Binnaz Abla

o zaman ben sana atayım. du kız kahve yapim önce :)
yalnız ben evliyim. ona göre at tamam mı :)

Ben erken yatiorm ama sabah ise gidecegim sarisin ve hava grubu oldugunu dusunuorm esin ile ilgili bi sorun yok iliski anlaminda ama onun isi ile ilgili bir problem var kendi is yeri olabilir maddi olarak bi sorun olsa da deniz/tasimacilik ya ne biliim su ile ilgili bisi var hic beklemediginiz bi anda bir firsat cikacak yalniz su 4 ay dikkat etmebiz lazim o,s, m ya da n harfi hissettim, evli isen dikkat et cocuk fln olabilir bi de oglak burcu biri var , attiklarim bu kadar

yuh diyorum
yarısını bildin be
bundan sonra falım sana

İyi geceler tatlı rüyalar yarın fal atıcam sana ona göre hahaha smokecity

Boş düşünceler uzmanı olmaktan daha iyidir çoluk çocuk olmak,buranın demirbaşı popüler üye olmak hayattaki tek büyük meziyetiniz ki kraldan fazla kralcı oluyosunuz,belli ki canınız sıkılmış saracak Bi Adam aradınız teker teker yorum yapıyosunuz hiç sorun değil hak ettiğiniz kadarını alırsınız!!

Arkadaşım ben burda baştan beri söylüyorum gizem hatun bana şok edecek bir fal bakmadı diye.Ama geçmiş ve anda oldukaç iyiydi,tip falan da tarif etmedi bende.Ama zihin okuması var aklımdan geçenleri söyledi.Onun kadar iyi bakan başka falcılar da gördüm,ondan çok daha iyi bakanı da gördüm.Ama burda birsürü insan gizemin kimsenin bilmediği sırları bildiğini söyledi,ona dayanarak konuştum.Ayrıca bana mükemmel bir hayatta çizmedi,eksle gelişme olmayacağını söyledi.Bir de her falcı gibi hayatıma gelecek de birilerini soktu.Geleceği tutar mı bilmem.Dışarıda da bakıyor olabilir zaten siteye girdiği yok adamakıllı bunu da ek olarak yapıyordur,onu bilemem.Beni de ilgilendirmez.Biz burda ne yazsak da dışarıda bu sayfayı bilmeyen insanlar zaten ona fal atacak sayfasındaki yorumları görünce.Biz de burda kendi fikrimizi belirtme hakkına sahibiz.Ama kafama takılan şu fal alem gizemi kendini kurtarmak için koyduysa niye tek falcıyla sınırlı kalsın ki.Üç beş falcıyı ayarlar onlar da fal akışını arttırır.Bana bu teoriler mantıksız geldiği için fikrimi belirttim sadece.Daha fazla da polemiğe girmek istemiyorum bu konuyla ilgili.

Polemik yaratmak gibj olmasin ama bnm gizem hatun icin yazdiklarima ki kimseyi ilgilendirmez, neler dendi, ne tepkiler verildi.katil yada katilma fikrini kendine sakla (avukatlara sozum)bu zmna kadar patlayan cok falim oldu onda bile falci kotulemedim, o hakkı gormedim cunku kendimde.bu fal isi zaten basli basina bi sacmalik bir hastalik, bnm acizligim.bazi seyler zmnla oturuyor iste artik ogrendim ve baktirmayacgm fal.hep ayni konu icin baktirdim fal o konuyuda falida bitiyorum artik hayatımda.ati alan uskudari geciyor, biz burda uyuyalim.

Canım sorun o değildi. Ben baktıran beğenen kişilere çok saygılıyım. Ama şüphesi olanı da anlıyorum. Bu topikte neler gördük neler. Benim kızdığım nokta birinin diğerini ortalığı karıştırmayın diye tabiri caizse azarlaması. Ben ona bir şey demiyorum ama böyle şuphesi olana da bu üslupla konuşmak doğru mu? Ne falcılar gordu bu topik. Sitelerin ne olduğu, içlerinde ne donduğu belli değil.
A aristocan a yazdım yanlış anlaşılmasın

Arkadaşlar lütfen birbirinizi kırmayın, polemiğe gerek yok.
Enerjin tutar beğenirsin, tutmaz beğenmezsin.. Ama her koşulda giden para fal baktıran kişinin parasıdır.
Kimse kimseyi savunmuyor, bence gerek de yok.
Fikir paylaşıyor herkes. Kimisi heyecan, kimisi üzüntü.. AMAÇ sadece paylaşmak.
Açıkçası ben konunun daha kırıcı bir yere gitmesinden endişe ettiğim için konuya dahil oldum.

Aynen öyle o kadar uzadıki bu konu.

Anlamadım ben ortalığı karıştırmayın diye bir tabir kullanmadım.

Bu konu Hakkında son kez yorum yapcam Bi deli kuyuya taş attı kırk akıllı çıkarmaya mı çalışıyorsunuz önce benim ne yazdığımı Bi okuyun Adamakıllı ondan sonra burda ahkam kesin ben kimseyi ne azarladım ne akıl verdim uç boyutlarda yaşıyo bazı arkadaşlar bu kadarına gerek yok kafalar karışıyo yapmayın dedim,ben bu mesajı sabah saatlerinde yazdım akşam çıktı biri işgüzarlık yaptı maşallah devamı klan halinde geldi gündüz nerdeydiniz acaba?? Benim derdim falcı değil ben falcı hakkındaki düşüncemi söyledim geçti gitti kime Nasıl fal baktığından banane ben kendime bakarım,yok avukatlıkmış yok falcı savunmaymış ben kendimi savunuyorum arkadaşım Burda Bikaç tane aktif üyenin üstüme gelmesiyle mi suscam bırakın bu boş işleri benim laflarımı işinize geldiği gibi yorumlayıp tartışma çıkartıp egonuzu tatmin ediyorsunuz,kime tavsiye veriyorsanız verin yeri geldi burda bende tavsiye verdim tavsiyede aldım topiğin amacı bu ztn,son kez söylüyorum daha fazla benim üstüme oynamayın!!!! Çeşitli teorilerinize devam edin ama fallardan önce insan fikirlerine saygılı olmayı öğrenin

Enerjiniz uymamis cnm selena anda superdir bende oyle an ve agecmis kendide diyor ztn enerjisi uymayanlar bir daha baktrmasin.anda iyi olan falcilardami patladi

Olabilir ben begenmedim....Evet HEPSI...venüs amber ilk yorumunda herseyi bilmisdi onun hakkini yiyemem(gelecek/gecmis)...ondan sonraki 2yorumunda azicik birseyler tuturdu

Falalemse herşeyi beklerim sonuçta Rezzan site sahibi kızlar rezzanın burdaa reklamm yaptığınıda biliyoz bence herşeyi görüyodur şu yazılı fallara para kaptırmasak biz para ödüyosak hepsinin sesini duyalım bu nedir yaa gerçi herkesin kendi bileceği iş ben öylesine atıyorum şuan cok derdim sıkıntım yok öptüm kızlar

Teori Dediğin neler gördük kusura bakmada sürekli uzun uzun yazmışsın sende he de geç bu nedir üstüne gitmeyin bilmem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…