Binnaz Abla

Bu topik de yıllardır şuphenelinen şeyler söylenir, çıkan çıkmayan fallar yazılır. Anlamıyorum şüphe etmek ne zamandan beri komplo teorisi olur. Sen dersin ben beğendim kimsenin bilmediğini bildi ama şüphe etti diye kimse komplo teorisi uretip ortalığı karıştırmaya çalışmıyor. Hele bunlar yeni değil bu topikte yıllardır yorum yazan kişiler. Böyle söylemlere devam ettikçe kimse düşündüğünü söylemeyecek. Olan yeni yeni bu fal olayına girmiş olanlara olacak. Zira ben artık kim ne kadar i, neyi, nasıl bileceğini tahmin edecek kadar fal baktırdım. Birbirimizi suçlamak falcılarının ekmeğine yağ sürer. Parası olan istediğine atar şu andan sonra şu kötü demem. Neden diyeyim karşımdaki kişiler duşuncelerimi komple teorisi bulacak, beni suçlayacak diye ne kafa yorayım.

o ne beeo zaman orda ne işi var.Böylesini de ilk defa duydum,koptum

Yok ya ben şunu çok iyi anladım herkes işine geldiği gibi anlayıp ona göre konuşuyo yazılan şeylerin bütününe değil de cımbızla laf seçilip polemik yaratılmaya çalışılıyo,ben kimsenin savunucusu değilim iyiye iyi kötüye kötü demesini bilirim burda popüler üye olmakta bir meziyet değil sonuçta kim ne derse desin herkes istediğine baktırıyo 6000 küsürlük sayfa herkes başkasının fikrini dinleseydi bu topic bu halde olmazdı ben kendi düşüncemi söyledim anlayan anladı anlamayan da zerre beni ilgilendirmez!!

Kizlar falalemde eski fallarima bakiyordum mart-nisan donemi rezzan disindakilerden sesli olanlar duruyor ama rezzana baktirdigim butuuun fallar ucmus gitmis, orda da bir ebru isik bilmis ve daha mart ayinda aldanma demis bana da falin diger kisminda bahsettigi kisa zamanda yeni bir iliski kismi cikmamis yine fatimanin tarih olarak tek verdigi eylul ayinda pozisyon degisikligi cikmamis, yalniz boyle yazinca kendimi burda cok eski hissettim siz gizem hatunlardan serkanlardan bahsediyorsunuz ben fatima :)))

Cnm cok haklisin sana katılıyorum. Gizem hatun hakkinda yazanlardan biride bnm.tamamen bos bir falci demiyorum, tutturdugu seyde olabilir.ama fal bakarken kendi yeteneginin yaninda yardim aliyor ve bu da falin inanilirligini arttiriyor.bnmle ilgili tipim olsun, isim olsun vs bilirken baktirdigim kisi hakkinda tek kelime etmemis ne tipi ne meslegi vs?? Peki neden onun sadece adini biliyor cunku ve bnm fal alemde ki eski fallarimin altina falciya yazdigim bir detayi ki sadece o falciya yazmistim, bnm falinda belirtti.bunun yaninda zihin okuma gibi bir yetenegide var bence, onuda tecrübe ettim..yani ben zaten fali gelecek icin baktirmiyorum, gelecegi kimsenin bilebileceginede inanmıyorum. Senin gibi bende cok zmndir buraya uyeyim ve sayisiz fal baktirdim.Bu formun amaci iyiyi bulmak, sarlatanlardan paramizi kendimizi korumak degilmi.bnm oyle eglencesine fala para verecek ne vaktim nede param var.para veriyosamda beklentimin karsilanmasini istemek hakkim.biz burda birbirimizi yerken millet kupunu dolduruyor.akilli ve uyanik olmak lazim, ben falin bana hissettirdiklerini yazdim, biseyden killandim isin asli, sizleride uyarmak istedim hepsi bu.

