Rica ederim canım baktırınca bana da haber ver inşallah enerjiniz uyarAaaaa valla kaç kere elim gitti ona teşekkür ederim canımatarsam tabiii kii yazarimm
Aptal gibi sormadım yaSoru kısmında sormadınız mı? Evet Nesibe beni de bir konuda hayrete düşürmüştü çünkü onu bir Allah'ın kulu bilmiyor.
banada zaman vermedi kimseye vermiyor heraldeNesibe dün beni hayretler içinde bıraktı. Bu kadar herşey görülür iptal edilen randevum bile. şoktayım resmen tırstım.tebrik tarihi göremedim şimdi ama bir yıl içinde ilişki toparlanacak dedi. bu ne demek şimdi. o tebrik hiç görülemeyecek mi
Sallamadığı için performansı yüksek oluyor. Kadın bildiğin duru görü sahibi. Okuyor iç dış :) o nedenle karşımızdakinin düşündüklerini de bu sayede öğrenebiliyoruzTamamB banada zaman vermedi kimseye vermiyor heralde
Bnm zaman cok uzakti sanirim kadinda goremediSallamadığı için performansı yüksek oluyor. Kadın bildiğin duru görü sahibi. Okuyor iç dış :) o nedenle karşımızdakinin düşündüklerini de bu sayede öğrenebiliyoruz
Yaşadın mı peki istediğini ?Bnm zaman cok uzakti sanirim kadinda goremedi
ednur nesibe bende çıkmamıştı. Ama çıkan arkadaşlar var. Umarım sana da çıkar
Nesibe dün beni hayretler içinde bıraktı. Bu kadar herşey görülür iptal edilen randevum bile. şoktayım resmen tırstım.tebrik tarihi göremedim şimdi ama bir yıl içinde ilişki toparlanacak dedi. bu ne demek şimdi. o tebrik hiç görülemeyecek mi
Fal sepetinde tarot ve katina bakıyor. Saat kaçta online olacağını bildiriyor hergün. Bende yeni tanıştım :)kızlar nesibe falsepetindemi? ne falı baktırıyorsunuz?
sağol şekerFal sepetinde tarot ve katina bakıyor. Saat kaçta online olacağını bildiriyor hergün. Bende yeni tanıştım :)
sen ne falı baktırdın canım. memnun kalmışsın heraldeSallamadığı için performansı yüksek oluyor. Kadın bildiğin duru görü sahibi. Okuyor iç dış :) o nedenle karşımızdakinin düşündüklerini de bu sayede öğrenebiliyoruz
Katina baktırdım ben. Yaptığım blöfe kadar bildi yaasen ne falı baktırdın canım. memnun kalmışsın heralde
nesibenin soyadı tekbaşer mi yanlış atmıyım falı
Bana çok olumlu yaklaşmadı ama olabilecek bişeyler var gibi hissettirdi. Eğer senin ki olumluysa ne mutlu sanaBen de dün baktırdım bana da tarih vermedi ama ilk defa bir fal beni bu kadar hayrete düşürdü. Hep olumlu mu bu kadının falları yoksa olumsuzu da söylüyor mu ?
şu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten yaKatina baktırdım ben. Yaptığım blöfe kadar bildi yaatöbe töbe :)
Nesibe hızlıdır yarın sabaha kadar falın sesli olarak hazır olur canım benim hepsinde 1 günü geçirmedişu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?