Binnaz Abla

kendi baktırdıklarımdan belki aylin ve telde bakan didem olabilir kişinin fikirlerini söyleme açısından.
Aylin nerde bakiyor ? Dideme ulasilmiyor artik numarasini degistirdi heralde , zaten uzun bi suredir de fal bakmiyordu ...

Kesinlikle katiliyorum , umutla beklemek , belirsizlik cidden kotu, olumsuz sonuctan bile kotu ..

Kızlar kova burcu erkeği bir senede mahvetti beni. Diğerlerini bilmem ama kova dan kaçın
2 tane akrep erkegi gecmisi olan biri olarak arkaniza bakmadan kacin derim erkekleri bildigin zehirli ya kizlar :)) ikiside ayni seyi yaptilar kesinlikle uzak durmanizi tavsiye ederim:)

Benim gecmisteki iki akrep de eski sevgililerine donmustu canim

ben açık açık konuşucam . neden böyle yaptığını hatta başkası mı var bile diyecem kızmadan sinirlenmeden . eğer öyleyse bitiricem kafamda .
birilerinin resmini beğenmiş facede . ben face e eklemedim bilerek bunu o şekilde takip ediyorum . benim gördüğümü bilmiyor . bir kızı sürekli takip ediyor belli fotolarını beğeniyor ama kız pek sallamıyor bunu gibi . kız fotolarını beğenmemiş bunun .

off yada sallasam mı ya . ne yapsam bilemedim .çok sinir oldum şu an . ben onu düşünürken o hala av peşinde .

off yada sallasam mı ya . ne yapsam bilemedim .çok sinir oldum şu an . ben onu düşünürken o hala av peşinde .
Canim durabiliyorsan hic sallama ama senin su an yasadigin duyguyu cok iyi biliyorum yasadim bi cok defa kirdilar bu sekilde sallanmadigim oldu sunu ogrendim karsindaki adamsa sorsan vicdanliysa insan yerine koyup aciklar degilsede yapacagi varsada yapar ki yapti da bana zamaninda o yuzden hicbise senden su anki yasadigin sikintidan onemli degil

Canim en olmadi konus bitir böyle sürekli takip ederek kafayi yersin
benim fake facebook var kendi facebook um yok . ordan takip eediyorum . kızın biri dikkatimi çekti güzel bir kız . baktım bu çoğu fotosunu beğenmiş . kız bunn fotolarını beğenmemiş ama . kafam karıştı ya . ve bu kız eskiden ekli çünkü eski resimlerinide beğenmiş hep .

ben sordum canım bir kere . hayır birşey yok işlerim yoğun vs dedi işleride yoğun biliyorum ama fecebooka girip elalemin fotosunu beğenebiliyor ona vakti var
ne istiyorsa benide biliyor yani ii bir kız olduğmu onu sevdiğimi vs . gerçi çok kısa süreli ama ne bileyim ben .
bir hafta 10 gündür ne aradı ne sordu bendede birşey yok aramadım . şimdi arayıp ne oluyor bitirdin mi diye sormakda gururumu kırıcak ama hakkım var bence bunu sormaya .

thalix tellwe eyiferi hangi falında tavsiye edersin.birde karşı tarafın duygularını ve anı bilme konusunda nasıl?
Nilmilcim karsi taraf hakkinda uzun uzun bir detayi yok kisa bir faldi kahve atmistim istersen falimida sana atayim ama eyifer bence en son secenek selena daha iyi gibi bekleyebilirsen ve enerjin uyuyorsa su falinda.

valla kuzum böyle takiple falan olmuyor yüzüne söyleyeceksin takibini yap orasi ayri ama bu adamla devam etsen bile ayni seyleri yasarsin gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…