sizden duydum bende gönderdim hemencik kızlar :) birde ben bugün dışarda tarot baktırdım eski sevgilim beni arıcak demedi ben sordum kadın sanki zoraki beni üzmemek için arıcak demek zorunda kaldı düşünün yani artık :) ama nerde yaşadığımı naptığımı arkdaşımı eski yavuklumun isimleri falan bildi tarotta nasıl görüşüyolar bunları anlamıorumı hiç :)
canim rica etsem kredin varsa benim adimada gondersene bakim ne dicek aricakmi esim beni ne olur binaz ablaya tarot fali
kaç paraya bakıyor canım ?
tatlım vlla son 3 kredim vardı onuda az önce tellwe gaussmatın söylediiğ bi arkadaşa yolladım tellweden oda şimdi yorumluyorvalla olsaydı şimdi senin içinde gönderirdim bu arada az önce yazdığım online değildi ben dışarda baktırmıştım tatlım
tatlım vlla son 3 kredim vardı onuda az önce tellwe gaussmatın söylediiğ bi arkadaşa yolladım tellweden oda şimdi yorumluyorvalla olsaydı şimdi senin içinde gönderirdim bu arada az önce yazdığım online değildi ben dışarda baktırmıştım tatlım
Ben begendimm ama hala bi tuhaflik olabilir mi acaba diye bekliyoruz bi iki kisi daha baktirsindaa gorceezz
kim bu kizlar agzinizi acik birakan falci??
canımmmm sana msj atamıyorum mesaj kutun dolmuş
venusamber canım bana promosyon baktı ama hemen fal yollama bi iki arkadaş baktırsın ona göre bakıcaz...
benim falı özelden atarım sana sorduğum şhsı tanıyor gibi burada yazmadığım ama falcılardan birine soru kısmında sorduğum şeyi bilmiş...
Canim seni rahatsiz ediyorum ama acaba benim icin kredi alamazmisin birkereye mahsat lutfen cok ihtiyacim var bwn calismiyorum suan ondan yoksa kimseye muhtac olmazdim lutfen
Canım Kahve iç,resimlerini çek..Facebook dan Rezzan İksir var onu bul..önce arkadaş olarak ekle..ordan kendisine mesaj yaz..Abla forumdan seni duydum..Kızlar sürekli konuşuyor..Şu an için durumum yok..benim şöyle bir sorunum var.Burdan kahve resmi atsam bana 1-2 yorum yaparmısın de...Rezzan abla seni kesinlikle geri çevirmez..Öyle dünya tatlısı bir bayandır...Olduki baktın oda olmadı..Gel buraya bana özel mesaj at..ben öderim senin adına...
Canim ya olmuyor benim yerime tarot baktirsan beni bu bayramda cok sevinfirirsin ben dilenci degilim gercekten bende olsa kimseden istemem
Canım Kahve iç,resimlerini çek..Facebook dan Rezzan İksir var onu bul..önce arkadaş olarak ekle..ordan kendisine mesaj yaz..Abla forumdan seni duydum..Kızlar sürekli konuşuyor..Şu an için durumum yok..benim şöyle bir sorunum var.Burdan kahve resmi atsam bana 1-2 yorum yaparmısın de...Rezzan abla seni kesinlikle geri çevirmez..Öyle dünya tatlısı bir bayandır...Olduki baktın oda olmadı..Gel buraya bana özel mesaj at..ben öderim senin adına...
Canim ya olmuyor benim yerime tarot baktirsan beni bu bayramda cok sevinfirirsin ben dilenci degilim gercekten bende olsa kimseden istemem
Canim bilgilerini soyle telvede kredim vardı baktrym
Isim dogum tarihin ve de sorunNadil bilgiler idtixorsun canim
kusura bakma ama ben pek guvenmiyorum
Gaussmat sayesinde guzel bi falci kesfettik ona bakilandsn suphelendik bende yolladim banada cok iyi bakti yani gercek birisi . Sizde baktirinds emin olalım ben cok begendim herseyi dogru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?