Herkese kısa vade vermiş zaten bugün ayın 13ü yarıladık eylülü bakalım anlaşılır hemenEvet, bir kaç kişiye daha eylül demiş. Eylül ayının bitimiyle çıkanlar çıkmayanlar belli olacak gibi
Sevgi bana Şubat-Mart yada Nisan dedi
BeklemedeyizKizlar sevgi sorumu cevaplamis online olabilir!!!
Arkadaşım dünden beri gizem hatun hakkında yazdıklarınızı okudum da.Gizem hatunu burda tavsiye edenlerden biri de bendim.Benimle beraber birçok kişi de beğendiğini söyleyip tavsiye etmiştir.Hatta şok oldum diyenler var.Bir de fal alemde kadınla ilgili yapılan yorumlar da çok iyi olduğu yönünde.Bana oldukça ayrıntılı ve özenilmiş bir fal gelmişti.Soru kısmından yorumcuya rahatsızlığınızı belirttiniz mi.Belki yanlış fotoğraflar gitmiştir.Ya da bilemiyorum enerjiniz uymamıştır.Mesela saraylı ve fatima çoğunluğun beğendiği yorumculardır ama ben de tutmamıştır.Bu onların kötü yorumcu olduğu anlamına gelmez.Benimle enerjileri uymamıştır.Gizem hatunun iyi bir yorumcu olduğuna inanıyorum.Bence başka bir durum oldu sizin falınızla ilgili.Yorumcuyla konuşmadıysanız konuşun bence.Çünkü öyle baştan savma yorum yapacak birine benzetemedim ben o kadını.
Yok olumsuz değildi. Senle iletişime geçecek ama o sürede karşına başka biri çıkmış olacak. Napacağına sen karar vereceksin dedi. Yani bana bağlı bir faldı. 1 aylık bir zaman dilimi verdi. Çıkıp çıkmadığını yazarım zaten :)
hiç sevmiyorum şu eskisi gelecek ama o sırada hayatına biri daha girecek sen seçim yapacaksın lafını.O kadar çok duydum ki ne eskisi geldi ne onunla yarıştıracağım yeni biri :)) klasik falcı klişesi mi nedir anlamıyorum kızlar.Bana da gecmisten tanidigin hoslandigin bi erkekle yeni birisi arasinda kalacaksin demis ve surec icin 20 eylul ile baslayacak demis su an farkettim 1 hafta var buna :)) ama duzgun bi iliski baslangici icin de aralik demis, tarihlere takilmayalim bence onemli olan sonuc
hiç sevmiyorum şu eskisi gelecek ama o sırada hayatına biri daha girecek sen seçim yapacaksın lafını.O kadar çok duydum ki ne eskisi geldi ne onunla yarıştıracağım yeni biri :)) klasik falcı klişesi mi nedir anlamıyorum kızlar.
hiç sevmiyorum şu eskisi gelecek ama o sırada hayatına biri daha girecek sen seçim yapacaksın lafını.O kadar çok duydum ki ne eskisi geldi ne onunla yarıştıracağım yeni biri :)) klasik falcı klişesi mi nedir anlamıyorum kızlar.
Mrb arkadaşlar selena nin şu falinda söylemiş. Olduğu tarihte sapma yaşayanlar var.mı? Tarot ta baktırmistim ama su da 3-4 ay demişti bu ay doluyor süresi zaman kavramıyla alakali süre konusunda özelden yazabilirler mi rica etsem
Arkadaşım dünden beri gizem hatun hakkında yazdıklarınızı okudum da.Gizem hatunu burda tavsiye edenlerden biri de bendim.Benimle beraber birçok kişi de beğendiğini söyleyip tavsiye etmiştir.Hatta şok oldum diyenler var.Bir de fal alemde kadınla ilgili yapılan yorumlar da çok iyi olduğu yönünde.Bana oldukça ayrıntılı ve özenilmiş bir fal gelmişti.Soru kısmından yorumcuya rahatsızlığınızı belirttiniz mi.Belki yanlış fotoğraflar gitmiştir.Ya da bilemiyorum enerjiniz uymamıştır.Mesela saraylı ve fatima çoğunluğun beğendiği yorumculardır ama ben de tutmamıştır.Bu onların kötü yorumcu olduğu anlamına gelmez.Benimle enerjileri uymamıştır.Gizem hatunun iyi bir yorumcu olduğuna inanıyorum.Bence başka bir durum oldu sizin falınızla ilgili.Yorumcuyla konuşmadıysanız konuşun bence.Çünkü öyle baştan savma yorum yapacak birine benzetemedim ben o kadını.
Aynen öyle ben de çok beğenmiştim.Saraylıda aynı şaşkınlığı yaşamıştım.Ama arkadaş yazmış gizem hatuna enerjileri uymamış,çok nazik davranmış ama gizem hatun.İsterseniz iade isteyin demiş.Tavsiye edenlerden biri de bendim katılıyorum arkadaşa bir yanlışlık mı oldu acaba.benim ayrıca sorum yoktu genel baktırmıştım okurken şok olmuştum beni tanıyomu diye bu falsa diğerleri neydi demiştim hatta çok çok iyiydi kesinlikle enerji uyuşmasından benim de saraylı çok kötüydü çok pişman olmuştum
Bebeiiimm
Ya bu dediklerin, Sevgi Duman ve Sezgi bilmem ne. Gecenin korunde online oluyor ve ben sisteme girene kadar 3-5 insan fal gondermis oluyor ve hemen c.disi oluyorlar. Ne is ben anlamadim. Boyle sacma sey mi olur. Bari bi yarim saat bi saat sistemde dur insanlar sana gondersinler bi maksimum bakim kisin olsun sonra fal almayi durdur. Sinir oldum ya kac gunden beri. Hayir da insan sabahin 4 unde online olur mu ya. Hadi oldu diyelim hemen cikar mi sistemden. Allahim delirecem.
Aynen,ben artık onları takip etmekten yoruldumve peşlerini bıraktım şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?