Binnaz Abla

Muge aydin ve firuze aydin'a katina baktiran var mi aranizda ? Tavsiye eder misiniz

BlueDaisy buydu mesajım canım

Aynen
Cikmadi dengesiz yorum once gelecek sonra bu adamla olmaz
aynen ben 2 kere baktırdım belki 3 Evet an ve geçmiş fena değil ama 2 fal aralığında verdiği zaman uçurumdu yani Bi falda 6 ay demiş diğerinde bir ay arayla bir Buçuk yıla çıkarmıştı.bu da benim için tutarsızlık oldu hem çıkmadı da

Ayışığın nasıldır kızlar? Dediği çıkan var mı?

Ben baktirdigimda pek begenmemistim genel ask hayatim nasil olacak diye sormustum 4-5 kisiden bahsetti oldukca da karisik bir faldi ama dedigi benim de onemsemedigim 3 sey gerceklesti ama hala esas konu olan bir iliski yok ortada, sorum daha ozele indiginde tekrar baktiracagim

E="smokecity, post: 42735287, member: 574119"]Ben baktirdigimda pek begenmemistim genel ask hayatim nasil olacak diye sormustum 4-5 kisiden bahsetti oldukca da karisik bir faldi ama dedigi benim de onemsemedigim 3 sey gerceklesti ama hala esas konu olan bir iliski yok ortada, sorum daha ozele indiginde tekrar baktiracagim[/QUOTE]
Ayışığın nerde canım

Kızlar ya ben durmayıp yine fal baktirdim ama kadının ttürkçesi garip olduğu için anlamadım yazsam anlayan biri anlatabilir mi?

Ayışığın nerde canım[/QUOTE]

Falsepetinde tatlim ama dedigim gibi yok tatildi, bir arkadasla aranin acilmasiydi, gecmisteki kisi ile iletisimdi, senden hoslanan kisiydi vs bunlar cikti da bir iliskiyi refere ederek anlattigi olaylar olmadi, karakter analizinde de fena degildi ama benim faldan beklentim bana beni anlatmasi da degil, hoslandigim biri oldugunda ya da olursa tekrar denerim :)

bana nesibe ile ayışığın tam tersi şeyleri söylediler. ayışığın ın bildiği şeyler oldu ama söylediklerinden yanlış olduğundan emin olduğum noktalar da var. iyice kafamı karıştırdı. bir süre fallardan elimi eteğimi çeksem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…