Nasıl yani sen nasıl dinliyorsun anlamadımMerhaba.
Bende uzun zamandir bi belaya bulasmis biri olarak yaziyorum. Bayadir da burayi takip ediyorum. Yorumlara bakarak famaya attigim fali okumak istedim tekrar. Bir yolun var sitesi icin bir kac hesabim var. Hangisi oldugunu hatirlayamadigim icin bir kac mail adresimi denedim ve bir tanesinde bana ait olmayan 16 ve 19 eylulde ilkay gur tarafindan bakilan 2 adet fal var. Baktiran kisilerin bilgileri acikca goruyor ve ilkayin baktigi fallari dinleyebiliyorum. Zaten birakmistim artik hayatta bulasmam bu online fal isine. Uyarmak istedim sizleri de...
o kartlar bı ıse yaramazkı zaten sırala hızlı hzlı cektım kendı acılım yapmamıs[/QUOTE
Hiçmi nokta atışı yapmamış.
Hiçmi nokta atışı yapmamış??o kartlar bı ıse yaramazkı zaten sırala hızlı hzlı cektım kendı acılım yapmamıs
Sevgi'nin tarzı o tek tek kart yorumluyo keşke baksaydınız foruma daha önce yazmıştık aslında :/o kartlar bı ıse yaramazkı zaten sırala hızlı hzlı cektım kendı acılım yapmamıs
Sevgi dumana gece attım hemen cevpa verdi ,hiç açıklayıcı birşey görmedim hiç memnun kalmadım kartı yorumlamış ama benim durumumla bağdaşmıyor onuda kendisinin yapması gerekiyor onuda yapmamış yani hiç tarzı bana göre değil
aynen canım ya . bir msj bile atmadı . kafasında bitirior bana söyleme zahmetinde bulunmuyor . bu kadar değersizmişim . şimdi arasam diyecek işlerim yoğundu vs vs diye bahaneler bulucak . tam kapayıda kapatmak istemiyor aklı sıra işte . dönünce yüzü olsun diye .Bu 5 senelik bahsettiğim adam benden bir msj ile ayrıldı en son. Ne emekler harcandı o 5 senede, neler neler yaptım bir bilsen. Sindiremediğimiz o kadar çok şey oluyor ki hayatta, ve olacak ta.. O yüzden lütfen kabul et, sindirmeye çalış ve hayatına bak derim. Sorgulamıcaksın pek erkeklerin hareketlerini. Bu işler burca fln da bakmıyor. Karaktersizse ne burcu olursa olsun o adamın tavrı davranış biçimi bellidir. Akrep oğlak kova, inan farketmiyor. Bir erkekte önce merhamet duygusu olacak, vicdan olacak. Yoksa zaten doğru kişi değildir senin için, kadın ruhundan anlamaz çünkü öyleleri.
Aynen enerji meselesi ben geysu ve famayı beğenmiştim gerçeğe baya yakındı gelecekle ilgili patladı büyük ihtimalle ama en azından benle ilgisi vardı.istedim iade de yani sevgi duman benim için uygun değilmişİşte herkesin enerjisi tutmayabiliyor iade iste bence
Tamamen enerji meselesi.Bir de iyi denilen yorumculara hep beraber yükleniyoruz,bu sefer enerjileri düşüyor.Bence sevgiyede çok yüklenildi enerjisi düştü.Sevgi dumana gece attım hemen cevpa verdi ,hiç açıklayıcı birşey görmedim hiç memnun kalmadım kartı yorumlamış ama benim durumumla bağdaşmıyor onuda kendisinin yapması gerekiyor onuda yapmamış yani hiç tarzı bana göre değil
ya bence iyi falcı çoğu kişiye tutar .Tamamen enerji meselesi.Bir de iyi denilen yorumculara hep beraber yükleniyoruz,bu sefer enerjileri düşüyor.Bence sevgiyede çok yüklenildi enerjisi düştü.
Binnazda canım.Bencede iyi falcıdır ama yorulmuştur yoğunluktan.Ben baktıramadım da çoğunluk memnun.ya bence iyi falcı çoğu kişiye tutar .
bu sevgi duman hangi sitede?
bende baktırıcam kahvemi içtim . ya acaba kaçta giricek ki siteye ?Binnazda canım.Bencede iyi falcıdır ama yorulmuştur yoğunluktan.Ben baktıramadım da çoğunluk memnun.
gece mi giriyor o ?Ben de sevgi duman a gece gonderdim. Kart yorumu vardi sadece. Bi de tarih verdi. Ben begenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?