Kuzu ozele gelsene biKaç gün önce serüvene fal attım ama kadın ortalarda yok iyi mi
40 falı varmış 3 günde bitiririm yazmışKızlar selâna bugün arı gibi çalışıyo bitirecek heralde elindeki falları
Ne desen ayni ben kardesmiyiz neyizİkisine de baktırdım. Serüven çok daha iyi. Kitap falını tavsiye ederim. İlkayın falını zaten baktırdığımda hiç beğenmemiştim. dediği de olmadı zaten. Pek olumlu enerji alamıyorum ondan nedense
Al benden de o kadarKaç gün önce serüvene fal attım ama kadın ortalarda yok iyi mi
Aynen ya çok benziyor enerjilerimizNe desen ayni ben kardesmiyiz neyiz)
VivianLeigh gizem hatun'u ya da sezgi candan'ı denedin mi? Biz senle genelde birbirimize zıt falcıları beğeniyoruz. Sende çok iyiyse bana kötü olma ihtimali yüksek oluyor
Sezgi candan nerde tatlim ben ona atmamisim
Canim sezgiyi denedim fena degildi digerini denemedim kuzum sen kimlerl begeniyorsunVivianLeigh gizem hatun'u ya da sezgi candan'ı denedin mi? Biz senle genelde birbirimize zıt falcıları beğeniyoruz. Sende çok iyiyse bana kötü olma ihtimali yüksek oluyor
Var mı kızlar Sezgi Candana atan şanslı aramızda geldi mi yorumu bii ses verin o saatlere kadar değer mi beklemyee. Gerçi enerji olayı bu fallar ama
Canim sezgiyi denedim fena degildi digerini denemedim kuzum sen kimlerl begeniyorsun
Kaç gün önce serüvene fal attım ama kadın ortalarda yok iyi mi
Benim fallar boom benimki gitmis buralardan baska bir yere .bende donucek diye bekliyorum.hic bir falci bilemedi bugun.derin disinda.bugun derine fal atmistim bana onun yer degskligini aynn soyledi.dikkate almamistim.malesefki dogruymus.soktayim hala o kadar kisiye baktrdim bir tanesi demesi derin disinda.fallarimda patlamis olduu.
canım o telefondan girince oluyor sadece.onu da göndermiyor olmuyor telefondan.bilgisayarı açtım şimdi, ama selenanın falı o bakılan diğer fallarla aynı yerde değil ve o kutucuk bilgisayardan açılmıyor.diğer fallarda hem telefondan hem bilgisayardan açılıyordu.ama sadece selenanın falı açılmıyor?
Eks kuzu eskisi eylulde donus dediler adam gitmis yerlesmis baska bir yere hickimse bilemedi.Yaaa durr bi hele canım yer değiştirmiş olması donmeyecegini gostermez kii.... Hangisi bu eks mi yeni olan mı yer değiştiren
Benim fallar boom benimki gitmis buralardan baska bir yere .bende donucek diye bekliyorum.hic bir falci bilemedi bugun.derin disinda.bugun derine fal atmistim bana onun yer degskligini aynn soyledi.dikkate almamistim.malesefki dogruymus.soktayim hala o kadar kisiye baktrdim bir tanesi demesi derin disinda.fallarimda patlamis olduu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?