Binnaz Abla

aceleciyim zaten ondan kaybediyorum
off off acaba ne bahaneyle döner dönerse
evet ya yıllar sonra bile biraya gelenler var . ama 9 da bana koydu yarında 10 olur .(

Ya demeyin valla yiğit e baktırayım ben o zaman ama bana aşk değil kariyer lazım

yiğitte banada cıkanlar ve hala beklemede olanlar var ama bişey diycem geçen burda biri yiğit paramı aldı bakmadı yazmıştı ben 6'da yatırdım 7.30 da baktı hemen öyle bi sorun yaşamadım fakat dikkatli olmakta yarar var canım ona göre yatır paranı

Bendede sinir etti aradim acmadi disim agriyor dedi baskasi cikti bi suru sey oldu ama baya aradim aradim baktirdim :):)

kısa mı uzun mu bilmiyoruz ki
belkide adam beni terk etti 9 gün oldu ortada yok .

Sana şu kadarını söyliyim, 5 senelik geçmişim olan adamla 1 ay önce yine ayrıldık. Ama zamanında bırak 9 günü, 9 ay hic konuşmadığımız oldu. 2 sene hic görüşmediğimiz oldu. Ama sonunda hep döndü dolaştı kürkçü dükkanına geldi. Ha ben ayrı salağım her defasında kabul ettim adamı, ama 9 gün inan hiç birşey. Yaşarken zor bilirim, ama seviyorsa döner. Dönmezse zaten 1 aylık adam için değer mi bu kadar üzülmeye?

Hadi ya yapıyor mu öyle şeyler

valla bana telefonunu yıne burdan bı arkadas vermıstı hatta baktırdım 3 gun sonra yatırabıldım ustune yatmaz demıstıde guvenıp onceden yatırdım ben öyle bi tipede benzemiyo ama ben baktıralı nerden baksan 2-3 ay oluyo fazla arz-talep olduysa sapıttıysa bilemem

haklısın ama 5 sene sonra ilk defa bir ekeğe ilgi duydum gerçekten bir uyum yakaladım
bide böyle sessizce yapması çok koydu
hani çıksa yok yapamam ben senle dese birşey diyemem
ama bu şekilde yapması çok kötü

Ayaktaa alkisliyorum insallah sizinde araniz duzelir cok mutlu olursunuz

Bu 5 senelik bahsettiğim adam benden bir msj ile ayrıldı en son. Ne emekler harcandı o 5 senede, neler neler yaptım bir bilsen. Sindiremediğimiz o kadar çok şey oluyor ki hayatta, ve olacak ta.. O yüzden lütfen kabul et, sindirmeye çalış ve hayatına bak derim. Sorgulamıcaksın pek erkeklerin hareketlerini. Bu işler burca fln da bakmıyor. Karaktersizse ne burcu olursa olsun o adamın tavrı davranış biçimi bellidir. Akrep oğlak kova, inan farketmiyor. Bir erkekte önce merhamet duygusu olacak, vicdan olacak. Yoksa zaten doğru kişi değildir senin için, kadın ruhundan anlamaz çünkü öyleleri.

haydar beyde iyi bence biryolunvar da kimse pek tutmuyor ama uzun anlatmasada bana cikan birkac bisi olmustu
selenanin su falini tavsiye ederim bol sabirla iliski konusu icinda iyi bakiyor bence
eyifere baktirdim dün oda uzun olmasada an konusunda basariliydi
herkesle enerji uyusmasi olmayabiliyor tabi
zaten baktircak kimsede kalmadi su an bakiyorum falcilari begenmiyorum fal atmaya degecek falci pek yok

Cheryy yigitin gelicekle ilgili dedikleri ciktimi ? Ya o cocuk bana iki kere bakti ilkinde agzim acik kaldi sonra ikincisinde kendinde degildi pek galiba begenmedim fali ama ani bilmisti ondada biraz kisa bakmisti ve dedigi bir olay bu ay icin oldu

Kız çıkanlar da oldu çıkmayanlar da.
Ama anı mükemmel biliyor. Bana bu herif şu anda başka biriyle diyip tarif ettiydi doğru çıktı.

Ay o adam bana bir hafta sure verdi Allah aşkına bir haftada ne ara birini bulup tanışıp aşık olup ilişkiye başlayayım. Haydar deyince bile tuylerim diken diken oluyor. Sana çıkması güzel tabi yanlış anlama thalixcim

Hmm canim kizma tabi burdan okumustum bazilarina cikmamis tepkililerdi hakli olarak banada cok yanlis tespit ettigi birisi oldu tipini filan tarif etti üstündeki monta tuttugu takima kadar ama öyle biriyle hic tanismadim .O falin icinden cikan baska seyler oldu sonradan fali dinliyince bende sasirdim

Haydar bana ölümüne sallamıştı :))))

Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadim eski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr

Bu arada değinmeden geçemicem. Nurbanu anlık durum konusunda muhteşem tutturdu bana. Tarih konusunda evet çok yanıldığı oluyor yazdan beri baktırdığım ve gördüğüm kadarıyla, ama anlık durum için danışmak isteyenlere tavsiye edebilirim. Hiç bir falcının, hatta hüma'nın bile bilmediği konuyu bilmiş. Ha bir de ester kira. Günündeyse harikadır. Dediği çoğu şeyi de yaşamışımdır. Bu arada A audrey_24 çok teşekkür ederim güzel dileğin için.

Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadim eski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr
Fama bana bir konu için 4 ay zaman vermişti. Ama olmadı o konu dediği tarihler içinde. Hala beklemede. Şuanda da ayrıldğım kişiyle beni evlendirmişti 1 bucuk yıl içinde. Ama bilemiyorum, çıkadabilir ben bu kafayle evlenirim de o adamla. O yüzden fama çıktı çıkmadı diyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…