Evet canim tarot baktirmistim, memnun kaldim
Her gun online olmuyor o , bazen bir kac gun girmiyor, hic belli degilyani .. Baya gec saatte online olmustu ben fal attigimda , gece 12 ydi yanlis hatirlamiyorsamCanım bende bugün baktıracağım akşam saatlerinde ne zaman online oluyor biliyor musun?
Her gun online olmuyor o , bazen bir kac gun girmiyor, hic belli degilyani .. Baya gec saatte online olmustu ben fal attigimda , gece 12 ydi yanlis hatirlamiyorsam
Rica ederim canim :) eger mesgul olursa sayfayi bir sure yenile , mesgul olduktan sonra tekrar musait oldugunda mail gelmiyor cunku .. Daha tarihler gelmedi , cikarsa soylerim :)Yine de 11'de girmekte fayda var:) Hemen meşgule alıyor çünkü Çok teşekkür ederim bu arada tatlım. Sevgi'nin dediklerini yaşadın mı peki?
Rica ederim canim :) eger mesgul olursa sayfayi bir sure yenile , mesgul olduktan sonra tekrar musait oldugunda mail gelmiyor cunku .. Daha tarihler gelmedi , cikarsa soylerim :)
ne güzel hadi bakalımKizlar sevgi dumana baktirdim ve uzun zamandir baktirdigim en isabetli faldi. Benim dogru oldugunu ogrendigim bildigim seyleri harf vererek soylemis vallahi dogru dedikleri guya kart yorumu ama degil cok isabetlitdi helal olsun
Bende oyle sectim yetistirmek icin baska sansimiz olmuyor ki :) Ama inanilmaz begendim kulaklarimla duydugum seyleri soylemis versigi harflerin hepsi dogru. Gizem hatunun patladi dedigim tezinin tam tersini soylemis ki onun patladigini da bizzat gormustum o yuzden inanilmaz begendim fali, gelecek cikar ki bilinmez ama tavsiyeye ihtiyac duydugumda atacagim biri kesinlikle.ne güzel hadi bakalım..bende bekliyorum alelacele sectim bakalm hic sevmem alelacele secmeyi
Kizlar sevgi dumana baktirdim ve uzun zamandir baktirdigim en isabetli faldi. Benim dogru oldugunu ogrendigim bildigim seyleri harf vererek soylemis vallahi dogru dedikleri guya kart yorumu ama degil cok isabetlitdi helal olsun
Bende oyle sectim yetistirmek icin baska sansimiz olmuyor ki :) Ama inanilmaz begendim kulaklarimla duydugum seyleri soylemis versigi harflerin hepsi dogru. Gizem hatunun patladi dedigim tezinin tam tersini soylemis ki onun patladigini da bizzat gormustum o yuzden inanilmaz begendim fali, gelecek cikar ki bilinmez ama tavsiyeye ihtiyac duydugumda atacagim biri kesinlikle.
hoşbulduk sana bir sürü yeni haber getirdim bıraktığından fazla şey oldu hayatımda :)))
Tutmaz mi hic sekerimDemi baldanim bende cok begenmistim
Kiz bizim enerjimiz cok uyuyo seninle
Insallah incesazim ya bende ayni seyi dusundum insallah 35 lere cikmaz. Vallahi sevgi 5 paragraf filan yazmis en az 4 paragrafinin dogru oldgunu bizzat biliyorum uzun zamandir bu kadar tutarli fal baktirmamistim.Gizem Hatun'a yeni bir maille fal attım hiçbir şey bilemedi. Tek bir şey bile tutturamadı.
Sevgi Duman ı bende çok beğeniyorum ama verdiği tarihler de tutsa keşke. 3kez attım kendisine bir kez de başka bir hesaptan. Hisli biri olduğunu düşünüyorum. Bir de umarım 35 tl lere çıkmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?