Var mı kızlar Sezgi Candana atan şanslı aramızda geldi mi yorumu bii ses verin o saatlere kadar değer mi beklemyee. Gerçi enerji olayı bu fallar ama
İkisine de baktırdım. Serüven çok daha iyi. Kitap falını tavsiye ederim. İlkayın falını zaten baktırdığımda hiç beğenmemiştim. dediği de olmadı zaten. Pek olumlu enerji alamıyorum ondan nedenseYaaa kızlar hadi bişey diyin İlkay gürmü Serüvenmi ? Kararsız kaldım ben ama
Sezgi candanın eylül ayında olacak dediği şeyi bende yaşadım hem de olumsuz bi durumdu. Bu hatunda iş var kızlarSezgi Candan'a ben baktırdım kahve atmıştım, geçmişte ve anda gayet güzel. Gelecekle alakalı söylediği ufak bir şeyi yaşadım ve diğeri için beklemedeyim, beklemeye değer bence
Ben yakaladımVar mı kızlar Sezgi Candana atan şanslı aramızda geldi mi yorumu bii ses verin o saatlere kadar değer mi beklemyee. Gerçi enerji olayı bu fallar ama
Sezgi Candan'a ben baktırdım kahve atmıştım, geçmişte ve anda gayet güzel. Gelecekle alakalı söylediği ufak bir şeyi yaşadım ve diğeri için beklemedeyim, beklemeye değer bence
Canım bir tek geceleri online olmuyo ki gündüzleride giriyor.sabit bir saati yok.bu arada.dün girdi gündüz haber geldi hemen attım ben.bu arada bende yakın tarihler tuttu uzun vadeliyi bekliyorumTeşekkür ederim canım çok zor benim onu o saatte atmam ama şans kader belki denk gelirr
kacinci siradasin :) özelden yaz istersenBir Selena bekleme günü dahaNe kaldı ki canım dimi
Canım bir tek geceleri online olmuyo ki gündüzleride giriyor.sabit bir saati yok.bu arada.dün girdi gündüz haber geldi hemen attım ben.bu arada bende yakın tarihler tuttu uzun vadeliyi bekliyorum
Ben yakaladımyorum güzeldi ancak süper diyemem çünkü her türk kızının sıradan sorunlarını yaşıyorum. Benim falımda çıkan çok basit başkasına da söylenebilir. Herkes kasım derken Sezgi eylül sonu dedi. Şimdi merakla bekliyorum. Sezgi tarihlerde iyi mi?
Selena online çok şükür, 3-5 temizler artık
Bugün tek hanelere düşmeyi bekliyorumAzaldı mı sıran canım haa gayret topikce bekliyoruz sonucunu
yahu yok artık sezgi candan a 1 dakikada 4 kişi fal atmış ,nasıl oluyor anlayamıyorum.
kesinlikle çok etkisi var haklısın.Hee heee biz burda konuşup duruyoruzz millet zipliyo dışarıdan okuyup okuyup atiyorlar "Çakallar"
Kızlar isim zikretmiyelim artık biz atamiyozzz beee
Bugün benim de doğum günüm arkadaşım. İki ay önce ayrılırken seni çok seviyorum diyen adam bir mesaj dahi atmadı. Ben de bir şey kaybetmedim. Bence sen de kutlamaKızlar bugün benimkinin doğum günü içim gidiyo yazmak için ama elim kolum bağlı yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?