Binnaz Abla

Bir şey sorucam kızlar.serüvende 14. Günüm.sizce bu kadar beklememem değer mi? Anda iyi mi en azından.falı ceksem tellwede onerebileceginiz kim var iyi olan ani tutturan.selenaya yollamistim, o hariç bi önerimiz var mi?
Ben cektim fali derine attim gayet iyiydi daha once bana en iyi bakan iki kisiden birdir derin digeri de seruvendi. Ama oneremem size cunku bu is enerji meselesi sadece sey icin alintiladim terbiyesizlik artik 14 gun fal bakmamak madem oyle aciklama yap atmayalim bosa kredi yukluyoruz. Cok sinirlendim seruvene.

Bir şey sorucam kızlar.serüvende 14. Günüm.sizce bu kadar beklememem değer mi? Anda iyi mi en azından.falı ceksem tellwede onerebileceginiz kim var iyi olan ani tutturan.selenaya yollamistim, o hariç bi önerimiz var mi?
Seruven eskiden cok iyidi bende cikardi hep fallari,ama son attigim falda resmen baska birisi bakti fala eminim yani o kadindan eser yoktu iyi yapmissin cekmekle falini

Son düzenleme:
Kizlar binnazda 35 kredim var, sizce kime kullanmaliyim var mi oneriniz ?
Huma , sezgi candan , sevgi duman ve kenan'a baktirmistim.. Bunlarin disinda sizin baktirdiginiz ve gelecekte dediklerinden az-cok cikan falcilar kimler ?

Hira Soydan gerçekten iyi bakıyor. Mesela hoşlandığım çocuk eski sevgilisini aldatmıştı. Bunu kart yorumundan gören tek insandır kendisi :) Ayrıca çok ama çok tatlı bir bayan :)
Hira soydan' in gelecege dair dediklerinden cikan oldu mu peki ?

kızlar bide ben kredim var diye güven cihan çobana fal baktırdım bu kadar sallamasyon olur. site hala yorumumu yayınlamamış zaten 2 yıldız verdim oda emeğine yazdım. falın ilk 2 dk sı sorumu okuma, 2dk sı arınma dönemine giriyosun kitap oku dua et bıt bıt saçmalamaları.. lafı zaman dolsun diye uzatmış sürekli yani. bi cümle söylüyo arınma dönemine giriceksin zaten kitap oku. başka bir cüme arınma dönemi yine peşine şöyle yap böyle yap.. zaten kişilik analizi falanda fiyasko.

Derin benim de aklimdaydi aslinda ama karar veremedim.bugün de bekleyip yarın cekicem artık.ben genelde enerji olarak uyuyorum da denilenler çıkmıyor sadece:)

Seruven eskiden cok iyidi bende cikardi hep fallari,ama son attigim falda resmen baska birisi bakti fala eminim yani o kadindan eser yoktu iyi yapmissin cekmekle falini
Hadi yaa daha cekmedim ama cekmeyi düşünüyorum 2 hafta olacak şaka maka hiç migirmiyor ananlamadım ki? Derine yollayayim diyorum ama ne atsam bilemedim.
Bir de bu bbeğenilen hüma bir yolun varda ki mi.ben yine kendimi tutamıyorum

Kızlar benim sevgi Candan olayım inada bindi vallahi. Kadının 3 haftadır pesindeyim. İşin garip tarafı ben binnaz ablanın programı tel. Yükledim. Hediye kredim geldi.ama yok anam kadını yakalayamıyorum. Sonra birde baktım kesin tabi burdan takip ediliyoruz fal fiyati arttı. Ne garip dimi aa. Şimdi iş inada bindi. Başka bir kişinin telefonuna binnaz ablanın programını indirsem kendi mail adresimi versem bana tekrar hediye kredi yüklerlermi? Yada farklı bir mail adresimi yazmam lazım?bu arada böyle yapmamın nedeni sadece 4 lira eksik kredi var ama siteden o miktarı cektirmiyorlarmış. Ve başka fal baktıracak kimse kalmadı sitede

Yok bir yolun vardaki değil.Binnazdaki hüma bal.

Hiraya fal baktıran yok mu yani ben 1 ay önce baktırdım daha 2 ay var dediği tarihe ömrüm beklemekle geçiyor nedir bu ya adam tam dönecek gibi oldu yine geri gitti. Kızlar sevgilisi askere giden var mı askere giderken genelde sevgilisini terkedip de mi gidiyor bunlar ya :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…