Cikmadi dengesiz yorum once gelecek sonra bu adamla olmaz
BlueDaisy sen benim sorumla ilgili bişey yazmıştın geçen hafta şeker yazarsan sevinirim
Fal bagimlilimdan bahsediyorum canım.Bataklik mi
Tespitlerine bayilirim anda ve kisilik analizinda karsi tarafin dusuncelerinde harikaAyışığın nasıldır kızlar? Dediği çıkan var mı?
HayirMuge aydin ve firuze aydin'a katina baktiran var mi aranizda ? Tavsiye eder misiniz
Bende o sekilde duusnup kac kez baktirdim sinir oldum en sonundaAnda bildi diye umutlanmıştım ben de :/
Kızlar benim sevgi Candan olayım inada bindi vallahi. Kadının 3 haftadır pesindeyim. İşin garip tarafı ben binnaz ablanın programı tel. Yükledim. Hediye kredim geldi.ama yok anam kadını yakalayamıyorum. Sonra birde baktım kesin tabi burdan takip ediliyoruz fal fiyati arttı. Ne garip dimi aa. Şimdi iş inada bindi. Başka bir kişinin telefonuna binnaz ablanın programını indirsem kendi mail adresimi versem bana tekrar hediye kredi yüklerlermi? Yada farklı bir mail adresimi yazmam lazım?bu arada böyle yapmamın nedeni sadece 4 lira eksik kredi var ama siteden o miktarı cektirmiyorlarmış. Ve başka fal baktıracak kimse kalmadı sitede
aynen ben 2 kere baktırdım belki 3 Evet an ve geçmiş fena değil ama 2 fal aralığında verdiği zaman uçurumdu yani Bi falda 6 ay demiş diğerinde bir ay arayla bir Buçuk yıla çıkarmıştı.bu da benim için tutarsızlık oldu hem çıkmadı daCikmadi dengesiz yorum once gelecek sonra bu adamla olmaz
Ayışığın nasıldır kızlar? Dediği çıkan var mı?
Ayışığın nasıldır kızlar? Dediği çıkan/QUOTE]
Bana herkes bir aya, 3 haftaya barisacaksin derken ta temmuzda ekime kadar donus yok demistir kendisi.o sitede bir nesibe bir bu kız benim için.anda da çok iyi ama geleceği henüz bilmiyorum ama baştan savma değil kesinlikle.dedikleri tutar umarim
Ayışığın nerde canım[/QUOTE]E="smokecity, post: 42735287, member: 574119"]Ben baktirdigimda pek begenmemistim genel ask hayatim nasil olacak diye sormustum 4-5 kisiden bahsetti oldukca da karisik bir faldi ama dedigi benim de onemsemedigim 3 sey gerceklesti ama hala esas konu olan bir iliski yok ortada, sorum daha ozele indiginde tekrar baktiracagim
Kızlar ya ben durmayıp yine fal baktirdim ama kadının ttürkçesi garip olduğu için anlamadım yazsam anlayan biri anlatabilir mi?
Binnazdaki hira soydanı diyorlar.Kızlar bir Hira var birde Hira soydan. Sizin tavsiye ettiğiniz hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?