Binnaz Abla

Nasıl yani sen nasıl dinliyorsun anlamadım

Çıkan fal haberim var şuan çok Şaşkın olduğum için kimler diye düşünüp yazıcam.aklımda olmayan ex aylar sonra yazdı ve bunu bilen birkaç kişi var kızlar bi ara yaZıyım.gitmeleri bi dert dönmeleri bi dert bu süreçte giden her şey dert ötesi

Yok sorun tek kart yollaması değil ben sisteme soru sormadım diye yazdım aceleye geldi kartları sırayla seçtim salladı m dedim soruda ama gene okuduğu halde açılım yapmamış settiğim kartları yorumlamis ona üzüldüm haksizmiyim nolur soleyin ya bi bayramdır evdekilrle bile oturmuyorum tlfnu ma bişey oldu mail leri anında bildirmiyor bilg başında pinekledim sonuç bu olsun sevgi de tatmin etmedi beni

Neyse sizlere de mi kısa vade verdi bana bir aya belli olacak bişey soledi soledigi çıkan varmı? Bi tane bi durum soledi bi aya çıkarsa derim akşam derine de baktirmistim o da kısa ve seçtim kartı solemis oraya ne enerji geçecek ki kendileri kart secmio ya anladigim için gribime gidio üzüldüm açıkçası son dönemde fama derin sevgi e kim kaldı ben soru sormim valla bole yapiolarsa direkt nolcak diyim

Sevgi dumana gece attım hemen cevpa verdi ,hiç açıklayıcı birşey görmedim hiç memnun kalmadım kartı yorumlamış ama benim durumumla bağdaşmıyor onuda kendisinin yapması gerekiyor onuda yapmamış yani hiç tarzı bana göre değil

İşte herkesin enerjisi tutmayabiliyor iade iste bence

aynen canım ya . bir msj bile atmadı . kafasında bitirior bana söyleme zahmetinde bulunmuyor . bu kadar değersizmişim . şimdi arasam diyecek işlerim yoğundu vs vs diye bahaneler bulucak . tam kapayıda kapatmak istemiyor aklı sıra işte . dönünce yüzü olsun diye .

Tamamen enerji meselesi.Bir de iyi denilen yorumculara hep beraber yükleniyoruz,bu sefer enerjileri düşüyor.Bence sevgiyede çok yüklenildi enerjisi düştü.

Tamamen enerji meselesi.Bir de iyi denilen yorumculara hep beraber yükleniyoruz,bu sefer enerjileri düşüyor.Bence sevgiyede çok yüklenildi enerjisi düştü.
ya bence iyi falcı çoğu kişiye tutar .
bu sevgi duman hangi sitede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…