aceleciyim zaten ondan kaybediyorumKizz valla dovucem seni simdi 9 gun ne ? Millet kac ay ayri kalip barisiyor sen cok kafana takiyorsun 1 ayda boyleysen sonra toparliyamazsin biraz kendini toplaa yazma aklindan seneryolar belki adamda seni dusunuyor ne biliyorsun zaman ver kendinede onada
Ya demeyin valla yiğit e baktırayım ben o zamanama bana aşk değil kariyer lazım
Bendede sinir etti aradim acmadi disim agriyor dedi baskasi cikti bi suru sey oldu ama baya aradim aradim baktirdim :):)yiğitte banada cıkanlar ve hala beklemede olanlar var ama bişey diycem geçen burda biri yiğit paramı aldı bakmadı yazmıştı ben 6'da yatırdım 7.30 da baktı hemen öyle bi sorun yaşamadım fakat dikkatli olmakta yarar var canım ona göre yatır paranı
yiğitte banada cıkanlar ve hala beklemede olanlar var ama bişey diycem geçen burda biri yiğit paramı aldı bakmadı yazmıştı ben 6'da yatırdım 7.30 da baktı hemen öyle bi sorun yaşamadım fakat dikkatli olmakta yarar var canım ona göre yatır paranı
kısa mı uzun mu bilmiyoruz ki
belkide adam beni terk etti 9 gün oldu ortada yok .
Hadi ya yapıyor mu öyle şeyler
haklısın ama 5 sene sonra ilk defa bir ekeğe ilgi duydum gerçekten bir uyum yakaladımSana şu kadarını söyliyim, 5 senelik geçmişim olan adamla 1 ay önce yine ayrıldık. Ama zamanında bırak 9 günü, 9 ay hic konuşmadığımız oldu. 2 sene hic görüşmediğimiz oldu. Ama sonunda hep döndü dolaştı kürkçü dükkanına geldi. Ha ben ayrı salağım her defasında kabul ettim adamı, ama 9 gün inan hiç birşey. Yaşarken zor bilirim, ama seviyorsa döner. Dönmezse zaten 1 aylık adam için değer mi bu kadar üzülmeye?
Ayaktaa alkisliyorumSana şu kadarını söyliyim, 5 senelik geçmişim olan adamla 1 ay önce yine ayrıldık. Ama zamanında bırak 9 günü, 9 ay hic konuşmadığımız oldu. 2 sene hic görüşmediğimiz oldu. Ama sonunda hep döndü dolaştı kürkçü dükkanına geldi. Ha ben ayrı salağım her defasında kabul ettim adamı, ama 9 gün inan hiç birşey. Yaşarken zor bilirim, ama seviyorsa döner. Dönmezse zaten 1 aylık adam için değer mi bu kadar üzülmeye?
haklısın ama 5 sene sonra ilk defa bir ekeğe ilgi duydum gerçekten bir uyum yakaladım
bide böyle sessizce yapması çok koydu
hani çıksa yok yapamam ben senle dese birşey diyemem
ama bu şekilde yapması çok kötü
Cheryy yigitin gelicekle ilgili dedikleri ciktimi ? Ya o cocuk bana iki kere bakti ilkinde agzim acik kaldi sonra ikincisinde kendinde degildi pek galiba begenmedim faliama ani bilmisti ondada biraz kisa bakmisti ve dedigi bir olay bu ay icin oldu
haydar beyde iyi bence biryolunvar da kimse pek tutmuyor ama uzun anlatmasada bana cikan birkac bisi olmustu
selenanin su falini tavsiye ederim bol sabirla iliski konusu icinda iyi bakiyor bence
eyifere baktirdim dün oda uzun olmasada an konusunda basariliydi
herkesle enerji uyusmasi olmayabiliyor tabi
zaten baktircak kimsede kalmadi su an bakiyorum falcilari begenmiyorum fal atmaya degecek falci pek yok
Hmm canim kizma tabi burdan okumustum bazilarina cikmamis tepkililerdi hakli olarak banada cok yanlis tespit ettigi birisi oldu tipini filan tarif etti üstündeki monta tuttugu takima kadar ama öyle biriyle hic tanismadim .O falin icinden cikan baska seyler oldu sonradan fali dinliyince bende sasirdimAy o adam bana bir hafta sure verdi Allah aşkına bir haftada ne ara birini bulup tanışıp aşık olup ilişkiye başlayayım. Haydar deyince bile tuylerim diken diken oluyor. Sana çıkması güzel tabi yanlış anlama thalixcim
Ay o adam bana bir hafta sure verdi Allah aşkına bir haftada ne ara birini bulup tanışıp aşık olup ilişkiye başlayayım. Haydar deyince bile tuylerim diken diken oluyor. Sana çıkması güzel tabi yanlış anlama thalixcim
Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadimeski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr
Fama bana bir konu için 4 ay zaman vermişti. Ama olmadı o konu dediği tarihler içinde. Hala beklemede. Şuanda da ayrıldğım kişiyle beni evlendirmişti 1 bucuk yıl içinde. Ama bilemiyorum, çıkadabilir ben bu kafayle evlenirim de o adamla. O yüzden fama çıktı çıkmadı diyemiyorum.Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadimeski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?