Binnaz Abla

Bu arada Ayışığı n ayrılcaksin yeni kişiyle olcaksin dedi.olmadı ole bişey bir de sevgi dumana ben baktiramadim ama ark baktirmis anda çok iyi ama gelecek çıkmadı diyo çıkmamış yani

İlkay'dan Katina falım gelmiş şimdi dinledim.. Eh diyebilirim sadece. Hem anla ilgili hem gelecekle. Hatta anla ilgili benle ilgili bilemediği ve aslında bilmesi gereken önemli noktalar var. Neyse özetle ben soru sormadığım için kendi belirtmiş ztn fazla başarılı bakabileceğimi sanmıyorum diye ama 30 tlye çok değdiğini düşünmüyorum..

Bayram indirimi olcaksa soyle onceden haber verseler ne guzel olur :)

Canım bende bugün baktıracağım akşam saatlerinde ne zaman online oluyor biliyor musun?
Her gun online olmuyor o , bazen bir kac gun girmiyor, hic belli degilyani .. Baya gec saatte online olmustu ben fal attigimda , gece 12 ydi yanlis hatirlamiyorsam

Her gun online olmuyor o , bazen bir kac gun girmiyor, hic belli degilyani .. Baya gec saatte online olmustu ben fal attigimda , gece 12 ydi yanlis hatirlamiyorsam

Yine de 11'de girmekte fayda var:) Hemen meşgule alıyor çünkü Çok teşekkür ederim bu arada tatlım. Sevgi'nin dediklerini yaşadın mı peki?

Yine de 11'de girmekte fayda var:) Hemen meşgule alıyor çünkü Çok teşekkür ederim bu arada tatlım. Sevgi'nin dediklerini yaşadın mı peki?
Rica ederim canim :) eger mesgul olursa sayfayi bir sure yenile , mesgul olduktan sonra tekrar musait oldugunda mail gelmiyor cunku .. Daha tarihler gelmedi , cikarsa soylerim :)

Rica ederim canim :) eger mesgul olursa sayfayi bir sure yenile , mesgul olduktan sonra tekrar musait oldugunda mail gelmiyor cunku .. Daha tarihler gelmedi , cikarsa soylerim :)

Tamam tatlım. Bu yakalama durumu sıkıntı ya:/ Artık orda da şans konuşuyor ama keşke telefonlarımıza bilgi gelse sms ile e postaya bakana kadar oraya da bakmış olurum çünkü

Kizlar sevgi dumana baktirdim ve uzun zamandir baktirdigim en isabetli faldi. Benim dogru oldugunu ogrendigim bildigim seyleri harf vererek soylemis vallahi dogru dedikleri guya kart yorumu ama degil cok isabetlitdi helal olsun
ne güzel hadi bakalım ..bende bekliyorum alelacele sectim bakalm hic sevmem alelacele secmeyi

ne güzel hadi bakalım ..bende bekliyorum alelacele sectim bakalm hic sevmem alelacele secmeyi
Bende oyle sectim yetistirmek icin baska sansimiz olmuyor ki :) Ama inanilmaz begendim kulaklarimla duydugum seyleri soylemis versigi harflerin hepsi dogru. Gizem hatunun patladi dedigim tezinin tam tersini soylemis ki onun patladigini da bizzat gormustum o yuzden inanilmaz begendim fali, gelecek cikar ki bilinmez ama tavsiyeye ihtiyac duydugumda atacagim biri kesinlikle.

Kizlar sevgi dumana baktirdim ve uzun zamandir baktirdigim en isabetli faldi. Benim dogru oldugunu ogrendigim bildigim seyleri harf vererek soylemis vallahi dogru dedikleri guya kart yorumu ama degil cok isabetlitdi helal olsun

Demi baldanim bende cok begenmistim
Kiz bizim enerjimiz cok uyuyo seninle

Gizem Hatun'a yeni bir maille fal attım hiçbir şey bilemedi. Tek bir şey bile tutturamadı.
Sevgi Duman ı bende çok beğeniyorum ama verdiği tarihler de tutsa keşke. 3kez attım kendisine bir kez de başka bir hesaptan. Hisli biri olduğunu düşünüyorum. Bir de umarım 35 tl lere çıkmaz ya

Didem patlicak benim sanirim eylul bitiyor nerdeyse didemciler varmi gelisme

Insallah incesazim ya bende ayni seyi dusundum insallah 35 lere cikmaz. Vallahi sevgi 5 paragraf filan yazmis en az 4 paragrafinin dogru oldgunu bizzat biliyorum uzun zamandir bu kadar tutarli fal baktirmamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…