileri beklemek azap gibi bu da öyle değildir umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…