Ben baktırdığımda 7 kişi vardı. Ben saat 14.15 gibi verdim akşam 20.00 de hazırdı. Yaklaşık 6 saat sanırım. Hepsini haızrlayıp öyle koyuyor sisteme sanırım bir anda bekleyen kişi "0" oldu. Korkma beyni sulanmazşu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
Falını dinleyip yorumumu yapayım canımKızlar haleh çetinerin dediklerini yaşayan var mı
Ama şuvar belki de bu saatten sonra fal almayabilir. Dün öyle yaptı. Hoş tatlım ben ilk defa tanışıyorum Nesibeyle daha haşır neşirler var onlar daha iyi bilebilirşu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
Geçen hafta tarot baktırdım ben daha zamanı var çıkmasına ama geçmiş ve an tespitleri doğruydu bende. Eğer çıkarsa yazarımKızlar haleh çetinerin dediklerini yaşayan var mı
Selena kim bu arada :)şu an sırada 9 kişi var bana bakana kadar kadının beyni sulanır zaten ya( ortalama ne kadar zamanda bakıyor şeker. selena gibi günlerce bekletiyormu yoksa ((
Falını dinleyip yorumumu yapayım canım
Falını dinleyip yorumumu yapayım canım
telefonla fal bakan falcı biliyormusunuz arkadaşlar
Klothoyagmur a (tellwe) fal atıp sebepsiz iade aldınız mi hiç? 31 ağustos da fal gönderdim 4 gün sonra " beklememek adına iade" yazmış ama su an başka fallara bakıma devam ediyor. Bu ne tur bi dengesizlik 4gun zaten beklemisim..günler sonra keyfi iade..salak dememek elde değil..
Bana 2-3 kere bakti zerre cikmadi zaten iyi olmus iptal ettiginBen hemde 7 gün beklemiştimcanım telwe de baktırdığın falcılara verdiğin puan görünüyor. Eğer başkasına düşük verdiysen klotho bakmıyor. Boşver zaten dedikleri çıkan pej duymadım.
Sanslisin o zmn bana baktigi 3 faldada sordugum soruya farkli cevap vermisti hicbiri de tutmadi bizim enerjimiz tutmadi kendisiyleNesibe dün beni hayretler içinde bıraktı. Bu kadar herşey görülür iptal edilen randevum bile. şoktayım resmen tırstım.tebrik tarihi göremedim şimdi ama bir yıl içinde ilişki toparlanacak dedi. bu ne demek şimdi. o tebrik hiç görülemeyecek mi
numarasını verirmisin cnmBiliyorum, didem, burak, yigit.
Doğru vermiştim tek yıldızla doluyum zaten neyse bayan yildizkaygisi kendisiBen hemde 7 gün beklemiştimcanım telwe de baktırdığın falcılara verdiğin puan görünüyor. Eğer başkasına düşük verdiysen klotho bakmıyor. Boşver zaten dedikleri çıkan pej duymadım.
Sansima kendi iptal etmiş sağolsun :))Bana 2-3 kere bakti zerre cikmadi zaten iyi olmus iptal ettigin
Dinledim falını canım genellikle gelecekle ilgili konuşmuş hayatıma girecek kişiyle ilgili mayıs sonu haziran başı demiş zamana takılırsam tabi ki çıkmadı diyorum ama takılmazsam çıkadabilir daha hayatıma kimse girmedi . O kadar iyi ve doğru bir insan olacakmış yani Bay mükemmel beni bekletiyor diyeyimTamam canım saol :) şuan tek merak ettiğim falcı o
Gelecek odaklı dediğin gibi tarihe takılırsam çıkmadı.Ben baktırmıştım durum ve geçmiş ile ilgili bişey anlatmadı diyebilirim. Olumlu bir faldı ama nokta atışı yoktu.
Son bir kez 5liklere bakıp atayim diyorum. Ona veya başka birine atarsam da tabii kii yazarım. ...Rica ederim canım baktırınca bana da haber ver inşallah enerjiniz uyar
Ben hiç müsait değildim bakamadım bile ama online olmamış herhalde burdan atan olur ve söylerdi. Belki denk gelirse atarız artikim bizdeSevgi duman noldu yaw, bekleyen var mi hala.
Ben istifa ettim o isten, takiliyorum bugun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?