- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Ben cektim fali derine attim gayet iyiydi daha once bana en iyi bakan iki kisiden birdir derin digeri de seruvendi. Ama oneremem size cunku bu is enerji meselesi sadece sey icin alintiladim terbiyesizlik artik 14 gun fal bakmamak madem oyle aciklama yap atmayalim bosa kredi yukluyoruz. Cok sinirlendim seruvene.Bir şey sorucam kızlar.serüvende 14. Günüm.sizce bu kadar beklememem değer mi? Anda iyi mi en azından.falı ceksem tellwede onerebileceginiz kim var iyi olan ani tutturan.selenaya yollamistim, o hariç bi önerimiz var mi?
Seruven eskiden cok iyidi bende cikardi hep fallari,ama son attigim falda resmen baska birisi bakti fala eminim yani o kadindan eser yoktu iyi yapmissin cekmekle faliniBir şey sorucam kızlar.serüvende 14. Günüm.sizce bu kadar beklememem değer mi? Anda iyi mi en azından.falı ceksem tellwede onerebileceginiz kim var iyi olan ani tutturan.selenaya yollamistim, o hariç bi önerimiz var mi?
Hira soydan' in gelecege dair dediklerinden cikan oldu mu peki ?Hira Soydan gerçekten iyi bakıyor. Mesela hoşlandığım çocuk eski sevgilisini aldatmıştı. Bunu kart yorumundan gören tek insandır kendisi :) Ayrıca çok ama çok tatlı bir bayan :)
Derin benim de aklimdaydi aslinda ama karar veremedim.bugün de bekleyip yarın cekicem artık.ben genelde enerji olarak uyuyorum da denilenler çıkmıyor sadece:)baldankabak .!.:Ben cektim fali derine attim gayet iyiydi daha once bana en iyi bakan iki kisiden birdir derin digeri de seruvendi. Ama oneremem size cunku bu is enerji meselesi sadece sey icin alintiladim terbiyesizlik artik 14 gun fal bakmamak madem oyle aciklama yap atmayalim bosa kredi yukluyoruz. Cok sinirlendim seruvene.
Hadi yaa daha cekmedim ama cekmeyi düşünüyorum 2 hafta olacak şaka maka hiç migirmiyor ananlamadım ki? Derine yollayayim diyorum ama ne atsam bilemedim.Seruven eskiden cok iyidi bende cikardi hep fallari,ama son attigim falda resmen baska birisi bakti fala eminim yani o kadindan eser yoktu iyi yapmissin cekmekle falini
Hemen 4 kisi girmis sirayahira acmıss hemende dolmus pufff
Yeni hedef hira soydan mi sekerimHira soydan kac civarlari online oluyo?
Yeni hedef hira soydan mi sekerim
Yok bir yolun vardaki değil.Binnazdaki hüma bal.Hadi yaa daha cekmedim ama cekmeyi düşünüyorum 2 hafta olacak şaka maka hiç migirmiyor ananlamadım ki? Derine yollayayim diyorum ama ne atsam bilemedim.
Bir de bu bbeğenilen hüma bir yolun varda ki mi.ben yine kendimi tutamıyorum
Cikmadi dengesiz yorum once gelecek sonra bu adamla olmazKızlar Hira Soydana fal baktırıp çıkan var mı? Ya da en azından an da iyi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?