Binnaz Abla

E bak senelerdir suruyo hasbel kader demek bebegim iste

bende hata işte .
ama işte 9 gün uzun bir süre .off off bilemiyorum düşünmekten kafayı yicem gerçekten
ayrılmak istese ayrılalım tamam derdi diye düşünüyorum . yani üzmemek içinde böyle demiş olabilir .çünkü iyi biri olduğumu biliyor ona karşı duygularımın yoğn olduğunuda biliyor . belki kırmadan sıyrılmak istedi . bende ayrılalım o zaman deyince hayır dedi bilmiyorum . bu belirsizlik en kötüsü ya . belki oda kafasında tam oturtmadı beni .

Neyse neyse hadi konuya donelim

Gerci biri de cikip dese ki 'kizlar inanilmaz asla inanmamistim zamaninda ama x bi fal bakmisti imkansiz seyler catir cutur oldu!' Diye de yuregimize su serpilse.. Tabi allahtan baska kmse bilemez o da ayri..
valla bende hepsi patladı .

Neyse neyse hadi konuya donelim

Gerci biri de cikip dese ki 'kizlar inanilmaz asla inanmamistim zamaninda ama x bi fal bakmisti imkansiz seyler catir cutur oldu!' Diye de yuregimize su serpilse.. Tabi allahtan baska kmse bilemez o da ayri..

Valla ben varım.

Ankarada 4 falcı bana çıktı.

Biri hiç beğenilmeyen biri.

Diğer 2si ünlü:))

4 numarayı kimse tanımıyor zira kaybettim.

Merhabalar herkese,
çıkan fal haberim yok ancak bir konuda sizlere danışmak istedim. Anda en başarılı bulduğunuz falcı kimdir? Karşı tarafın hisleri ve düşüncelerini net bi şekilde doğru bilen var mı tavisyeniz? Bu ara size oluyor mu bilmiyorum ama piyasada adam akıllı falcı kalmamış gibi hissediyorum. Giriyorum her siteye, bi tane fal atacak kişi bulamıyorum. Sevgi Duman pek methedildi, ona 3 kez baktırdım, ama beni tatmin etmiyor nedense o kadının baktığı fal. Derin2013 için ne düşünüyorsunuz? bir de fama anda iyi midir?

Paran varsa tele bakan Yiğit derim. Online fal tırt.

derin 2013 yalan ya yazdım deminde
onu dinleyip gururumu ayaklar altına aldım . sonuç foss oldu . adamın totosunu kaldırdım işte .

Paran varsa tele bakan Yiğit derim. Online fal tırt.
Cheryy yigitin gelicekle ilgili dedikleri ciktimi ? Ya o cocuk bana iki kere bakti ilkinde agzim acik kaldi sonra ikincisinde kendinde degildi pek galiba begenmedim fali ama ani bilmisti ondada biraz kisa bakmisti ve dedigi bir olay bu ay icin oldu

kısa mı uzun mu bilmiyoruz ki
belkide adam beni terk etti 9 gün oldu ortada yok .
Kizz valla dovucem seni simdi 9 gun ne ? Millet kac ay ayri kalip barisiyor sen cok kafana takiyorsun 1 ayda boyleysen sonra toparliyamazsin biraz kendini toplaa yazma aklindan seneryolar belki adamda seni dusunuyor ne biliyorsun zaman ver kendinede onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…