Binnaz Abla

Ne baktirdin derine, kahve mi.
Simdi baktim da cocugun biriyle kapismis hatun.
Cok ters biri galiba ama fallari da cikiyo sanirim.
Ben cocukken biri vardi mahallede. Kadin cok tersti.
Cani istemzse kovuyodu bekleyenleri, o geldi aklima :)
Katina hic ciddiye almamistim derini salladi sanmistim.bilmis baya saskinim.

Katina hic ciddiye almamistim derini salladi sanmistim.bilmis baya saskinim.

Ama bugün Selena nın bir dediği çıktı demiştin. Derin için de içimi karartti demiştin çok daha fazlası mı varr derinin dediğinin. Ama hala diyorum uzağa gitse ne yazar dönmek istedikten sonra. Donmeyecek beklrme mi dedi Derin yaaa

Derin donmicek dedi.bu yer degisikligi olumsuz etkilicek dedi

Hüma bal ve sezgi candan a baktırmışöıydım canım, inan üzüldüm(

Derin donmicek dedi.bu yer degisikligi olumsuz etkilicek dedi

Hadii yaaa ne diyeyim kuzu sen sonra mı öğrendin gittiğini hani unutmustun kizzzz yenisine aşık olmustun... Unuttun mu zannetmissin canım

Yaaaa yine de fallara bağlanma beee olumlularrr nasıl cikmiyorsa olumsuzlarda patlarrr merak etme. Hayırlısı bana da böyle biri lazim dan dan diye suratima azıcık da canımı yaka yaka söyleyecek

Ben bir pismnlk ozur bekliyordum facede gordum yazmis gittigi yeri yeni guncellemisti eski sevgi yoktu ama bir burukluk oluyor ilahi adalet yerini bulmuyor malesef ben buna uzuldum.

Ben bir pismnlk ozur bekliyordum facede gordum yazmis gittigi yeri yeni guncellemisti eski sevgi yoktu ama bir burukluk oluyor ilahi adalet yerini bulmuyor malesef ben buna uzuldum.

Hayırlısı olsun bee canım da ilahi adalet olurrr sabretmek lazım Rabbim den umut kesilmezz geç olur ama olurr

Yok be dan dan söyleyende günü berbat ediyo, azıcık ince olsun. Ben biliyodum zaten dedirtsin.

Kızlar cevaplara geç baktığım için şansımı gece ilkaydan yana kullandım ama İlkay fala kaçgünde bakıyor ?

Ne baktirdin derine, kahve mi.
Simdi baktim da cocugun biriyle kapismis hatun.
Cok ters biri galiba ama fallari da cikiyo sanirim.
Ben cocukken biri vardi mahallede. Kadin cok tersti.
Cani istemzse kovuyodu bekleyenleri, o geldi aklima :)
Yok canim derin ters filan degildir olumsuzsa da guzel soyler bana eskisi ile ilgili ic acici konusmamisti bu yeniyi de kendi soylemisti

cnm belki doner gene mesafe sorun olmaz yada sen yenisine sans verirsin belki onla olur

Geçmiş olsun arkadaşım zor bir durumBunda da bir hayır vardır belki.Derin dışında bütün falcılar barışacaksınız mı dedi,pembe tablo mu çizdiler hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…