birde Bu kişilere ek eski falcılar melek ve taha diye birileri varGeçmiş falcı yorumlarına baktım üyelerin. Kesira, derin, melek' den bahsedilmis. Daha bu kisilere baktıran yokmu falları çıkmamış mı?
İğrenç hiç bulaşma derimBir yolun varda ebru aleve baktran oldu mu ?
umarım öyledir ya :) benim dikkatimi çeken kartlarla hiç alakalı değildi söyledikleriArkadaslar fal iadesi almıştım Ayışığı ndan ben gerçekten çok kötüydü ve söylediklerinin hiç birini de yaşamadım hatta soru bölümünde bana kızmış ayrıca yaşı da çok küçük beğenenlere şaşırıyorum enerjisi meselesi diyemem çünkü çok alakasiz şeyler soyledi
rezzan abla pembe tablocu .
eski sevgilim için baktırdım .önce sana dönücek dedi herşey iyi olucak gelecek var sonra bu adam dönmez bekleme başkası çıkıcak dedi . tutarsız onun falları bence .
ben de özledim uzaktan takip ediyordum kuzum :* bir de gidince insan daha iyi anlıyor neyin sahte neyin gerçek olduğunu söylenenlerden kuzuHoşgeldin özledik :)
hoşbulduk sana bir sürü yeni haber getirdim bıraktığından fazla şey oldu hayatımda :)))
Evet kizlar yok mu hic oneriniz ??Kizlar binnazda 35 kredim var, sizce kime kullanmaliyim var mi oneriniz ?
Huma , sezgi candan , sevgi duman ve kenan'a baktirmistim.. Bunlarin disinda sizin baktirdiginiz ve gelecekte dediklerinden az-cok cikan falcilar kimler ?
Evet kizlar yok mu hic oneriniz ??
Evet canim tarot baktirmistim, memnun kaldimTatlım Sevgi Duman'a tarot mu baktırdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?