Binnaz Abla

Ilkay dun baya uzun sure online durdu , ama bekleyen fal sayisi azalmadi , yorumlari toplu olarak mi yolluyor acaba ?

Hatta uzerine de 2 kahve fali aldi :) normalde de gec gonderirdi ama bu kadar bekletmesine ilk defa denk geldim, daha once 2-3 kere baktirdim bakmasi birkac gun surdu belki saglik tasinma gibi bir sorunu vardir, yorumlamayi toplu yapiyor, bana is ile ilgili dedikleri cikmisti ask icin baktirdigimda sen istemedigin icin olmayacak demisti sadece olmama kismi gerceklesti :) en son baktirdigimin tatihleri gelmedi daha da 1 aydir fal baktirmiyorum selena' ya baktirmak istiyordum ama hic yakalayamayinca ilkay' a attim

kızlar sezgi candanın olumsuz yorumladığı bir fal var mı? bana çok pozitif geldi benim falım da. ama beğendim onun dışında

Son zamanlarda fal sepetinde zümrüt,melih gün,selma yıldız,medyum gizeme katina alexe tarot baktırdım.yeni ilişkim bitti bundan sonraki durum hakkında neler olcak diye.alex dışındakiler hepsi ayrıldığın sevgilin geri dönecek dedi pişman olacak ayağına kapanacak diye hepside ekimde gerçekleşecek dedi,bekleyip göreceğim ama gerçeğe yakın yorumlardı .

Çok şükür yollayabilmişin çok sevindim Saat kaçta online oldu ben her açtığımda alımını kapatmış oluyor
eveet sonunda yakaladım saate bakmadım ama gece 3 falan gibiydi hatta mail geldi online diye biraz oyalanarak açtım nasılsa dolmuştur diye ama yakaladım

Sevgi duman ' a gelirsek ben cok memnun kaldim kizlar, gelecek icin soyledikleri patlarsa bile onemli degil, kadin az fal aliyor ama hemen bakip gonderiyor ve gayet de ozenli bir faldi, kartlarin anlamlarini konumlari ile yorumlamis ve hisleri ile tek tek aciklamis, gecmis-simdi ve gelecege deginmis laf salatasi hic yoktu, acik anlasilir ve net bir faldi, yuvarlamamis hic olumlu olumsuz yazmis, ask disinda is ve parasal konulardan da bahsetmis, ben genel ask hayatimda neler olur diye sordum bu kadarcikti sorum belki biri olsa daha spesifik seyler de soylerdi, harf tarih de verdi, fiyati da makul, isallah bu kadini da kurutmayiz :))

Bebeiiimm
Ya bu dediklerin, Sevgi Duman ve Sezgi bilmem ne. Gecenin korunde online oluyor ve ben sisteme girene kadar 3-5 insan fal gondermis oluyor ve hemen c.disi oluyorlar. Ne is ben anlamadim. Boyle sacma sey mi olur. Bari bi yarim saat bi saat sistemde dur insanlar sana gondersinler bi maksimum bakim kisin olsun sonra fal almayi durdur. Sinir oldum ya kac gunden beri. Hayir da insan sabahin 4 unde online olur mu ya. Hadi oldu diyelim hemen cikar mi sistemden. Allahim delirecem.

Ya nasil yakaladin kadini?

Ben soyle yakaladim tatlim maile haber ver secenegi isaretlemistim ilkayi beklerken mailime bakiyordum zaten gece de 2 gibi online olmus ben farkettigimde yirmi dakika fln gecmisti, sayfasina baktigimda bekleyen 2 fal vardi tarotta sonra refreshledim sayfayi 1 kisiye dustu kadin yorumluyordu zaten bi 10-15 dakika bekleyeyim dedim ve gercekten online oldu, bu 2. Online olusu mail ile gelmedi sonra baktim tekrar, bu saatte yorumlamaz diye yattim uyudum ama aldiklarinin hepsini yorumlamis.. Bana da bir seferde 20-30 fal alip gunlerce bekletenler sacma geliyor en azindan bunda attiginda yorum geliyor ayni gun

Katılıyorum 1 hafta oldu hala fal göndereceğim maşallah.Online olacakları saati bari yazsalar ona göre baksam sayfa yenilemekten helak oluyorum.Gece onu bekleyecek durumum da yok.Bakalım ne zamana atabileceğim...

Aynen,ben artık onları takip etmekten yoruldum ve peşlerini bıraktım şimdilik.

kızlar sezgi candanın olumsuz yorumladığı bir fal var mı? bana çok pozitif geldi benim falım da. ama beğendim onun dışında
Bana hep yapıyo hatta biraz kızıyorum ama sonuç olumsuz cıkınca ne demek istediğini anlıyorum.tarih olarak uzun olanları bekliyorum onlar olumlu.bakalım ne olucak :)

@SimplyLove a olumsuzdu diye hatırlıyorum. çıkmayan falları da olmuş. senin falın nasıldı?
Kart yorumlamış. Ben de bütün gün bekledim tam uyicaktım son bi bakayım dedim online oldu ben de hızlı hızlı kart seçip yolladım. Şöyle ki kart yorumlamış ama cuk oturmuş her şey kesinlikle hislerini konuşturmuş. Olumsuzlukları da söylemiş ama sonucunu olumlu bağlamış. Tarih vermiş bakalım çıkıcak mı sevgi duman boşuna o kadar kovalamamış olayım bari

@SimplyLove a olumsuzdu diye hatırlıyorum. çıkmayan falları da olmuş. senin falın nasıldı?

Yok olumsuz değildi. Senle iletişime geçecek ama o sürede karşına başka biri çıkmış olacak. Napacağına sen karar vereceksin dedi. Yani bana bağlı bir faldı. 1 aylık bir zaman dilimi verdi. Çıkıp çıkmadığını yazarım zaten :)

Eylül ayını mı verdi tarih olarak?

Eylül ayını mı verdi tarih olarak?
Kademe kademe vermiş mesela ilk 15-25 eylül arası ufak ufak hareketler sonra ekim başı yoğunlaşma kasım kesinlik falan dedi. Karttan yola çıkmış bunu söylerken noldu sana da mı eylül dedi

Kademe kademe vermiş mesela ilk 15-25 eylül arası ufak ufak hareketler sonra ekim başı yoğunlaşma kasım kesinlik falan dedi. Karttan yola çıkmış bunu söylerken noldu sana da mı eylül dedi

Evet, bir kaç kişiye daha eylül demiş. Eylül ayının bitimiyle çıkanlar çıkmayanlar belli olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…