Olumlumuydu ? Bende eski telwedeki fali cikmis anlik durumlari ama bakalim attim ne dicekÇıkmadı
2 gün önce attım derine.olumsuz konuştu ama gercekciydi anda.herkesin söylediğinin tersine konuştu ve zaten herkesin falı da patladı bana.Merhabalar herkese,
çıkan fal haberim yok ancak bir konuda sizlere danışmak istedim. Anda en başarılı bulduğunuz falcı kimdir? Karşı tarafın hisleri ve düşüncelerini net bi şekilde doğru bilen var mı tavisyeniz? Bu ara size oluyor mu bilmiyorum ama piyasada adam akıllı falcı kalmamış gibi hissediyorum. Giriyorum her siteye, bi tane fal atacak kişi bulamıyorum. Sevgi Duman pek methedildi, ona 3 kez baktırdım, ama beni tatmin etmiyor nedense o kadının baktığı fal. Derin2013 için ne düşünüyorsunuz? bir de fama anda iyi midir?
Canım bu Nurbanu hangi sitede acaba? Şu ikizler erkeği için fellik fellik falcı arıyorum :)Bu arada değinmeden geçemicem. Nurbanu anlık durum konusunda muhteşem tutturdu bana. Tarih konusunda evet çok yanıldığı oluyor yazdan beri baktırdığım ve gördüğüm kadarıyla, ama anlık durum için danışmak isteyenlere tavsiye edebilirim. Hiç bir falcının, hatta hüma'nın bile bilmediği konuyu bilmiş. Ha bir de ester kira. Günündeyse harikadır. Dediği çoğu şeyi de yaşamışımdır. Bu arada A audrey_24 çok teşekkür ederim güzel dileğin için.
Yaa ayisigina fazla fal atmamak lazim yada uzun araliklarla atmak lazim bazen sacmaliyor yani falda baska bisey diyip soruda baska bisey demis falini begenmistim oysa ki2 gün önce attım derine.olumsuz konuştu ama gercekciydi anda.herkesin söylediğinin tersine konuştu ve zaten herkesin falı da patladı bana.
Fama o kadar değilbence. Ya da bende o kadar ttmadi.anda aayışığın ve derin diyorum canim
Çok teşekkür ederim. Ayışığına baktım ama sırada 5 kişi var diyordu. Ne kadar sürede bakacağını kestiremediğimden atmadım ona. Artık bu online fal piyasası inanılmaz bozuldu. eskiden belli bir süre verilirdi, o sürede bakılmazsa fal iade edilirdi. Şimdi herkes kafasına göre kimisi 8 günde kimisi 10 günde yorumluyor. Bu konuda ama yine de en hassas olan binnazabla.com.2 gün önce attım derine.olumsuz konuştu ama gercekciydi anda.herkesin söylediğinin tersine konuştu ve zaten herkesin falı da patladı bana.
Fama o kadar değilbence. Ya da bende o kadar ttmadi.anda aayışığın ve derin diyorum canim
Yaa ayisigina fazla fal atmamak lazim yada uzun araliklarla atmak lazim bazen sacmaliyor yani falda baska bisey diyip soruda baska bisey demis falini begenmistim oysa ki
Olumlumuydu ? Bende eski telwedeki fali cikmis anlik durumlari ama bakalim attim ne dicek
Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadimeski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr
Famanin fali cikan varmi ? O muhabet cok uzadi biliyorum bi suru dalavere donuyor ama dayanamadimeski uyelere soruyorum ozellikle kizlarrrrr
Canim ben 1 ay arayla baktiriyorum ona.ve iyi gidiyor 2 kez baktirdim.anda iyi ha hepsi ddoğru değilbazen cidden ssaçmalıyor ama genel olarak başarılı buluyorum ben o sitede herkese ama herkese fal attım ilk andan itibaren bir o bir nesibe bildi herkes 3 hafta en fazla 1 ay derken.o fallari Dinledikçe delleniyorum zaten.aralikli bir dene ekimde jubilemi ayisiginla yapicam bakalim yine yazarim basarili mi yoksa sacmaladi mi.derin de cok iyiydi ama.uzulsem de cok gercekciydi.Yaa ayisigina fazla fal atmamak lazim yada uzun araliklarla atmak lazim bazen sacmaliyor yani falda baska bisey diyip soruda baska bisey demis falini begenmistim oysa ki
O konuda en cok bekleyen benim dır sanırım kuzum ya serüveni 17 gün bekledim düşünss12 post: 42766738 .!.:Çok teşekkür ederim. Ayışığına baktım ama sırada 5 kişi var diyordu. Ne kadar sürede bakacağını kestiremediğimden atmadım ona. Artık bu online fal piyasası inanılmaz bozuldu. eskiden belli bir süre verilirdi, o sürede bakılmazsa fal iade edilirdi. Şimdi herkes kafasına göre kimisi 8 günde kimisi 10 günde yorumluyor. Bu konuda ama yine de en hassas olan binnazabla.com.
Smokecity özel diilse famanın çıkan falını atabilirmisin bana özelden.çok çok önemli benim için.yazım tarzına bakıcamBen bi ton attim ona da gecmis ve ani bilse de gelecek cikmadi tatlim sadece bir falinda cok olumsuz konusmustu o fali cikti bi tek bilmiyorum gervek famaydi belji de, aynen dedigi gibi oldu
Hiiiiiiiicc deme yaaa pisi pisine gitti.bir ara hesapladigimda bini geçmişti.şimdi iyice saldim hesaplamiyorum kalbim sıkışıyorKizlar elime cikolatami ve kitabimi aldim. Siz de biseylerle ugrasin. Eminim onlar su yaptıklarımizin binde birini yapmiyordur. Aman yaaa yetti be... beni bu kadar uzdukten sonra gelmesin de zaten. Olan fallara harcadigim paralara oldu :)))
ohannes ne ettin bacim! O bin torkis lirayi bana versen sana mis gibi damat bulurdum :))Hiiiiiiiicc deme yaaa pisi pisine gitti.bir ara hesapladigimda bini geçmişti.şimdi iyice saldim hesaplamiyorum kalbim sıkışıyor
Ya demeyin valla yiğit e baktırayım ben o zamanama bana aşk değil kariyer lazım
O
ohannes ne ettin bacim! O bin torkis lirayi bana versen sana mis gibi damat bulurdum :))
Cumtsi aksami millet catir catir geziyo, takiliyo,
biz maasallah tam kadro burdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?