Bana da geç gelmişti diye hatırlıyorum.Ama iyi yorumcudur beklemeye değer.Ilkay dun baya uzun sure online durdu , ama bekleyen fal sayisi azalmadi , yorumlari toplu olarak mi yolluyor acaba ?
Ilkay dun baya uzun sure online durdu , ama bekleyen fal sayisi azalmadi , yorumlari toplu olarak mi yolluyor acaba ?
Çok şükür yollayabilmişin çok sevindimkızlar sezgi candanın olumsuz yorumladığı bir fal var mı? bana çok pozitif geldi benim falım da. ama beğendim onun dışında
eveet sonunda yakaladımÇok şükür yollayabilmişin çok sevindimSaat kaçta online oldu ben her açtığımda alımını kapatmış oluyor
Ay inş tatlim ya benimde öyle olur.selenanin fali bana geldi cok cok begendim sabretmeye devam et bekledigine deger kesinlikle
Bebeiiimm
Ya nasil yakaladin kadini?Sevgi duman ' a gelirsek ben cok memnun kaldim kizlar, gelecek icin soyledikleri patlarsa bile onemli degil, kadin az fal aliyor ama hemen bakip gonderiyor ve gayet de ozenli bir faldi, kartlarin anlamlarini konumlari ile yorumlamis ve hisleri ile tek tek aciklamis, gecmis-simdi ve gelecege deginmis laf salatasi hic yoktu, acik anlasilir ve net bir faldi, yuvarlamamis hic olumlu olumsuz yazmis, ask disinda is ve parasal konulardan da bahsetmis, ben genel ask hayatimda neler olur diye sordum bu kadarcikti sorum belki biri olsa daha spesifik seyler de soylerdi, harf tarih de verdi, fiyati da makul, isallah bu kadini da kurutmayiz :))
Bebeiiimm
Ya bu dediklerin, Sevgi Duman ve Sezgi bilmem ne. Gecenin korunde online oluyor ve ben sisteme girene kadar 3-5 insan fal gondermis oluyor ve hemen c.disi oluyorlar. Ne is ben anlamadim. Boyle sacma sey mi olur. Bari bi yarim saat bi saat sistemde dur insanlar sana gondersinler bi maksimum bakim kisin olsun sonra fal almayi durdur. Sinir oldum ya kac gunden beri. Hayir da insan sabahin 4 unde online olur mu ya. Hadi oldu diyelim hemen cikar mi sistemden. Allahim delirecem.
Katılıyorum 1 hafta oldu hala fal göndereceğim maşallah.Online olacakları saati bari yazsalar ona göre baksam sayfa yenilemekten helak oluyorum.Gece onu bekleyecek durumum da yok.Bakalım ne zamana atabileceğim...Bebeiiimm
Ya bu dediklerin, Sevgi Duman ve Sezgi bilmem ne. Gecenin korunde online oluyor ve ben sisteme girene kadar 3-5 insan fal gondermis oluyor ve hemen c.disi oluyorlar. Ne is ben anlamadim. Boyle sacma sey mi olur. Bari bi yarim saat bi saat sistemde dur insanlar sana gondersinler bi maksimum bakim kisin olsun sonra fal almayi durdur. Sinir oldum ya kac gunden beri. Hayir da insan sabahin 4 unde online olur mu ya. Hadi oldu diyelim hemen cikar mi sistemden. Allahim delirecem.
Aynen,ben artık onları takip etmekten yoruldumBebeiiimm
Sevgi dumandan olumsuz yorum alan var mı
Bana hep yapıyo hatta biraz kızıyorum ama sonuç olumsuz cıkınca ne demek istediğini anlıyorum.tarih olarak uzun olanları bekliyorum onlar olumlu.bakalım ne olucak :)kızlar sezgi candanın olumsuz yorumladığı bir fal var mı? bana çok pozitif geldi benim falım da. ama beğendim onun dışında
Kart yorumlamış. Ben de bütün gün bekledim tam uyicaktım son bi bakayım dedim online oldu ben de hızlı hızlı kart seçip yolladım. Şöyle ki kart yorumlamış ama cuk oturmuş her şey kesinlikle hislerini konuşturmuş. Olumsuzlukları da söylemiş ama sonucunu olumlu bağlamış. Tarih vermiş bakalım çıkıcak mı sevgi duman boşuna o kadar kovalamamış olayım bari@SimplyLove a olumsuzdu diye hatırlıyorum. çıkmayan falları da olmuş. senin falın nasıldı?
@SimplyLove a olumsuzdu diye hatırlıyorum. çıkmayan falları da olmuş. senin falın nasıldı?
Kart yorumlamış. Ben de bütün gün bekledim tam uyicaktım son bi bakayım dedim online oldu ben de hızlı hızlı kart seçip yolladım. Şöyle ki kart yorumlamış ama cuk oturmuş her şey kesinlikle hislerini konuşturmuş. Olumsuzlukları da söylemiş ama sonucunu olumlu bağlamış. Tarih vermiş bakalım çıkıcak mı sevgi duman boşuna o kadar kovalamamış olayım bari
Kademe kademe vermiş mesela ilk 15-25 eylül arası ufak ufak hareketler sonra ekim başı yoğunlaşma kasım kesinlik falan dedi. Karttan yola çıkmış bunu söylerken noldu sana da mı eylül dediEylül ayını mı verdi tarih olarak?
Kademe kademe vermiş mesela ilk 15-25 eylül arası ufak ufak hareketler sonra ekim başı yoğunlaşma kasım kesinlik falan dedi. Karttan yola çıkmış bunu söylerken noldu sana da mı eylül dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?