Binnaz Abla

2 gün önce attım derine.olumsuz konuştu ama gercekciydi anda.herkesin söylediğinin tersine konuştu ve zaten herkesin falı da patladı bana.
Fama o kadar değilbence. Ya da bende o kadar ttmadi.anda aayışığın ve derin diyorum canim

Canım bu Nurbanu hangi sitede acaba? Şu ikizler erkeği için fellik fellik falcı arıyorum :)

Yaa ayisigina fazla fal atmamak lazim yada uzun araliklarla atmak lazim bazen sacmaliyor yani falda baska bisey diyip soruda baska bisey demis falini begenmistim oysa ki

Çok teşekkür ederim. Ayışığına baktım ama sırada 5 kişi var diyordu. Ne kadar sürede bakacağını kestiremediğimden atmadım ona. Artık bu online fal piyasası inanılmaz bozuldu. eskiden belli bir süre verilirdi, o sürede bakılmazsa fal iade edilirdi. Şimdi herkes kafasına göre kimisi 8 günde kimisi 10 günde yorumluyor. Bu konuda ama yine de en hassas olan binnazabla.com.

Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadim eski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr

Ben bi ton attim ona da gecmis ve ani bilse de gelecek cikmadi tatlim sadece bir falinda cok olumsuz konusmustu o fali cikti bi tek bilmiyorum gervek famaydi belji de, aynen dedigi gibi oldu

Yaa ayisigina fazla fal atmamak lazim yada uzun araliklarla atmak lazim bazen sacmaliyor yani falda baska bisey diyip soruda baska bisey demis falini begenmistim oysa ki
Canim ben 1 ay arayla baktiriyorum ona.ve iyi gidiyor 2 kez baktirdim.anda iyi ha hepsi ddoğru değilbazen cidden ssaçmalıyor ama genel olarak başarılı buluyorum ben o sitede herkese ama herkese fal attım ilk andan itibaren bir o bir nesibe bildi herkes 3 hafta en fazla 1 ay derken.o fallari Dinledikçe delleniyorum zaten.aralikli bir dene ekimde jubilemi ayisiginla yapicam bakalim yine yazarim basarili mi yoksa sacmaladi mi.derin de cok iyiydi ama.uzulsem de cok gercekciydi.

O konuda en cok bekleyen benim dır sanırım kuzum ya serüveni 17 gün bekledim düşün ayışığına en son ağustos sonu atmistim ama çok bekletmiyor diye hatırlıyorum bir işi olmazsa.benim dallar en geç gece 3 gibi geliyordu.ama şimdilerde atmadim ona hic

Ben bi ton attim ona da gecmis ve ani bilse de gelecek cikmadi tatlim sadece bir falinda cok olumsuz konusmustu o fali cikti bi tek bilmiyorum gervek famaydi belji de, aynen dedigi gibi oldu
Smokecity özel diilse famanın çıkan falını atabilirmisin bana özelden.çok çok önemli benim için.yazım tarzına bakıcam

Kizlar elime cikolatami ve kitabimi aldim. Siz de biseylerle ugrasin. Eminim onlar su yaptıklarımizin binde birini yapmiyordur. Aman yaaa yetti be... beni bu kadar uzdukten sonra gelmesin de zaten. Olan fallara harcadigim paralara oldu :)))
Hiiiiiiiicc deme yaaa pisi pisine gitti.bir ara hesapladigimda bini geçmişti.şimdi iyice saldim hesaplamiyorum kalbim sıkışıyor

Ya demeyin valla yiğit e baktırayım ben o zaman ama bana aşk değil kariyer lazım

Yaa yigit temmuzda beni calisiyor gordu, soyledim ben calismiyorum dedim,
Cok iyi bi yerde calisacaksin o zaman dedi. ben is aramaya yeni basladim. Ins. Dedigi gibi olur.

sevgi dumanda is icin cok yakin tarih verdi, 10 gun sonra dolacak ama tarihe takilmiyorum,
onunda dedigi ins. Cikar. Tam kafamdaki durumu tarif etti cunku is icin.

Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadim eski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr

Fama nisanda bakti bana cok olumsuzdu, dedigi bi durum cikti ama kalan gidishat oyle olmadi.
Bayram indirimi bidaha attim asiri pembe bi yorum geldi.
Bayramda kiyak gecti galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…