- 31 Ocak 2014
- 1.751
- 3.027
- 208
- 35
Kizlar bu serkan tek nerede binnazda bulamadim bir serkan var ama tek degil
o ne beegündüz biryolunvar da elif diye bi kadına fal atayım dedim burdada kımsenın yazmadıgı yinede fıyatı uygundu bıde cok atasım vardı bı denıyım dedım cok cabuk yorumladı yorum denirse tabi bide demişki canım soru sormuşsun ama ben bir fincanda soruların cevaplarını görüyo olsaydım suan bu işi yapmazdımfalcı ne demek acıklamlı biri bu insanlara ahaha sinirim bozuldu ya neyseki iade aldım
o ne beeo zaman orda ne işi var.Böylesini de ilk defa duydum,koptum
Cnm cok haklisin sana katılıyorum. Gizem hatun hakkinda yazanlardan biride bnm.tamamen bos bir falci demiyorum, tutturdugu seyde olabilir.ama fal bakarken kendi yeteneginin yaninda yardim aliyor ve bu da falin inanilirligini arttiriyor.bnmle ilgili tipim olsun, isim olsun vs bilirken baktirdigim kisi hakkinda tek kelime etmemis ne tipi ne meslegi vs?? Peki neden onun sadece adini biliyor cunku ve bnm fal alemde ki eski fallarimin altina falciya yazdigim bir detayi ki sadece o falciya yazmistim, bnm falinda belirtti.bunun yaninda zihin okuma gibi bir yetenegide var bence, onuda tecrübe ettim..yani ben zaten fali gelecek icin baktirmiyorum, gelecegi kimsenin bilebileceginede inanmıyorum. Senin gibi bende cok zmndir buraya uyeyim ve sayisiz fal baktirdim.Bu formun amaci iyiyi bulmak, sarlatanlardan paramizi kendimizi korumak degilmi.bnm oyle eglencesine fala para verecek ne vaktim nede param var.para veriyosamda beklentimin karsilanmasini istemek hakkim.biz burda birbirimizi yerken millet kupunu dolduruyor.akilli ve uyanik olmak lazim, ben falin bana hissettirdiklerini yazdim, biseyden killandim isin asli, sizleride uyarmak istedim hepsi bu.Bu topik de yıllardır şuphenelinen şeyler söylenir, çıkan çıkmayan fallar yazılır. Anlamıyorum şüphe etmek ne zamandan beri komplo teorisi olur. Sen dersin ben beğendim kimsenin bilmediğini bildi ama şüphe etti diye kimse komplo teorisi uretip ortalığı karıştırmaya çalışmıyor. Hele bunlar yeni değil bu topikte yıllardır yorum yazan kişiler. Böyle söylemlere devam ettikçe kimse düşündüğünü söylemeyecek. Olan yeni yeni bu fal olayına girmiş olanlara olacak. Zira ben artık kim ne kadar i, neyi, nasıl bileceğini tahmin edecek kadar fal baktırdım. Birbirimizi suçlamak falcılarının ekmeğine yağ sürer. Parası olan istediğine atar şu andan sonra şu kötü demem. Neden diyeyim karşımdaki kişiler duşuncelerimi komple teorisi bulacak, beni suçlayacak diye ne kafa yorayım.
