Binnaz Abla

Soru kısmında sormadınız mı? Evet Nesibe beni de bir konuda hayrete düşürmüştü çünkü onu bir Allah'ın kulu bilmiyor.
Aptal gibi sormadım ya inşaallah içimi okurda der bişey. benim yapmış olduğum hatta kimsenin bilemeyeceği bişeyi söyledi bana şoktayım. zaman dedi. ama ne kadar zaman onu bilmiyorum

TamamB banada zaman vermedi kimseye vermiyor heralde

TamamB banada zaman vermedi kimseye vermiyor heralde
Sallamadığı için performansı yüksek oluyor. Kadın bildiğin duru görü sahibi. Okuyor iç dış :) o nedenle karşımızdakinin düşündüklerini de bu sayede öğrenebiliyoruz

Ben de dün baktırdım bana da tarih vermedi ama ilk defa bir fal beni bu kadar hayrete düşürdü. Hep olumlu mu bu kadının falları yoksa olumsuzu da söylüyor mu ?

Ben de dün baktırdım bana da tarih vermedi ama ilk defa bir fal beni bu kadar hayrete düşürdü. Hep olumlu mu bu kadının falları yoksa olumsuzu da söylüyor mu ?
Bana çok olumlu yaklaşmadı ama olabilecek bişeyler var gibi hissettirdi. Eğer senin ki olumluysa ne mutlu sana

şu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya ( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
Nesibe hızlıdır yarın sabaha kadar falın sesli olarak hazır olur canım benim hepsinde 1 günü geçirmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…