Binnaz Abla

Ne desen ayni ben kardesmiyiz neyiz )

Bende şimdi yükledim binnaz abla app kesin yarın fal gönderceğim de hangi isim iyi sizce ?

Var mı kızlar Sezgi Candana atan şanslı aramızda geldi mi yorumu bii ses verin o saatlere kadar değer mi beklemyee. Gerçi enerji olayı bu fallar ama

dur canım bana yakın bi tarih verdi çıkarsa atarsın sen de güzeldi ama öyle abartılıcak bi fal değildi

Canim sezgiyi denedim fena degildi digerini denemedim kuzum sen kimlerl begeniyorsun

Dediklerini yaşadıklarım: Selena (an ve geçmişte de mükemmeldir bende), venüs amber ve ugga (tellwedeydi ama artık bakım yapmıyor :/)
Durum tespiti ve geçmişte çok iyi olup ufak tefek şeyler tutturanlar: mert reiki( tek geçerim ama o da uzun süredir sisteme girmiyor), falcı aylin, ekin sarpen (kart yorumcusu ama enerjisi çok güzel durum tespitini güzel yapıyor, dedikleri çıkmadı ama malesef)

Serüven kitap falında iyiydi, sevgi dumanda çok iyiydi. Serüvenin falı patladı, sevgi duman'ınki çıkacak mı 1 ay içinde belli olacak.

merhaba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben işe güce daldım pek giremiyorum belki beni hatırlayan vardır..
arada fal baktırıyorum azalttım ara bırakamıyorum ne yazık ki (
melih günü deneyeyim dedim ama pembe tablocu geldi bana ses tonundan da zor anladım dediklerini yorumlarda övmüşler ama bana uymadı demekki
ilkay güre baktırıyorum ama sık baktırınca olmuyor başarı düşüyor bence ayrıca beklemeye de tahammülüm olmuyor
venüs amberin ne zaman online olacağını bilen var mı bir de ugga inanılmaz başarılıydı bende
saraylı hanım keza çok başarılı tellwedeyken pek tutmamıştı bana ama son falı çok iyiydi
rezzan ablayı da severim ama benim sorduğumu evirip çevirip bana anlatıyor ortada bir sonuç yok
bir de yıllar sonra çıkan fal haberi yaklaşık ik yıl önce o zaman başkası için terk edildiğim kişi için baktırmıştım araları nasıl olacak diye nesibe de nalan abla da nikah var onlara demişti iki yıl oldu ve evlendiler
nurbanu ve serüveni de beğendim ekleyeyim...

Benim fallar boom benimki gitmis buralardan baska bir yere .bende donucek diye bekliyorum.hic bir falci bilemedi bugun.derin disinda.bugun derine fal atmistim bana onun yer degskligini aynn soyledi.dikkate almamistim.malesefki dogruymus.soktayim hala o kadar kisiye baktrdim bir tanesi demesi derin disinda.fallarimda patlamis olduu.

Yaaa durr bi hele canım yer değiştirmiş olması donmeyecegini gostermez kii.... Hangisi bu eks mi yeni olan mı yer değiştiren

Telden olmuyor daha doğrusu tellwe de olmuyor bir yolun varda sıkıntı yok. Ben ne selenaya ne serüvene soru sorabildim ne cevap alabildim. En son rüya için teşekkür edeceğim selenaya pc acmam lazım acipta teşekkür edemedim.... Ama benim pc de de gözüküyor telde ki gibi

Yaaa durr bi hele canım yer değiştirmiş olması donmeyecegini gostermez kii.... Hangisi bu eks mi yeni olan mı yer değiştiren
Eks kuzu eskisi eylulde donus dediler adam gitmis yerlesmis baska bir yere hickimse bilemedi.

Ne baktirdin derine, kahve mi.
Simdi baktim da cocugun biriyle kapismis hatun.
Cok ters biri galiba ama fallari da cikiyo sanirim.
Ben cocukken biri vardi mahallede. Kadin cok tersti.
Cani istemzse kovuyodu bekleyenleri, o geldi aklima :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…