Doğum günün kutlu olsun canım,o da benim kutlamamı beklemiyodur ztn benim saflığım işteBugün benim de doğum günüm arkadaşım. İki ay önce ayrılırken seni çok seviyorum diyen adam bir mesaj dahi atmadı. Ben de bir şey kaybetmedim. Bence sen de kutlama
Kızlar bugün benimkinin doğum günü içim gidiyo yazmak için ama elim kolum bağlı yapamıyorum
Aynen tatlım benimki engellemez ama diğer iki ihtimal çok Kuvvetli o Yüzden hiç risk alamıcam atmıcam ama çok canım sıkıldıBen dayanamamis gece tam 23:50 gibi atmıştım doğum günün kutlu olsun diyeee. Sabah teşekkür ederim gibisinden bir mesaj gelmişti. İçim de kalırsa daha çok üzülürüm diye attım ama bu bir riskti sonuçta 1. Cevap vermeye bilirdi. 2. Engellerdi 3. Ters cevap yazabilirdi
Benn bunları göze alarak attım sen de düşün canım ona göre karar verrr
Binnazdaki Burak Aksu hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Hediye puan gelince öylesine baktırayım dedim fal zaten garip soru sordum cevaba doktor olduğunu belirtmesi daha da garip geldi.
Bana pek doğru gelmedi açıkçası. Falda da kesinlikle iş yerimden birinin benimle ilgilendiğini, açılacağını söyledi ama çalıştığım yerde tek bekar benim hepsinin üçer çocuğu var, yaş ortalaması 40Doktor mu? Bir doktorun fal baktığınu düşündüm de şimdi çok garip geldi
Bugün benim de doğum günüm arkadaşım. İki ay önce ayrılırken seni çok seviyorum diyen adam bir mesaj dahi atmadı. Ben de bir şey kaybetmedim. Bence sen de kutlama
Alma tabii en iyi sen bilirsin onu vereceği tepkiyi sıkma canını desemm işe yarar mı acepppAynen tatlım benimki engellemez ama diğer iki ihtimal çok Kuvvetli o Yüzden hiç risk alamıcam atmıcam ama çok canım sıkıldı
Selena temizliyor 7 kişi baktı bugün
Hala devam ediyorAman nazarım değmesin
Iyi ki dogdun, tum fallarinin cikmasi dilegiyle :)Bugün benim de doğum günüm arkadaşım. İki ay önce ayrılırken seni çok seviyorum diyen adam bir mesaj dahi atmadı. Ben de bir şey kaybetmedim. Bence sen de kutlama
Doktor mu? Bir doktorun fal baktığınu düşündüm de şimdi çok garip geldi
Bugün benim de doğum günüm arkadaşım. İki ay önce ayrılırken seni çok seviyorum diyen adam bir mesaj dahi atmadı. Ben de bir şey kaybetmedim. Bence sen de kutlama
kızlar selenanın falı geldi.ben hayatımda böyle bir fal görmedim.nasıl bir insan bu kadın yaa.
gözlerim dolu dolu okudum yazdıklarını, gerçekten pes!bir de kibar, bir de ince ki...
ya ben soru sormak istiyorum ama tellweyi hala çözemedim.telefondan gönderemiyorum o yüzden bilgisayara geçtim ama orda da falın soru sor kısmı yoknapıcam bilenler bir yardım edebilir mi?
canım o telefondan girince oluyor sadece.onu da göndermiyor olmuyor telefondan.bilgisayarı açtım şimdi, ama selenanın falı o bakılan diğer fallarla aynı yerde değil ve o kutucuk bilgisayardan açılmıyor.diğer fallarda hem telefondan hem bilgisayardan açılıyordu.ama sadece selenanın falı açılmıyor?Falın alt kısmında konuşma kutucuğu var dikdörtgen şeklinde oraya yazabilirsin sorunu. Sadece falcıyla kendinin görmesini istiyorsan da altta "falcı ve ben göreyim" seçeneği var onu işaretle gönder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?