Cnm kahve fali mi atmistiniz gizem hatuna?Kızlar günaydın çok önemli çıkan bir fal haberi.Uzun zamandır Gizem hatun geleceği bilebiliyor mu diye merak ediyorduk.Haber benden değil daha önce de yazmıştım. Gizem hatuna baktıran tanıdığım bir ablaya yakın tarih vermiş diye.Bu kadın sevgilisinden ayrıydı iki aydır.Gizem hatun 2 haftaya kadar onun atacağı adım sonucu barış var demiş.Ve dün barış olmuş.Bir iki gün gecikmeyle fal çıkmış arkadaşlar.Ama hakkını yemeyelim aynı tarihleri falcı sema,nurbanu ve serüven de vermişler,onlar da barış demiş.Darısı tüm ayrı olanların başına inşallah
Bu dedigin kimdir? Nerede Kadikoy de?İstanbulda olsam anında kapısındaydım zatenkadın öyle şeyler söyledi ki erkek arkadaşımın ağzından duyup kimseye söylemediğim cümleler.
Şimdi falcıların online olduğu zamanı yakalamaya çalışırken bir yandan kızıyorum kendime bir yandan acıyorum.
Bana da çok eskiden olumsuz konuşmuştu. Çok şükür dediği gibi olmadı. Fena patladı :) hatta ben de hiç tutturamadı. Dediğinin tam tersi olduKızlar Venüs Amber hakkında fikri olan?
Tarihte iyi değilim pek der zaten o da. Bana süresinin geçip de sonucunun onun dediği gibi şeyler olduArkadaslar bır suredır Selanayla alakalı bekledıgım bır konu var bana 3-4 ay gıbı bır sure vermıstı eylulde bu ay yanı bu sure doldu ama dıger seylerde ıyıydı sure dolup da zaman olarak ertelendıgı oldugu mu?
bende ilk falı patladı ikincisi efsaneydii gününe denk geldim ikincidde heraldeeKızlar Venüs Amber hakkında fikri olan?
Evet canım kahve falı atmıştık o abla da ben de.Cnm kahve fali mi atmistiniz gizem hatuna?
Oluyor bazen gecikmeleri,bana da olmuştu.Arkadaslar bır suredır Selanayla alakalı bekledıgım bır konu var bana 3-4 ay gıbı bır sure vermıstı eylulde bu ay yanı bu sure doldu ama dıger seylerde ıyıydı sure dolup da zaman olarak ertelendıgı oldugu mu?
Her falci herkese tutturamiyor malesef , bende gizem hatundan cok memnun kalmadim, nokta atisi yoktu pek ..Gaza geldim Gizem Hatun'a fal baktirdim. Bir fal ancak bu kadar sallamasyon, bu kadar alakasız olabilirdi. Verdigim bilgiler doğrultusunda sallamış da sallamış, ama hicbir seyi tutturamamis. Anı bile bilemedi, ki baktirdiğim tüm falcilar icinde durumumu bilemeyen ilk kişi. Yazık, 15 lira çok bi para degil ama gercekten çok yazık o paraya. Söylediği tek bir sey tutsa eyvallah derdim de, ay neyse düşündükçe sinirim bozuluyor.
Her falci herkese tutturamiyor malesef , bende gizem hatundan cok memnun kalmadim, nokta atisi yoktu pek ..
selenanin fali bana geldi cok cok begendim sabretmeye devam et bekledigine deger kesinlikleyeni yeni düştüm 30 lardan :) oda 3. gün artık.
Bu kadar saçma baktıysa iade isteseydin keşke canımGaza geldim Gizem Hatun'a fal baktirdim. Bir fal ancak bu kadar sallamasyon, bu kadar alakasız olabilirdi. Verdigim bilgiler doğrultusunda sallamış da sallamış, ama hicbir seyi tutturamamis. Anı bile bilemedi, ki baktirdiğim tüm falcilar icinde durumumu bilemeyen ilk kişi. Yazık, 15 lira çok bi para degil ama gercekten çok yazık o paraya. Söylediği tek bir sey tutsa eyvallah derdim de, ay neyse düşündükçe sinirim bozuluyor.
Bu kadar saçma baktıysa iade isteseydin keşke canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?