Binnaz Abla

Var mı kızlar Sezgi Candana atan şanslı aramızda geldi mi yorumu bii ses verin o saatlere kadar değer mi beklemyee. Gerçi enerji olayı bu fallar ama

Sezgi Candan'a ben baktırdım kahve atmıştım, geçmişte ve anda gayet güzel. Gelecekle alakalı söylediği ufak bir şeyi yaşadım ve diğeri için beklemedeyim, beklemeye değer bence

Yaaa kızlar hadi bişey diyin İlkay gürmü Serüvenmi ? Kararsız kaldım ben ama
İkisine de baktırdım. Serüven çok daha iyi. Kitap falını tavsiye ederim. İlkayın falını zaten baktırdığımda hiç beğenmemiştim. dediği de olmadı zaten. Pek olumlu enerji alamıyorum ondan nedense

Sezgi Candan'a ben baktırdım kahve atmıştım, geçmişte ve anda gayet güzel. Gelecekle alakalı söylediği ufak bir şeyi yaşadım ve diğeri için beklemedeyim, beklemeye değer bence
Sezgi candanın eylül ayında olacak dediği şeyi bende yaşadım hem de olumsuz bi durumdu. Bu hatunda iş var kızlar

Var mı kızlar Sezgi Candana atan şanslı aramızda geldi mi yorumu bii ses verin o saatlere kadar değer mi beklemyee. Gerçi enerji olayı bu fallar ama
Ben yakaladım yorum güzeldi ancak süper diyemem çünkü her türk kızının sıradan sorunlarını yaşıyorum. Benim falımda çıkan çok basit başkasına da söylenebilir. Herkes kasım derken Sezgi eylül sonu dedi. Şimdi merakla bekliyorum. Sezgi tarihlerde iyi mi?

Teşekkür ederim canım çok zor benim onu o saatte atmam ama şans kader belki denk gelirr

Teşekkür ederim canım çok zor benim onu o saatte atmam ama şans kader belki denk gelirr
Canım bir tek geceleri online olmuyo ki gündüzleride giriyor.sabit bir saati yok.bu arada.dün girdi gündüz haber geldi hemen attım ben.bu arada bende yakın tarihler tuttu uzun vadeliyi bekliyorum

Canım bir tek geceleri online olmuyo ki gündüzleride giriyor.sabit bir saati yok.bu arada.dün girdi gündüz haber geldi hemen attım ben.bu arada bende yakın tarihler tuttu uzun vadeliyi bekliyorum

Ahhh evet canım doğru söylüyorsun biraz önce de online olmuş ama ben ofline idimmm atamadimmm

Hadi bakalım eylül sonuna ne kaldı ki şunun surasinda çıkar inşallah hayırlı isee

Selena online çok şükür, 3-5 temizler artık

Kızlar bugün benimkinin doğum günü içim gidiyo yazmak için ama elim kolum bağlı yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…