Binnaz Abla

Geçmiş falcı yorumlarına baktım üyelerin. Kesira, derin, melek' den bahsedilmis. Daha bu kisilere baktıran yokmu falları çıkmamış mı?

Biz hıc uygun fiyata fal baktiramayacakmiyiz yaa derin Heralde şu tellwedeki derin2013 o bile 35 tl. hira soydan 35 bu ne ya off

Ayışığı facesine baktım çocuk kendine baksın önce attım bi ara kızlar cok beğendim ama cıkmadı sölim

Tartışmaya girmicem fama Meryem Aylin ortaklaşa fal bakan eziklerr sitesi bile mail attık salak dedi resmen kabul eden atsın diğer konu Yazılıysa yıllardır fal baktırıyoruz bilen bilir falcı sesli baksın yoksa bakmasın ben ne bilcem o yazıdan bu sitede fal sonradan çıktı önceden cafede falan bize yazıyolarmıydı hiçbirine inanmayın bence yoksa banane ortaya kendilerini atanlarda var anlamayandan banane

Bura bi garip ben artık girmeyi düşünmüyorum kim nasıl gitti herkes unutuyo reklamcılar var falcıyı sevip kendini sazan gibi Öne atan bende Varım ama burda baktırdığım falları attığım çok kişi var ama fal baktıran falcı olmayacak diye bişi yok zamanında gördük bana bişi olmaz falcılaradaaa olmaz isteyen atsın istediğine para benim değil sıkıldım zaten fal atcak durumum cok yok bana normal gelmiyo burda dönenler sevdiklerim neyim var neyse hoşcakalınn

Arkadaslar fal iadesi almıştım Ayışığı ndan ben gerçekten çok kötüydü ve söylediklerinin hiç birini de yaşamadım hatta soru bölümünde bana kızmış ayrıca yaşı da çok küçük beğenenlere şaşırıyorum enerjisi meselesi diyemem çünkü çok alakasiz şeyler soyledi

umarım öyledir ya :) benim dikkatimi çeken kartlarla hiç alakalı değildi söyledikleri

Ben artık ne Binnaz abla, ne de fal alem, fal sepeti sitelerinde fal baktırmam.Bir tane iyi diyebileceğim kimse çıkmadı.Daha önce belirttiğim gibi Maya Demir boş boş bilmiş konuşuyor.3 kez baktırdım hadi dedim.Üçüde mi tutmaz?Fal alemdeki Rezzan abla da aynen.Boşa para.

rezzan abla pembe tablocu .
eski sevgilim için baktırdım .önce sana dönücek dedi herşey iyi olucak gelecek var sonra bu adam dönmez bekleme başkası çıkıcak dedi . tutarsız onun falları bence .

Nasihat versin boş boş Rezzan abla.

Kizlar binnazda 35 kredim var, sizce kime kullanmaliyim var mi oneriniz ?
Huma , sezgi candan , sevgi duman ve kenan'a baktirmistim.. Bunlarin disinda sizin baktirdiginiz ve gelecekte dediklerinden az-cok cikan falcilar kimler ?
Evet kizlar yok mu hic oneriniz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…