Binnaz Abla

Bana da gecmisten tanidigin hoslandigin bi erkekle yeni birisi arasinda kalacaksin demis ve surec icin 20 eylul ile baslayacak demis su an farkettim 1 hafta var buna :)) ama duzgun bi iliski baslangici icin de aralik demis, tarihlere takilmayalim bence onemli olan sonuc

yazdım az önce, çok da tatlı bir cevap yazdı, o da çok üzüldü. yönetime yazın iade isteyin isterseniz falan yazdı da, gerek yok bence. olmamış, olduramamışız demek ki. Hakkını yemeyeyim verdiği cevap gerçekten çok inceydi, yani evet demek ki gerçekten enerjimiz tutmamış, kısmet diyelim geçelim :)

hiç sevmiyorum şu eskisi gelecek ama o sırada hayatına biri daha girecek sen seçim yapacaksın lafını.O kadar çok duydum ki ne eskisi geldi ne onunla yarıştıracağım yeni biri :)) klasik falcı klişesi mi nedir anlamıyorum kızlar.

Ahaha cok dogru demissin tatlim :) eskisi gelse bile geldikleri gibi gidiyorlar... Bence olmuyorsa olmuyor ayni sey icin enerji harcamaya gerek yok, yeni daha iyi...

Mrb arkadaşlar selena nin şu falinda söylemiş. Olduğu tarihte sapma yaşayanlar var.mı? Tarot ta baktırmistim ama su da 3-4 ay demişti bu ay doluyor süresi zaman kavramıyla alakali süre konusunda özelden yazabilirler mi rica etsem

Her dedigi cikacak diye bir sey yok ki, Allah degil ya. Belki de patlayacak. Selena bana 1 mg tutmamisti, ne gecmis, ne gelecek, ne de an. Bazen de %50, %80 cikiyor, falin cogu cikti diye geri kalani cikacak diye bir sey de yok.

Son düzenleme:

Tavsiye edenlerden biri de bendim katılıyorum arkadaşa bir yanlışlık mı oldu acaba.benim ayrıca sorum yoktu genel baktırmıştım okurken şok olmuştum beni tanıyomu diye bu falsa diğerleri neydi demiştim hatta çok çok iyiydi kesinlikle enerji uyuşmasından benim de saraylı çok kötüydü çok pişman olmuştum

Aynen öyle ben de çok beğenmiştim.Saraylıda aynı şaşkınlığı yaşamıştım.Ama arkadaş yazmış gizem hatuna enerjileri uymamış,çok nazik davranmış ama gizem hatun.İsterseniz iade isteyin demiş.

Oyyyy oyyy nasıl da kızmış nasıl da sinirlenmis valla kuzuu ben umudu kestim ikisine de o saatte online olurlarsa atamamm biliyorsun

Ama bu arada şunu anladım ki insanın içinde umut kalmayinca duruma alismasi da çabuk oluyomus hiç aklıma da gelmiyorlar. Senin aklına soktum orası ayrı tabii de...

Ben senin yakalayıp atacagina eminim sende ki potansiyeli biliyorum

Ben bir tek Sezgi yi merak ediyorum malum kahve de içmiyorum beğenip,saat 3 e kadar beklenir derseniz bir içerim kahve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…