Binnaz Abla

şu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya ( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
Ben baktırdığımda 7 kişi vardı. Ben saat 14.15 gibi verdim akşam 20.00 de hazırdı. Yaklaşık 6 saat sanırım. Hepsini haızrlayıp öyle koyuyor sisteme sanırım bir anda bekleyen kişi "0" oldu. Korkma beyni sulanmaz

şu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya ( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
Ama şuvar belki de bu saatten sonra fal almayabilir. Dün öyle yaptı. Hoş tatlım ben ilk defa tanışıyorum Nesibeyle daha haşır neşirler var onlar daha iyi bilebilir

sayfanın en beğendiği falcılardan canım. o da falı tutturabilirsen. tutturmak 3 gün sonra baktırmak 4 gün tam 1 haftayı gözden çıkar. tellwe de bakıyor

Klothoyagmur a (tellwe) fal atıp sebepsiz iade aldınız mi hiç? 31 ağustos da fal gönderdim 4 gün sonra " beklememek adına iade" yazmış ama su an başka fallara bakıma devam ediyor. Bu ne tur bi dengesizlik 4gun zaten beklemisim..günler sonra keyfi iade..salak dememek elde değil..

Ben hemde 7 gün beklemiştim canım telwe de baktırdığın falcılara verdiğin puan görünüyor. Eğer başkasına düşük verdiysen klotho bakmıyor. Boşver zaten dedikleri çıkan pej duymadım.

Sanslisin o zmn bana baktigi 3 faldada sordugum soruya farkli cevap vermisti hicbiri de tutmadi bizim enerjimiz tutmadi kendisiyle

Ben hemde 7 gün beklemiştim canım telwe de baktırdığın falcılara verdiğin puan görünüyor. Eğer başkasına düşük verdiysen klotho bakmıyor. Boşver zaten dedikleri çıkan pej duymadım.
Doğru vermiştim tek yıldızla doluyum zaten neyse bayan yildizkaygisi kendisi
Bana 2-3 kere bakti zerre cikmadi zaten iyi olmus iptal ettigin
Sansima kendi iptal etmiş sağolsun :))

Tamam canım saol :) şuan tek merak ettiğim falcı o
Dinledim falını canım genellikle gelecekle ilgili konuşmuş hayatıma girecek kişiyle ilgili mayıs sonu haziran başı demiş zamana takılırsam tabi ki çıkmadı diyorum ama takılmazsam çıkadabilir daha hayatıma kimse girmedi . O kadar iyi ve doğru bir insan olacakmış yani Bay mükemmel beni bekletiyor diyeyim çıktığı noktaları olmuş ama ben sorumu açık yazmıştım bir konuda zaten %50 kesin birini diyecekti en olabileceğini dedi genel anlamda %50 çıktı diyim. Çok geçmişe odaklı değil o da kartlardan gidiyor Sevgi Duman gibi ama şahsıma yaptığı kişilik analizleri doğruydu. Ben Tarot 2 defa baktırdım bir Haleh Çetiner Birde Sevgi Duman ben ikisinden Sevgi Duman'ı seçiyorum.

Rica ederim canım baktırınca bana da haber ver inşallah enerjiniz uyar
Son bir kez 5liklere bakıp atayim diyorum. Ona veya başka birine atarsam da tabii kii yazarım. ...

Sevgi duman noldu yaw, bekleyen var mi hala.
Ben istifa ettim o isten, takiliyorum bugun.
Ben hiç müsait değildim bakamadım bile ama online olmamış herhalde burdan atan olur ve söylerdi. Belki denk gelirse atarız artikim bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…