falalemde gizem hatunGizem hatun nerde sekerler hepsini not alıcam artık beynim döndü yav o nerde bu nerde
Telwede ben hesabi kapatacam diye kalan 3 tl ye sanal fincan attım marva diye birine beğendim canim. Deneyebilirsin.Kizlarrrr bi el atın tellwe de 5 lik bir kahve yorumcusu istiyorum öneri istiyorum
Pardon canım marvam mış adıTelwede ben hesabi kapatacam diye kalan 3 tl ye sanal fincan attım marva diye birine beğendim canim. Deneyebilirsin.
Telwede ben hesabi kapatacam diye kalan 3 tl ye sanal fincan attım marva diye birine beğendim canim. Deneyebilirsin.
Anladım canımPardon canım marvam mış adı
Yaaaaa sen nasıl öğrendin bekleriz zaten hep beklemiyor muyuz? O nuda bekleriz
Temmuz naber yaw, hoşgeldin. Simge nerde o da gelsin
Temmuz naber yaw, hoşgeldin. Simge nerde o da gelsin
Sevgi nin yorumlarına bakarak 4 gün ve 9 gün girmemiş dedim :)Sevgiyi yakaladin mı ben de bekliyorum ikinci Selena vakası yaşıyoruz burda isimleri geçenler bii ulasilamazz oluyorlar yaww ne iş anlamadım gitti
Sevgi nin yorumlarına bakarak 4 gün ve 9 gün girmemiş dedim :)
Ben baktırdım bana çook çok aşırı olumsuz konuştu çok moralimi bozmuştu. Ona kalsa hayatımın her alanında dipteydim yaa o kadını hiç sevmedimMedyum su yaman a baktıran varmı kızlar ? Az önce ona attım
Belki enerjin tutar senin ama olumsuz konuşursa çok fazla takmaEyvahlar olsun
lade almistim atmasaydin iyiydiMedyum su yaman a baktıran varmı kızlar ? Az önce ona attım
Niye iade almıştınIade a
lade almistim atmasaydin iyiydi
Sevgiyi yakaladin mı ben de bekliyorum ikinci Selena vakası yaşıyoruz burda isimleri geçenler bii ulasilamazz oluyorlar yaww ne iş anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?