Binnaz Abla

Canım 15 liranın peşine düşmek değil ki bu isterse 1 lira olsun. Baştan savma yaptıysa, dalga geçer gibi fal baktıysa tabi ki isteyeceksin iadeni.

Canım 15 liranın peşine düşmek değil ki bu isterse 1 lira olsun. Baştan savma yaptıysa, dalga geçer gibi fal baktıysa tabi ki isteyeceksin iadeni.

hmmm verirler mi ki? yani hiç yapmadım öyle bir şey?

Bence de iade iste bi de falı başka birilerine atmak istediğini yazmışsın iadenle başka birine at. Bide 15 tl hiç de az değil yazık yani hiç olmasın paran

baktım şimdi sıkça sorulan sorularda şöyle bir şey yazıyor

6) Fal yorumunu beğenmedim iade edebilir miyim?

falalem.com Üyelik Sözleşmesi gereği beğenmemek ve sair gerekçeler ile yorumun iadesi talep edilemez. Yorumun iade edilebilmesi için içeriğinde hakaret içeren, genel ahlak kurallarına uymayan ve/veya aşağılayıcı ifadeler yer alması gerekmektedir.

yani hiç uğraşmaya değmez, o para gitti gider.

Geçmiş olsun o zaman canım. Ne ayıp yaptıkları begenmemek değil ki senin ki ilişkin yok ama o sana sevgilinden bahsetmiş

E böyle iade istersen tabi ki etmezler :)
Falın benimle alakası yok gibi isteseydin keşke bide falcıyada söylemen gerekirdi. Neyse canım bir daha aklında bulunsun.. Önce falcıya sonrada yönetimden iste iade talebini ama böyle falı beğenmedim iade istiyorum şeklinde değil

Geçmiş olsun o zaman canım. Ne ayıp yaptıkları begenmemek değil ki senin ki ilişkin yok ama o sana sevgilinden bahsetmiş

boşverdim valla, bu da öyle gitsin napalım :)))

ha yok hiç istemedim de adamlar sözleşme kısmına böyle yazmışlar :) neyse sağlık olsuın, bana da ders olsun :)))

boşverdim valla, bu da öyle gitsin napalım :)))

ha yok hiç istemedim de adamlar sözleşme kısmına böyle yazmışlar :) neyse sağlık olsuın, bana da ders olsun :)))

Evet ya bana da böyle yorum yapan çoktu yaşıma bakıp mezuniyet yılı veren falan boşver hiç sinirini bozmaya değmez.

Tellwede önerebileceğiniz bir yorumcu var mı??? Tabi selena dışında :) şimdi atıcam karar veremedim

Kizlar selam! Online fal orucumu sali gunu ilkay' a atarak bozdum ama hala yorumlamadi, onu beklerken fama 10tl olarak indirime girdigini gorup dayanamayip gonderdim bayaa uzun bakti gecmis her zamanki gibi tutuyor da gelecek kismini sanmiyorum, daha once attigim herkes eylul diyordu eylulun ortasindayiz hala bir gelisme yok bende, ne eski ne yeni :)) fama' da eylulu ekim olarak guncelledi, gece de sans eseri sevgi duman' i yakaladim, o heyecanla fal atmisim :)) burda hemen kapatiyor alimi dendigi icin oyle hic dusunmeden cektim kartlari sorum da cok havada kaldi 1 cumle 3 kelime :) bakalim ne yorum gelecek...

Ugrasma
biz aldik kac kere hemde amaan cok uzadi

Yazik olmus cidden ya , baya sallamis o zaman .. Bende boyle degildi , yine ruh halimi , bazi seyleri bilmisti .. Ama şu da var , zaten sorumu baya açık sormuştum, onun yaptığı sadece yorumlamak oldu tabi , sana yazsam sende benzer yorumu yapardın :)

Ilkay dun baya uzun sure online durdu , ama bekleyen fal sayisi azalmadi , yorumlari toplu olarak mi yolluyor acaba ?

Arkadaşım dünden beri gizem hatun hakkında yazdıklarınızı okudum da.Gizem hatunu burda tavsiye edenlerden biri de bendim.Benimle beraber birçok kişi de beğendiğini söyleyip tavsiye etmiştir.Hatta şok oldum diyenler var.Bir de fal alemde kadınla ilgili yapılan yorumlar da çok iyi olduğu yönünde.Bana oldukça ayrıntılı ve özenilmiş bir fal gelmişti.Soru kısmından yorumcuya rahatsızlığınızı belirttiniz mi.Belki yanlış fotoğraflar gitmiştir.Ya da bilemiyorum enerjiniz uymamıştır.Mesela saraylı ve fatima çoğunluğun beğendiği yorumculardır ama ben de tutmamıştır.Bu onların kötü yorumcu olduğu anlamına gelmez.Benimle enerjileri uymamıştır.Gizem hatunun iyi bir yorumcu olduğuna inanıyorum.Bence başka bir durum oldu sizin falınızla ilgili.Yorumcuyla konuşmadıysanız konuşun bence.Çünkü öyle baştan savma yorum yapacak birine benzetemedim ben o kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…