Yok kuzum yaa, hatun kayıp. İki gündür işe gider gibi mesai yapıyorum pc başında, sevgi duman bekliyoruz kaç kişi.
COk olumszdu gecmis ve an yoktu kisaydiNiye iade almıştın
Baktırdim ben zamanı var dahaNesibeye baktırıp çıkan biri varsa ve sesimi duyuyorsa söylesin lütfensevincimi yüksek yaşamak istiyorum çok heyecan yaptımmmm
Tüh yaCOk olumszdu gecmis ve an yoktu kisaydi
Baktırdim ben zamanı var daha
Tabiinş. Olur senin deBana kesin zaman veremiyorum sadece sessiz kal bekle dedi. Verdiği zaman gelince yazar mısın tatlım. Teşekkür ediyorum
Karıştırdılar heralde .2 gündür baktığı fal sayısı 238. Yeni fal bakmadı yanisevgi duman içim mail attım siteye bugün öğlen online olmuş diyorlar. haber ver butonuda bir işe yaramıyor. dalgamı geçiyor laa bunlar bizle tövbe yarabbim
sevgi duman içim mail attım siteye bugün öğlen online olmuş diyorlar. haber ver butonuda bir işe yaramıyor. dalgamı geçiyor laa bunlar bizle tövbe yarabbim
iki tane bakip cikmis bende bekliyorumYaaa bu selena fala bakmaz mi 3 gundur 1. Sirada bekliyorum cevrimiciydi bakmiyor ooff
3gunde gelir sanirim,Ama bazen geçmişi gelecek olarak görebiliyor, olmuş şeyleri iyi bildi ama gelecek zaman gibi anlatmıştı bazen karışıyormus
Soru kısmında sormadınız mı? Evet Nesibe beni de bir konuda hayrete düşürmüştü çünkü onu bir Allah'ın kulu bilmiyor.Nesibe dün beni hayretler içinde bıraktı. Bu kadar herşey görülür iptal edilen randevum bile. şoktayım resmen tırstım.tebrik tarihi göremedim şimdi ama bir yıl içinde ilişki toparlanacak dedi. bu ne demek şimdi. o tebrik hiç görülemeyecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?