Ya arkadaslar tanimadiginiz insanlari niye savunuyorsunuz ki belki gercekten gizem hatun sitenin koydugu biri ne biliyorsunuz yani. Tabiki konusulacak gizem size muhtesem bir hayat sundu falda galiba toz konduramadiginiza gore. Neyse valla hic kafa patlatamayacagim fal alt tarafi bugune kadar kim neyi bildi. Bir de aoyle dusunun bu kadin madem mukemmel neden 15 e sitede fal bakiyor. Disarida 50 den asagi fal yok paraya para demez. Neyse yine dayanamadim yazdim. Iyaksamlar

miillet gercekten kafayı yemıs

hahahhahahahaha demekk ki adam sanıyesınde bılmeye başlıyor

bir haftadır fal baktırmıyorum. tiryaki gibi "acaba" diyorum işten güçten kalan zamanda. aman ki bi boşluğun olmasın :) resmen bağımlılık yapıyor. ne saçma yaa.
tellwe ye suriyeli mi ne bi falcı gelmiş yeni hahaha. bi o eksikti yeminle. duvarda gördüm 2 saat önce. bu arada şifremi de unuttum giremiyorum iyi mi :)
dün sohbette bi falcıya sordum (adını vermiycem sıkıntıda kalmasın, adam iyi niyet gösterdi söyledi); mail adreslerini tellwe de göremiyorlar. isim de görünmüyor. sadece kullanıcı adı ve doğum tarihi dedi. doğruymuş. sağlama yapmış oldum :)

Kızlarben bbugün serkan tek e fal attım.falldanhhanım efendi ve bey efendi kısımlarını ve girişi de ararsam geriye 6 7 satır kalır.
Bana dedikleri de nur banu nun on gün önce dedikleriyle ayni, ama nur banu nun falı daha dolu doluydu.patlarsa ikisi de patlayacak ama ona 20 lira vermektense 22 lirayı nur banuya verir ona baktiririm ben.bir de falcilarin olumlu ya da olumsuz soruda ağızd değiştirmelerinden hoslanmiyorum ya.anla ilgili de çok ttutmadı bende.Allah Allah bböyle mi düşünüyorum diye şüphelendim kendimden.
Ha bir de unutmadan bir yolun var sehrazatin falı patladı.

Canim ben de ayni senin gibi dusundum. Diger falcilara extra benim tipimi tarif etti,
onun disinda aynen dedigin gibi, baktirdigim kisinin ne tipi ne de meslegi hicbir ayrinti vermedi.
Ve dedigin gibi zihin okuma mi artik neyse,
benim kafamda, kendimi uzak tutmak icin dusundugum kotu senaryoyu yazmis.
Karsi tarafin dusuncesi diye.
Ben bunu karsi tarafa soyledigimde bana " bitarafindan uydurma" dedi.
Burda kotuler gibi olmayayim diye yazmak istemedim.
Insallah isteyen herkese fali ciksin, sonucta bazi seyleri gorebiliyor demekki.

Ay bende inat ettim kac gundur yazmicam diye, seytan durttu

Aynen incesazım, Katılıyorum sana
Ben de artık eskiden beri buradan bildiğim kişilere özelden yazarım yorumlarımı...
Bu Topiğin amacı Paylaşım yapmak, fikir alışverişi yapmaktı, herkes kendi yorumunu yapar, sonucunda bir doğru bulunurdu, ama yorum değil, Saçma kanılara varılıyor nedense...

Gozardi en iyisi ,coluk cocuk basiyor bazen buralari gecer gider yakinda

Ya bir şey söyleyeceğim farkında mısını şu an saçma sapan bir konuda polemik yaratıyorsunuz. Ya tamam o öyle düşünmüş niye üstüne alınıp polemik yaratıldı anlamadım. Bende o yazıyı görüyorum x te y de yani saygı duymak gerekiyor. İsteyen istediğini yapsın herkes burada tavsiye veriyor. Öyle tavsiye verilmezimsi bir şey denmiş. Yahu burda biri çıkıp onu beğendim fal baktırın diyor isteyen dinler isteyen dinlemez. Niye bir polemik ortamı yaratıldı anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…