Aklın yolu bir arkadaşım mantıklı olan bir insan ztn böyle düşünür,biz kimseye kendi fikrimizi kabul ettirmeye çalışmıyoruz ama toplu bir platformdaysak saygı göstermek zorundalar,istedikleri gibi oynasınlar!!Haklısın arkadaşım.Topic topic olalı hiçbir yorumcuyla ilgili bu kadar komplo teorisi üretilmemiştir herhalde.Mantıklı konuşanlara da tepki veriliyor.Farklı bir sitede çalıştığına inanırım bunu falcıların çoğu yapıyor zaten.Ama yok eski falları okuyor,yok falalem batıyor da gizem kurtaracak,yok burdan okuyor.Ben gizemin yerinde olsam bütün fallarda sallarım artık.Nasılsa bilse de yerden yere vuruluyor bilmese de.
arkadaşım burç kadın mı erkek mi?burç erkekFalalem burc tekdemir cnm dun bktrdim serkan ve burc cok iyiydi bende
aynen öyleAklın yolu bir arkadaşım mantıklı olan bir insan ztn böyle düşünür,biz kimseye kendi fikrimizi kabul ettirmeye çalışmıyoruz ama toplu bir platformdaysak saygı göstermek zorundalar,istedikleri gibi oynasınlar!!
Bir yolun varda galiba serkan tek,falalemde değil.
beğendin mi tavsiye edermisin.Ha evet biryolunvardaydı geçen indirim vardı öyle atmıştım sahi
beğendin mi tavsiye edermisin.
Bana kadin gibi geldi resim olmadigi icin farkedermi erkek yada kizarkadaşım burç kadın mı erkek mi?burç erkek
aynen öyle
miillet gercekten kafayı yemısMillet kafayı yemiş. Biz de kendimizi falkolik sanıyoruz
hahahhahahahaha demekk ki adam sanıyesınde bılmeye başlıyorSerkan tek e biri yorumunda her dediği gerçekleşiyor yazmış. benim gördüğüm adam fal bakmaya başlayalı bir hafta ancak olmuş. bi dur soluklan bacım ya adam ne dedi de bir hafta içinde hepsi gerçekleşti
Ben katina attim ikisinede ask haytm karisik birazcanım ya seninle bizim fal enerjimiz tutar çoğunlukla.dün baktırdığı iki kişi biri Serkan'dı sanırım diğerini çıkaramadım kim olduğunu.hangi fallarını tavsiye edersin?
Mesajım yarım kalmış da.Bana kadin gibi geldi resim olmadigi icin farkedermi erkek yada kiz
Anladım canım baktırmam o zaman.Yok canım onun yerine atılabilcek daha iyileri var. Ben 7.5 tl diye atmıştım çok sinir bozucu bie üslubu var hanfendi hanfendi diye. Anı iyi bildi hakkını yemiyim ama bana barışma konusunda sen ne zaman adım atarsan o zaman barışma olacak dedi, yanlışıkla bile olsa adama adım attım ama anında engellendim. O yüzden karar senin canım ama ben bir daha baktırmam o olaydan sonra
Banada burc ismi kadini andirdi yazili yorum kuzu sesli degilllMesajım yarım kalmış da.Burç erkek ismi diye biliyorumda profilde kadın resmi var.Sesli yorum yapıyorsa ordan anlamışsındır cinsiyetini anlamında sordum.Kadın yorumcular daha başarılı oluyor genelde de o yüzden cinsiyetini merak ettim.
Tamam canım sağolasın.Banada burc ismi kadini andirdi yazili yorum kuzu sesli degilll
Donet Burç un profilinde bayan resmi varBanada burc ismi kadini andirdi yazili yorum kuzu sesli degilll
Olemi kiz dikkat etmedimDonet Burç un profilinde bayan resmi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?