Binnaz Abla

Sen cok saygısızsın geçinmeyi bil önce o kadar para döktük sen yazıyosun bizde yazarız asıl uzun cümlelerr kurup serzenişte bulunan sensin birileri seni desteklesin diye kendini hırpalama gizem yazılı fal bakan rezzanın sitesinde biri şüphede HAKLI herkes kendini ortaya atmasan bunlar olmaz

Ya Bi git işine saygıyı senden mi öğrencem Bi sen kalmıştın konuşmayan sende atladın tam oldu anlayıp dinlemeden daha benim ne dediğimi bilmeden birilerinin gazına gelip atlıyorsunuz ben sizin gibi destekçi arama derdinde değilim siz birbirinizi destekleyin işte körler sağırlar birbirini ağırlar,gizem kimse kim banane araştırın ister baktırın ister baktırmayın madalya verirler size sonunda araştırmalarınızın başarısından dolayı merak etmeyin,yeter ya üstünüze alınıp sürekli mantar gibi türüyosunuz

Binnaz abla da Atlas Norman'a attım kızlar benim konuyu anlatınca mı bilmiyorum yorumu güzeldi 4.99 Tl cikken denemiştim şimdi 17.50 olmuş ve inanılmaz derece hepsinin fiyatı artmış elimde kalan puanı kime harcayayım sizce üstüne azcık daha ekleyip? Önerebileceğiniz var mı?

Ben size birsey yazmamisim sizi alintilamamisim hatta sizin gizem hatunla ilgili yazdiginiz hicbir seyin farkinda bile degilim siz neden benim yazimi alip bir seyler yaziyorsunuz ? Ve sonra da cikmis polemik istemiyorum diyorsunuz. Yazimi uzerinize alinmaniza gerek yoktu.

Bu konu ne kadar fazla uzadı anlamadım. Size ilk cevap verenlrrden biri benim. Kimse kimseye yaranmaya calıstıgı için cevap vermiyo size cok fazla alınganlık yapıyosunuz. İlk mesajınıza bi bakarsanız size cevap veren arkadasın neye sinirlendiğini anlarsınız. Üslup var üslup var. Yani eger insanlarla iletişimde olmak için bi foruma üye oluyosanız yazma şeklinizde o insanlara saygılı olmalı ki yanlış anlamalara sebebiyet vermesin. Yaptıgınız cok yanlış ayrıca tabıkı teori üreticez fal baktırıyoruz hiç görmediğimiz insanlara para döküyoruz burayada gelip konusucaz Cern'de atomu parçalayacak halimiz yok ama siz sürekli böyle 50tane ünlemli cümleler kurarsanız amiyane tabirle insanları yalakalıkla suclarsanız tabiki bu kadar laf duyarsınız!

Arkadaşım rica ediyorum benim yazdığım şeyi Bi okuyun ondan sonra yorum yapın ben bıktım her birinize laf anlatmaktan benim dediğim şey şudur,ben gizem hatuna fal attım benim çok özel şeylerimi bildi benim hiçbir yerde hesabım yok burda özel bilgilerim yok şüphenilen kişilere fal atmadım ama evet başka nicklerle farklı sitelerde çalışmasına inanırım eski falları okumasınada inanırım ama faceden arama yapıp fiziki özelliklerimizi bulmasına inanmam dedim sizde bu kadar kafa yormayın gerek yok dedim yani aslında iyiliğine birşey söyledim ama olay çevrilip başka yerlere çekildi ben kimsenin benimle dalga geçer gibi konuşmasına izin vermem benim lafım tek bir kişiyeydi sonra herkes atlamaya başladı,ben kimse araştırmasın etmesin her önümüze gelene inanalım demiyorum sonuçta bende para veriyorum bende araştırıyorum üslub var madem herkes dikkat edicek tek kişiden beklenmicek lütfen rica ediyorum artık benden alıntı yapıp daha fazla yorum yapmayın anlamak istemeyen insanlara laf anlatmaktan yoruldum herkes bildiği gibi davransın beni ilgilendirmez sizin düşüncelerinizde beni ilgilendirmez

bir yolun var'daki meşhur ilkayı online gördüm bastım katinayı bugün ilk kez online fala para veriyorum ama bi hata ettim soru sormaıdm "sadece gerçekleri duymak istiyorm" yazdım yorum kısmına.. baya üzüldüm sonra dönmesini beklediğim kişi dönecek mi fln deseydm dedim. ama öyle deynce ben söylemiş oluyorm beklentimi tüyo vermemk içn söylemedim falan filan.. umarım güzel yorumlar ilkay

Kizlar gelelim haberlere sevgi duman esas konuda tarih patladi ancak is konusunda dedigini yasadim sorun olacak demisti ve gayet guzel tarif etmisti birebir cikti ,falsepeti ceren aydin maalesef pozitif olmaya calisan enerji vs takilan falcilardan su ana kadar dedigini yasamadim. Medyum gizem maalesef hisleri yok zaten falsepetinde ayisigindan baska bir falci yok kendisi super tespitler yapti bana ama bir gizem hatun bir sevgi duman bir fama olamaz benim icin.famada is konusunda uyarmisti net sekilde cikti

marplecım famaya ne zaman baktırmıştın en son? şuan ki Fama gerçek Fama mı merak ediyorum da :)

Ayy VivianLeigh cim yaa okuyunca umitlendim, sevgi dumanin is ile ilgili yorumu
Bende cok tutarliydi ve cok begenmistim, tarihe takilmiyorum ama insallah cikar.
Uzun uzun yazmis cok iyiydi.

Kizlar bide Sezgi Candan bana baya pembeydi,
Anlik is ve maddi durumlarimda yanildi.
Ama cok ilgili ve samimi, is ile ilgili dediklerine vakit var, cikarsa yazarim.

marplecım famaya ne zaman baktırmıştın en son? şuan ki Fama gerçek Fama mı merak ediyorum da :)
Ben famaya surekli atiyorum desem en cok ona baktirdim sanirim ve falda misal iki konu varsa birini bilmisti ozellikle dargin barisik giden bir durumda karsi taraf beni ne zaman arar konusunda asla yanilmadi.beni tanidi artik kadin o derece ,bilmiuorum kac fama var ama bana hep ayni kisi diye dusunuyorum

Insallah cikar beni uyarmisti ayaklar bas olacak diye hakkatende aynen boyle oldu famada iste canin sikilacak su su olacak dedi bunlari yasadik

Ilkaya ne oneriyosunuz? Ben kahve seviyorum ama biri tarotta harika yazmis?

Sehrazat bana ilk falinda cok iyiydi ama sonra hic o ozeni yakalayamadim ,ilkay hic tutmaz rezzandan zaten falci olmaz yuvarla yuvarla yaz ,haleh sifir mert reiki sifir ,sezgi ccandan bende guzeldi humanin durum tespiti cok guzeldi ama patladi zamanda hira bana basta olcak sonra bu adamla olmaz dedi

Falcı semaya baktırdın mı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…