E bak senelerdir suruyo hasbel kader demek bebegim isteNee evcimeni kizz omrumu yedi herif benim senelerdir herseyi aklina takar dert eder kiskanir bende ona benzedim iki manyak kedi kopek oldukama evlenince degisiyorlar galiba kac tane arkadasim var babasiyla cok iyi anlasan hepsinin babasi boga gercekten tesaduf olamaz galiba :)
bende hata işte .Tatlim 9 gunde iliski yasayacagi birini bulamaz sakin ol, en kotusunu dusunme hemen, senin erkek arkadasini en iyi sen taniyabilirsin, arkadaslarinin da gazina gelme bir daha, her ayrilik kotudur, insan xok hoslanmadigi birinden ayrilinca bile kendini sorguluyor hata mi yaptim diye, oyle bitince hemen kendini baskalarina verme uzun ve yipratici iliskilerde olabilir belji de daha 1 aydir berabermissiniz eger bir ayda boyle seyler yapiyorsa degmez zaten o herifi beklemeye, acikcasi ben prensip olarak 1 ay gecmeden bitti olarak bakmam o iliskiye, seninki de agirdan alalim vs demis erkekler duzdur cogu zaman belki cok hizlica sahiplenmeye basladigini dusundu, biraz rahatla ve akisina birak
Kızlar yiğit diyorummm karşı tarafın düşüncelerinde nasıl diyorum bi baksanız diyorumm
bende yaaKırık kalpten öleceğim
valla bende hepsi patladı .Neyse neyse hadi konuya donelim
Gerci biri de cikip dese ki 'kizlar inanilmaz asla inanmamistim zamaninda ama x bi fal bakmisti imkansiz seyler catir cutur oldu!' Diye de yuregimize su serpilse.. Tabi allahtan baska kmse bilemez o da ayri..
bende yaa
ne hüzünlü bir hayat
Neyse neyse hadi konuya donelim
Gerci biri de cikip dese ki 'kizlar inanilmaz asla inanmamistim zamaninda ama x bi fal bakmisti imkansiz seyler catir cutur oldu!' Diye de yuregimize su serpilse.. Tabi allahtan baska kmse bilemez o da ayri..
Merhabalar herkese,
çıkan fal haberim yok ancak bir konuda sizlere danışmak istedim. Anda en başarılı bulduğunuz falcı kimdir? Karşı tarafın hisleri ve düşüncelerini net bi şekilde doğru bilen var mı tavisyeniz? Bu ara size oluyor mu bilmiyorum ama piyasada adam akıllı falcı kalmamış gibi hissediyorum. Giriyorum her siteye, bi tane fal atacak kişi bulamıyorum. Sevgi Duman pek methedildi, ona 3 kez baktırdım, ama beni tatmin etmiyor nedense o kadının baktığı fal. Derin2013 için ne düşünüyorsunuz? bir de fama anda iyi midir?
bu gece içecezzzLan yeterin şimdi kurucam çilingir sofrasını
Cheryy yigitin gelicekle ilgili dedikleri ciktimi ? Ya o cocuk bana iki kere bakti ilkinde agzim acik kaldi sonra ikincisinde kendinde degildi pek galiba begenmedim faliParan varsa tele bakan Yiğit derim. Online fal tırt.
Okudum yazdıklarını :) ama kısa süreli kopuş olacağını bildi demişsin. Anda iyi olsa yeter bana.derin 2013 yalan ya yazdım deminde
onu dinleyip gururumu ayaklar altına aldım . sonuç foss oldu . adamın totosunu kaldırdım işte .
Yaa su zamaninda burda fal paylasan hatun degil mi bu ? Hala baktiriyormusunuz yaderin 2013 yalan ya yazdım deminde
onu dinleyip gururumu ayaklar altına aldım . sonuç foss oldu . adamın totosunu kaldırdım işte .
kısa mı uzun mu bilmiyoruz kiOkudum yazdıklarını :) ama kısa süreli kopuş olacağını bildi demişsin. Anda iyi olsa yeter bana.
bilmiyorum ki ne falı paylaştı ?Yaa su zamaninda burda fal paylasan hatun degil mi bu ? Hala baktiriyormusunuz yatelweden ginaa geldi artik
Kizz valla dovucem seni simdi 9 gun ne ? Millet kac ay ayri kalip barisiyor sen cok kafana takiyorsun 1 ayda boyleysen sonra toparliyamazsin biraz kendini toplaa yazma aklindan seneryolar belki adamda seni dusunuyor ne biliyorsun zaman ver kendinede onadakısa mı uzun mu bilmiyoruz ki
belkide adam beni terk etti 9 gün oldu ortada yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?