Binnaz Abla

Gizem hatun normalde sabah 9 10 gibi giriyor ama bayramda gelen gideni cokmus soylemisti giremiyormus. Sevgi duman da gece giriyormus dun gece uyumadim yakaladim. O kadar kisiye fal baktirdim bi gizem hatunu begendim. Onun da bence detaylarda anlatmadigi kacirdigi olay cok ama ana konulari detayli biliyor. Digerlerini pek begenmedim ama su var gizem hatun ve sevgi duman in verdigi tarihler hemen hemen ayni.

yarın giricekmiş öyle yazmış gizem hatun

benimde merak ettiğim bu.eskiden olsa falalem meryem derdim sana ama o değişti diyorlar.başka biri onun adı altında bakıyormuş.o cidden bu konuda süperdi.
Evet bende oyle duydum , bugun son bir fal atip uzun sure fal isine sonvermek istiyorum

benimde merak ettiğim bu.eskiden olsa falalem meryem derdim sana ama o değişti diyorlar.başka biri onun adı altında bakıyormuş.o cidden bu konuda süperdi.
meryem bende fos çıktı ya bilememişti . olucak demişti olmadı eski biriyle ilgili .

Smokecity özel diilse famanın çıkan falını atabilirmisin bana özelden.çok çok önemli benim için.yazım tarzına bakıcam

Tatlim biryolunvar format degistirdiginde benim fallar da uctu gitti uye olmadan baktiriyordum eskiden hic ugrasmadim sonra da yonetime mail atmakla, bende sadece falin bir kisminin ekran goruntusu var arkadasima whatsapptan gondermistim sana da onu gonderebilirim de yarisi yok falin :) gonderdigim kisim cikan kisim o olmayacak bu olmayacak yeri tam :))

meryem bende fos çıktı ya bilememişti . olucak demişti olmadı eski biriyle ilgili .
canım zaten falcıların çoğu geleceği malesef bilemiyor ama meryemin özelliği tabi kış aylarında baktırığımız eski meryemin,kişinin fikirlerini,kişiliğini çok iyi anlatmasıydı.hatta ona hoşlandığım kişi adına fal atmıştım.kendimi sormuştum,beni ben bile böyle anlatamam.

benim andada bilememişti ki kadın . kış aylarında baktırmıştım
off yaa şöle çatır çatır bilen yok mu ?

mail atsak eski fallar döner mi ?benimkilerde uçmuş

kızlar ben msj atıp ne olduğunu öğrenicem artık . bitti dersede desin ne yapayım

kızlar ben msj atıp ne olduğunu öğrenicem artık . bitti dersede desin ne yapayım

Bence sor gitsin gercek her zaman umutla beklemekten daha iyi ama akrep erkeginden net bir cevap alamayabilirsin de, ben olsam bayramini kutlardim konusmanin gidisatina bakardim konusmayi kestirip atiyorsa da kendimi adim atmis olarak gorup kafamda bir deadline verip o sirada iletisim kurmuyorsa hayatima devam ederdim

Bana da tutturamamisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…