Binnaz Abla

Yok kuzum yaa, hatun kayıp. İki gündür işe gider gibi mesai yapıyorum pc başında, sevgi duman bekliyoruz kaç kişi.

Heee valla mail attım siteye ordaymis ama yorumcular istedikleri zaman Online oluyorlarmis.... Ama bekle derimm çünkü ben daha önce attım tarot bayıldım çok çok iyiydii ikinciyi atmak istiyorum kızma da

Kızlar Nesibeye fal atmıştım bugün yorumunu dinledim. Neden ayrıldığımıza kadar ilişkimin en ince ayrıntısına kadar anlatmış kadın. Nesibeye baktırıp çıkan var mı? Bu kadar şeyi bilen kadın gelecek için de bişeyler bilmiş olabilir mi? İnş. gerçekleşir ya nasıl umutlandım

Nesibeye baktırıp çıkan biri varsa ve sesimi duyuyorsa söylesin lütfen
sevincimi yüksek yaşamak istiyorum çok heyecan yaptımmmm

sevgi duman içim mail attım siteye bugün öğlen online olmuş diyorlar. haber ver butonuda bir işe yaramıyor. dalgamı geçiyor laa bunlar bizle tövbe yarabbim

sevgi duman içim mail attım siteye bugün öğlen online olmuş diyorlar. haber ver butonuda bir işe yaramıyor. dalgamı geçiyor laa bunlar bizle tövbe yarabbim
Karıştırdılar heralde .2 gündür baktığı fal sayısı 238. Yeni fal bakmadı yani

ednur nesibe bende çıkmamıştı. Ama çıkan arkadaşlar var. Umarım sana da çıkar

Beklemeye devam edelim diye yapmışlardır mümkün mü hadii biz görmedik diyelim fal alimida yokkk hiç yalancilarrr

Günaydın arkadaşlar
Dün gece handan abla diye birine attım şu fali . Yarım saatte göndermiş .anda iyiydi . Asıl öğrenmek istediğim oydu zaten .sorduğum soruya da 10 gün içinde demiş . Hüma bal la tam tamına aynı tarihi verdi.
Sevdim ben bakalım.

Nesibe dün beni hayretler içinde bıraktı. Bu kadar herşey görülür iptal edilen randevum bile. şoktayım resmen tırstım. tebrik tarihi göremedim şimdi ama bir yıl içinde ilişki toparlanacak dedi. bu ne demek şimdi. o tebrik hiç görülemeyecek mi

3gunde gelir sanirim,Ama bazen geçmişi gelecek olarak görebiliyor, olmuş şeyleri iyi bildi ama gelecek zaman gibi anlatmıştı bazen karışıyormus

ya ben de ondan korktum işte güzel bir şey söyler şimdi ama geçmişte olmuştur ama umutlanırım falan. daha 10.sıradayım

Soru kısmında sormadınız mı? Evet Nesibe beni de bir konuda hayrete düşürmüştü çünkü onu bir Allah'ın kulu bilmiyor.

kızlar bu arada nesibenin dediği ufak bir şey dün oldu şimdi mesele asıl olayı beklemekte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…