Binnaz Abla

Cnm kahve fali mi atmistiniz gizem hatuna?

Bu dedigin kimdir? Nerede Kadikoy de?

Arkadaslar bır suredır Selanayla alakalı bekledıgım bır konu var bana 3-4 ay gıbı bır sure vermıstı eylulde bu ay yanı bu sure doldu ama dıger seylerde ıyıydı sure dolup da zaman olarak ertelendıgı oldugu mu?

Tarihte iyi değilim pek der zaten o da. Bana süresinin geçip de sonucunun onun dediği gibi şeyler oldu

Gaza geldim Gizem Hatun'a fal baktirdim. Bir fal ancak bu kadar sallamasyon, bu kadar alakasız olabilirdi. Verdigim bilgiler doğrultusunda sallamış da sallamış, ama hicbir seyi tutturamamis. Anı bile bilemedi, ki baktirdiğim tüm falcilar icinde durumumu bilemeyen ilk kişi. Yazık, 15 lira çok bi para degil ama gercekten çok yazık o paraya. Söylediği tek bir sey tutsa eyvallah derdim de, ay neyse düşündükçe sinirim bozuluyor.

Oluyor bazen gecikmeleri,bana da olmuştu.

Her falci herkese tutturamiyor malesef , bende gizem hatundan cok memnun kalmadim, nokta atisi yoktu pek ..

Her falci herkese tutturamiyor malesef , bende gizem hatundan cok memnun kalmadim, nokta atisi yoktu pek ..

bende nokta atışı diye bir şey bile yoktu. bi de 20 senedir fal bakıyorum falan yazıyor galiba profilinde. valla 20 senedir böyle bakıyorsa iyi gelmiş bu günlere, ya da bence bu işleri bıraksın, kendine başka uğraş bulsun. kadın olmayan sevgilim hakkında 'çalışmıyorsun, boşta olduğun için sevgiline arıza çıkarıyorsun' demiş, vallahi tebrik ederim. sevgilim olsa da boşluktan arıza çıkarsam keşke :) yazık oldu caaanım fala :/ ay cidden çok sinir oldum, hayır parasında da değilim, diğer falcılar da az çok atıyor ama bari destekli at, bari az biraz karşındaki insanı ciddeye al da bu kadar aptal yerine koyma. yaptığı sözde karakter analizi de tamamen benim burcumun özellikleri zaten. en uyduruk astroloji sitesinde bile daha iyi burc analizleri bulunuyor. neyse bu da bana ders olsun.

Bu kadar saçma baktıysa iade isteseydin keşke canım

Bu kadar saçma baktıysa iade isteseydin keşke canım

valla 15 liranın peşine düşmem de, bir daha da tövbeler olsun baktırmam, kimseye de tavsiye etmem. ben fincana/fala üzülüyorum, hiç anlamıyorum ama çok malzeme var gibiydi o falda :))) aynı fala iki defa bakılmaz derler, ben yine de galiba o fincana baktırıcam birine daha. o kadının fincana baktığına bile emin değilim. tamamen verdiğim bilgiler (iş/yaş/meslek/ilişki durumu/burc) üzerinden atmış atmış atmış da işte hepsi karavana :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…