adam birde ayrılık konuşması sonrası demesin mi ben pişman olucam zaten :S işlerim bitince arayacağım falan. ulen konuşmanın başında ayrılmak isteyen adam 180 derece döndü konuşma sonunda. ben çok kızıp aramayacaksın engelleyeceksin beni dedim ama :))))ikizler çok gel gitlidir. ben bir yıla yakın çıktım ikizlerle bu arada bende akrep burcuyum iki en b.ktan burç yani düşün:))
sonraki 1 yılda barış ayrıl şeklinde geçti. ondan sonraki 2 yılda da hep aradı beni.. hala da arar ama arama sıklığı artık yılda 3-4 keze düştü.. tipik huyları bu şekilde.. Senden çok etkilendiğini düşünüyosa senden kaçmaya başlamıştır. benimkide benle çıkmak için 8 9 ay uğraştı. sonra bi iyi bi kötüydü hep. bi gelirdi aşkından ölüyo modu sonra pat birden aramayı sormayı keserdi. sonra hiçbişey olmamış gibi geri gelirdi aradaki zamanın açıklamasını yapardı falan. Özetle arama ihtimali çok yüksek:)
Aynen öyle:)))Fallardan fayda yok :) bize bizden baskasindan caree yok :):)
benim fallar olumluydu güyaKizzz oylee birden biree sen olaya dalmissin hizli olmus hersey korkmus olabilir :) bazen biz kadinlar siyirabiliyoruz dolup dolup biraz sessiz kal bence o seni arar merak etme 1 ay cok kisa bir zaman dilimi seni tanimasi icinde biraz zaman ver cok ustune dusmee fallarada kapilmaa(Akil verene bak:)) , ben cidden bazi fallara inanip cocuga salak sacma eziyet etmisim aman kizlar diyorum durduk yere olay cikartmayin iliskinizde bozmayin fallara cok kapiliyoruz !!
erkekler değişik yaratıklar ya valla aslına bakarsan her burç başka kadın peşinde koşar ama öyle deme. üzme kendinide.bence düşünmüyordur .
başka kız peşindedir kesinlikle .
zaten kadınlar bayılıyor adama .
off yaa off yani offf .
aşırı duygusal edebiyat yaptım bir ayda işte kafasını şişirdim herifin . daha şimdiden böyleyse dediyse bu ilerde ne olur .
ikizler beni aylar sonra arayıp hayatımı sorgulamıştı . asla onu sevmedim sevemem dediği kızla evlendi şu anda multu çocuklu galiba pekde bilmiyorum aslında . yani böyle tuhaf yaratıklar . bir saati bir saatine uymaz .adam birde ayrılık konuşması sonrası demesin mi ben pişman olucam zaten :S işlerim bitince arayacağım falan. ulen konuşmanın başında ayrılmak isteyen adam 180 derece döndü konuşma sonunda. ben çok kızıp aramayacaksın engelleyeceksin beni dedim ama :))))
kesin vardır kafasını dağıttığı bir kız ki benden elini eteğini çekti şimdierkekler değişik yaratıklar ya valla aslına bakarsan her burç başka kadın peşinde koşar ama öyle deme. üzme kendinide.
su an sinirlisin hakli olarak kendini tutamiyosun ama inan bana bu cok daha iyi birak sen aramadikca o bi düsünsün neden pesimde kosmadi neden beni aramadi diye illaki aklina dank edecektirbenim fallar olumluydu güya
ama durum bu
ben arkadaşların gazına gelip adama saydırdım .adam bir kaldı önce anlam veremedi nerden çıktı diye sonra oda birşeyler dedi .korktu demek ki . zaten beni yanlış tanımış böyle biri olduğmu anlamamış . yani beni haksız çıkardı zaten . nerdeyse özür dileyecektim adamdan . bende hatalıyım ama oda hatalıydı .
ben seesiz kalıcam mecburen yoksa gözünde bütün değerim sıfırlanırrr . ama ararsa daha uzlaşmacı olucam . kimseye güvenme falan diyorlar bizde güvenmiyoruz bide bunu gösteriyoruz karşı tarafa oda rahatsız edici oluyor erkekler için .
geri döner zaten işte o yüzden:)kesin vardır kafasını dağıttığı bir kız ki benden elini eteğini çekti şimdi
ama güzel birşeyi mahvetti . ne bileyim benim gibi şefkatli ve tutkulu bir kadın bulabilir mi ?inşş bulamaz .
dönse koşarım yine ben kendimi biliyorum zaten çokda özledimsu an sinirlisin hakli olarak kendini tutamiyosun ama inan bana bu cok daha iyi birak sen aramadikca o bi düsünsün neden pesimde kosmadi neden beni aramadi diye illaki aklina dank edecektir
dönersede sonrasi sana kalmis ya yola devam ya da yüz üstü birakirsin ortalikta kalsin iste..
ay inşş yaa döner .geri döner zaten işte o yüzden:)
yiğit nerde bakıyor kaça iyi mi ?Kızlar yiğit diyorummm karşı tarafın düşüncelerinde nasıl diyorum bi baksanız diyorumm
Bana dedigi bir olay oldu yigitin karsi tarafin dusuncelerinde iyi bence ama anina gelmek lazim ilk falim superdi ikinci falimda sacmaladi yigitKızlar yiğit diyorummm karşı tarafın düşüncelerinde nasıl diyorum bi baksanız diyorumm
Kuzum yiğit telefonda bakıyoryiğit nerde bakıyor kaça iyi mi ?
kaça bakıyor ay bu ay battım zaten ya yemin ederim .Kuzum yiğit telefonda bakıyor
50kaça bakıyor ay bu ay battım zaten ya yemin ederim .
Kuzum önemli bi olay mıydıBana dedigi bir olay oldu yigitin karsi tarafin dusuncelerinde iyi bence ama anina gelmek lazim ilk falim superdi ikinci falimda sacmaladi yigit
hesap nosuna mı gönderiyorsunuz parayı ?
kesin vardır kafasını dağıttığı bir kız ki benden elini eteğini çekti şimdi
ama güzel birşeyi mahvetti . ne bileyim benim gibi şefkatli ve tutkulu bir kadın bulabilir mi ?inşş bulamaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?