aynen öyle :)))şimdi bakıcam kimmiş o kadın merak ettim.Ahahaa formattan da haberi yok o zaman soru sor kismi var kocaman :))
Arkadaslar tellwede 37 creditim var ve suan baya fal baktirasim var onerebileceginiz biri var mi
miillet gercekten kafayı yemıs
hahahhahahahaha demekk ki adam sanıyesınde bılmeye başlıyor
Cnm cok haklisin sana katılıyorum. Gizem hatun hakkinda yazanlardan biride bnm.tamamen bos bir falci demiyorum, tutturdugu seyde olabilir.ama fal bakarken kendi yeteneginin yaninda yardim aliyor ve bu da falin inanilirligini arttiriyor.bnmle ilgili tipim olsun, isim olsun vs bilirken baktirdigim kisi hakkinda tek kelime etmemis ne tipi ne meslegi vs?? Peki neden onun sadece adini biliyor cunku ve bnm fal alemde ki eski fallarimin altina falciya yazdigim bir detayi ki sadece o falciya yazmistim, bnm falinda belirtti.bunun yaninda zihin okuma gibi bir yetenegide var bence, onuda tecrübe ettim..yani ben zaten fali gelecek icin baktirmiyorum, gelecegi kimsenin bilebileceginede inanmıyorum. Senin gibi bende cok zmndir buraya uyeyim ve sayisiz fal baktirdim.Bu formun amaci iyiyi bulmak, sarlatanlardan paramizi kendimizi korumak degilmi.bnm oyle eglencesine fala para verecek ne vaktim nede param var.para veriyosamda beklentimin karsilanmasini istemek hakkim.biz burda birbirimizi yerken millet kupunu dolduruyor.akilli ve uyanik olmak lazim, ben falin bana hissettirdiklerini yazdim, biseyden killandim isin asli, sizleride uyarmak istedim hepsi bu.
At resimelri biz burdan bakalım ya. boşver paran cebinde kalsın
Ya arkadaslar tanimadiginiz insanlari niye savunuyorsunuz ki belki gercekten gizem hatun sitenin koydugu biri ne biliyorsunuz yani. Tabiki konusulacak gizem size muhtesem bir hayat sundu falda galiba toz konduramadiginiza gore. Neyse valla hic kafa patlatamayacagim fal alt tarafi bugune kadar kim neyi bildi. Bir de aoyle dusunun bu kadin madem mukemmel neden 15 e sitede fal bakiyor. Disarida 50 den asagi fal yok paraya para demez. Neyse yine dayanamadim yazdim. Iyaksamlar
Ben tipini de tarif edip yorum yapmak istiorum :) gizem hatun stylaa artik
At resimelri biz burdan bakalım ya. boşver paran cebinde kalsın
Bu topik de yıllardır şuphenelinen şeyler söylenir, çıkan çıkmayan fallar yazılır. Anlamıyorum şüphe etmek ne zamandan beri komplo teorisi olur. Sen dersin ben beğendim kimsenin bilmediğini bildi ama şüphe etti diye kimse komplo teorisi uretip ortalığı karıştırmaya çalışmıyor. Hele bunlar yeni değil bu topikte yıllardır yorum yazan kişiler. Böyle söylemlere devam ettikçe kimse düşündüğünü söylemeyecek. Olan yeni yeni bu fal olayına girmiş olanlara olacak. Zira ben artık kim ne kadar i, neyi, nasıl bileceğini tahmin edecek kadar fal baktırdım. Birbirimizi suçlamak falcılarının ekmeğine yağ sürer. Parası olan istediğine atar şu andan sonra şu kötü demem. Neden diyeyim karşımdaki kişiler duşuncelerimi komple teorisi bulacak, beni suçlayacak diye ne kafa yorayım.
Gozardi en iyisi ,coluk cocuk basiyor bazen buralari gecer gider yakindaBu topik de yıllardır şuphenelinen şeyler söylenir, çıkan çıkmayan fallar yazılır. Anlamıyorum şüphe etmek ne zamandan beri komplo teorisi olur. Sen dersin ben beğendim kimsenin bilmediğini bildi ama şüphe etti diye kimse komplo teorisi uretip ortalığı karıştırmaya çalışmıyor. Hele bunlar yeni değil bu topikte yıllardır yorum yazan kişiler. Böyle söylemlere devam ettikçe kimse düşündüğünü söylemeyecek. Olan yeni yeni bu fal olayına girmiş olanlara olacak. Zira ben artık kim ne kadar i, neyi, nasıl bileceğini tahmin edecek kadar fal baktırdım. Birbirimizi suçlamak falcılarının ekmeğine yağ sürer. Parası olan istediğine atar şu andan sonra şu kötü demem. Neden diyeyim karşımdaki kişiler duşuncelerimi komple teorisi bulacak, beni suçlayacak diye ne kafa yorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?