Binnaz Abla

adam birde ayrılık konuşması sonrası demesin mi ben pişman olucam zaten :S işlerim bitince arayacağım falan. ulen konuşmanın başında ayrılmak isteyen adam 180 derece döndü konuşma sonunda. ben çok kızıp aramayacaksın engelleyeceksin beni dedim ama :))))

benim fallar olumluydu güya
ama durum bu
ben arkadaşların gazına gelip adama saydırdım .adam bir kaldı önce anlam veremedi nerden çıktı diye sonra oda birşeyler dedi .korktu demek ki . zaten beni yanlış tanımış böyle biri olduğmu anlamamış . yani beni haksız çıkardı zaten . nerdeyse özür dileyecektim adamdan . bende hatalıyım ama oda hatalıydı .
ben seesiz kalıcam mecburen yoksa gözünde bütün değerim sıfırlanırrr . ama ararsa daha uzlaşmacı olucam . kimseye güvenme falan diyorlar bizde güvenmiyoruz bide bunu gösteriyoruz karşı tarafa oda rahatsız edici oluyor erkekler için .

erkekler değişik yaratıklar ya valla aslına bakarsan her burç başka kadın peşinde koşar ama öyle deme. üzme kendinide.

ikizler beni aylar sonra arayıp hayatımı sorgulamıştı . asla onu sevmedim sevemem dediği kızla evlendi şu anda multu çocuklu galiba pekde bilmiyorum aslında . yani böyle tuhaf yaratıklar . bir saati bir saatine uymaz .
bana kız gibi naz yapıp ay tamam olur yok yok olmaz deyip hayatımı mahveden bir tipti . ay iyiki kurtulmuşum şükürler olsun .

erkekler değişik yaratıklar ya valla aslına bakarsan her burç başka kadın peşinde koşar ama öyle deme. üzme kendinide.
kesin vardır kafasını dağıttığı bir kız ki benden elini eteğini çekti şimdi
ama güzel birşeyi mahvetti . ne bileyim benim gibi şefkatli ve tutkulu bir kadın bulabilir mi ?inşş bulamaz .

su an sinirlisin hakli olarak kendini tutamiyosun ama inan bana bu cok daha iyi birak sen aramadikca o bi düsünsün neden pesimde kosmadi neden beni aramadi diye illaki aklina dank edecektir
dönersede sonrasi sana kalmis ya yola devam ya da yüz üstü birakirsin ortalikta kalsin iste..

dönse koşarım yine ben kendimi biliyorum zaten çokda özledim
ya bak yemin ederim ilk gördğümde hiç dikkatimi çekmedi adam . nasıl kanıma girdi ne yaptı bilmiyorum aşık oldum . böyle umursamaz tavırlar mı aşık ediyor beni ki bilemiyorum .

Kızlar yiğit diyorummm karşı tarafın düşüncelerinde nasıl diyorum bi baksanız diyorumm

kesin vardır kafasını dağıttığı bir kız ki benden elini eteğini çekti şimdi
ama güzel birşeyi mahvetti . ne bileyim benim gibi şefkatli ve tutkulu bir kadın bulabilir mi ?inşş bulamaz .

Tatlim 9 gunde iliski yasayacagi birini bulamaz sakin ol, en kotusunu dusunme hemen, senin erkek arkadasini en iyi sen taniyabilirsin, arkadaslarinin da gazina gelme bir daha, her ayrilik kotudur, insan xok hoslanmadigi birinden ayrilinca bile kendini sorguluyor hata mi yaptim diye, oyle bitince hemen kendini baskalarina verme uzun ve yipratici iliskilerde olabilir belji de daha 1 aydir berabermissiniz eger bir ayda boyle seyler yapiyorsa degmez zaten o herifi beklemeye, acikcasi ben prensip olarak 1 ay gecmeden bitti olarak bakmam o iliskiye, seninki de agirdan alalim vs demis erkekler duzdur cogu zaman belki cok hizlica sahiplenmeye basladigini dusundu, biraz rahatla ve akisina birak

ha bu arada benim fallardan sadece didem bilmiş bu ikizler erkeğini.ismindeki harfleri vermiş ve uzak durmalısın demiş tabi ben dikkate almamışım.diğer fallarımda ondan bahseden olmamış.falcılara başka biri için baktırıyordum düşünün kimse bununla yeni bir ilişki yaşayacağımı bilememişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…