Binnaz Abla

Aklın yolu bir arkadaşım mantıklı olan bir insan ztn böyle düşünür,biz kimseye kendi fikrimizi kabul ettirmeye çalışmıyoruz ama toplu bir platformdaysak saygı göstermek zorundalar,istedikleri gibi oynasınlar!!

Falalem burc tekdemir cnm dun bktrdim serkan ve burc cok iyiydi bende
arkadaşım burç kadın mı erkek mi?burç erkek
aynen öyle

beğendin mi tavsiye edermisin.

Yok canım onun yerine atılabilcek daha iyileri var. Ben 7.5 tl diye atmıştım çok sinir bozucu bie üslubu var hanfendi hanfendi diye. Anı iyi bildi hakkını yemiyim ama bana barışma konusunda sen ne zaman adım atarsan o zaman barışma olacak dedi, yanlışıkla bile olsa adama adım attım ama anında engellendim. O yüzden karar senin canım ama ben bir daha baktırmam o olaydan sonra

Yaa Serkan ın dediğinin tersi mi olmuş tüh benim de anda çok iyiydi gelecek de tutar diye umutlanmıştım

Millet kafayı yemiş. Biz de kendimizi falkolik sanıyoruz
miillet gercekten kafayı yemıs
Serkan tek e biri yorumunda her dediği gerçekleşiyor yazmış. benim gördüğüm adam fal bakmaya başlayalı bir hafta ancak olmuş. bi dur soluklan bacım ya adam ne dedi de bir hafta içinde hepsi gerçekleşti
hahahhahahahaha demekk ki adam sanıyesınde bılmeye başlıyor

canım ya seninle bizim fal enerjimiz tutar çoğunlukla.dün baktırdığı iki kişi biri Serkan'dı sanırım diğerini çıkaramadım kim olduğunu.hangi fallarını tavsiye edersin?
Ben katina attim ikisinede ask haytm karisik biraz

Bana kadin gibi geldi resim olmadigi icin farkedermi erkek yada kiz
Mesajım yarım kalmış da.Burç erkek ismi diye biliyorumda profilde kadın resmi var.Sesli yorum yapıyorsa ordan anlamışsındır cinsiyetini anlamında sordum.Kadın yorumcular daha başarılı oluyor genelde de o yüzden cinsiyetini merak ettim.

Anladım canım baktırmam o zaman.

Banada burc ismi kadini andirdi yazili yorum kuzu sesli degilll

gündüz biryolunvar da elif diye bi kadına fal atayım dedim burdada kımsenın yazmadıgı yinede fıyatı uygundu bıde cok atasım vardı bı denıyım dedım cok cabuk yorumladı yorum denirse tabi bide demişki canım soru sormuşsun ama ben bir fincanda soruların cevaplarını görüyo olsaydım suan bu işi yapmazdım falcı ne demek acıklamlı biri bu insanlara ahaha sinirim bozuldu ya neyseki iade aldım

binnazda güven cihan çobana fal baktırdınız mı kızlar? kredimi kullancak kimse bulamadım ona attım şu anda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…