Aylin nerde bakiyor ? Dideme ulasilmiyor artik numarasini degistirdi heralde , zaten uzun bi suredir de fal bakmiyordu ...kendi baktırdıklarımdan belki aylin ve telde bakan didem olabilir kişinin fikirlerini söyleme açısından.
Kesinlikle katiliyorum , umutla beklemek , belirsizlik cidden kotu, olumsuz sonuctan bile kotu ..Bence sor gitsin gercek her zaman umutla beklemekten daha iyi ama akrep erkeginden net bir cevap alamayabilirsin de, ben olsam bayramini kutlardim konusmanin gidisatina bakardim konusmayi kestirip atiyorsa da kendimi adim atmis olarak gorup kafamda bir deadline verip o sirada iletisim kurmuyorsa hayatima devam ederdim
2 tane akrep erkegi gecmisi olan biri olarak arkaniza bakmadan kacin derim erkekleri bildigin zehirli ya kizlar :)) ikiside ayni seyi yaptilar kesinlikle uzak durmanizi tavsiye ederim:)Kızlar kova burcu erkeği bir senede mahvetti beni. Diğerlerini bilmem ama kova dan kaçın
Benim gecmisteki iki akrep de eski sevgililerine donmustu canimakrep bence daha tutkulu ama ya ilişkilerde .
ikizler kıvırmayı çok iyi bilir . akrep pek yalan söylemiyor kırsa bile . yani ikizlere göre .ikizler yalancıdır . iki yüzlüdür .
ikizlerden nefret ettiğim kadar kimseden edemem heralde . adam beni bırakıp eski sevgilisine dönmüştü .ilk sevgilimdi . iyi hatırlamak isterdim ama asla iyi hatırlayamıyorum kendisini yalanlarını gel gitlerini kararsızlığını ki yaşı benden olgun olmasına rağmen . ah ah ikizler hakkında sayfalarca yazarım . ama böyle karar değiştiren dakka bir burç yoktur heralde .benim unutmam 5 yılımı aldı biliyor musun ?tam 5 yıl doğru düzgün kimse girmedi hayatıma . şimdi bu girdi ama buda üzüyor işte .
buda facede birilerinin resmimi beğenmiş gördüm .Benim gecmisteki iki akrep de eski sevgililerine donmustu canim
Eskilerden biri mibuda facede birilerinin resmimi beğenmiş gördüm .
ben açık açık konuşucam . neden böyle yaptığını hatta başkası mı var bile diyecem kızmadan sinirlenmeden . eğer öyleyse bitiricem kafamda .Bence sor gitsin gercek her zaman umutla beklemekten daha iyi ama akrep erkeginden net bir cevap alamayabilirsin de, ben olsam bayramini kutlardim konusmanin gidisatina bakardim konusmayi kestirip atiyorsa da kendimi adim atmis olarak gorup kafamda bir deadline verip o sirada iletisim kurmuyorsa hayatima devam ederdim
bilmem . kız resim falan beğenmemiş bunun amaEskilerden biri mi
aylin bir yolun varda bakıyor.dideme sadece 1 defa baktırdım oldukça iyiydi.sonra ulaşamadım.Aylin nerde bakiyor ? Dideme ulasilmiyor artik numarasini degistirdi heralde , zaten uzun bi suredir de fal bakmiyordu ...
Canim durabiliyorsan hic sallama ama senin su an yasadigin duyguyu cok iyi biliyorum yasadim bi cok defa kirdilar bu sekilde sallanmadigim oldu sunu ogrendim karsindaki adamsa sorsan vicdanliysa insan yerine koyup aciklar degilsede yapacagi varsada yapar ki yapti da bana zamaninda o yuzden hicbise senden su anki yasadigin sikintidan onemli degiloff yada sallasam mı ya . ne yapsam bilemedim .çok sinir oldum şu an . ben onu düşünürken o hala av peşinde .
Canim en olmadi konus bitir böyle sürekli takip ederek kafayi yersinoff yada sallasam mı ya . ne yapsam bilemedim .çok sinir oldum şu an . ben onu düşünürken o hala av peşinde .
thalix tellwe eyiferi hangi falında tavsiye edersin.birde karşı tarafın duygularını ve anı bilme konusunda nasıl?Canim en olmadi konus bitir böyle sürekli takip ederek kafayi yersin
Ne fali baktirmistin ayline ?aylin bir yolun varda bakıyor.dideme sadece 1 defa baktırdım oldukça iyiydi.sonra ulaşamadım.
benim fake facebook var kendi facebook um yok . ordan takip eediyorum . kızın biri dikkatimi çekti güzel bir kız . baktım bu çoğu fotosunu beğenmiş . kız bunn fotolarını beğenmemiş ama . kafam karıştı ya . ve bu kız eskiden ekli çünkü eski resimlerinide beğenmiş hep .Canim en olmadi konus bitir böyle sürekli takip ederek kafayi yersin
ben sordum canım bir kere . hayır birşey yok işlerim yoğun vs dedi işleride yoğun biliyorum ama fecebooka girip elalemin fotosunu beğenebiliyor ona vakti varCanim durabiliyorsan hic sallama ama senin su an yasadigin duyguyu cok iyi biliyorum yasadim bi cok defa kirdilar bu sekilde sallanmadigim oldu sunu ogrendim karsindaki adamsa sorsan vicdanliysa insan yerine koyup aciklar degilsede yapacagi varsada yapar ki yapti da bana zamaninda o yuzden hicbise senden su anki yasadigin sikintidan onemli degil
Nasıl yani sen nasıl dinliyorsun anlamadım
Nilmilcim karsi taraf hakkinda uzun uzun bir detayi yok kisa bir faldi kahve atmistim istersen falimida sana atayim ama eyifer bence en son secenek selena daha iyi gibi bekleyebilirsen ve enerjin uyuyorsa su falinda.thalix tellwe eyiferi hangi falında tavsiye edersin.birde karşı tarafın duygularını ve anı bilme konusunda nasıl?
valla kuzum böyle takiple falan olmuyor yüzüne söyleyeceksin takibini yap orasi ayri ama bu adamla devam etsen bile ayni seyleri yasarsin gibi geldi banaben sordum canım bir kere . hayır birşey yok işlerim yoğun vs dedi işleride yoğun biliyorum ama fecebooka girip elalemin fotosunu beğenebiliyor ona vakti var
ne istiyorsa benide biliyor yani ii bir kız olduğmu onu sevdiğimi vs . gerçi çok kısa süreli ama ne bileyim ben .
bir hafta 10 gündür ne aradı ne sordu bendede birşey yok aramadım . şimdi arayıp ne oluyor bitirdin mi diye sormakda gururumu kırıcak ama hakkım var bence bunu sormaya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?