yarın giricekmiş öyle yazmış gizem hatunGizem hatun normalde sabah 9 10 gibi giriyor ama bayramda gelen gideni cokmus soylemisti giremiyormus. Sevgi duman da gece giriyormus dun gece uyumadim yakaladim. O kadar kisiye fal baktirdim bi gizem hatunu begendim. Onun da bence detaylarda anlatmadigi kacirdigi olay cok ama ana konulari detayli biliyor. Digerlerini pek begenmedim ama su var gizem hatun ve sevgi duman in verdigi tarihler hemen hemen ayni.
benimde merak ettiğim bu.eskiden olsa falalem meryem derdim sana ama o değişti diyorlar.başka biri onun adı altında bakıyormuş.o cidden bu konuda süperdi.Kizlar anda karsi tarafin dusuncelerinde en iyi olan kim sizce ?
Evet bende oyle duydum , bugun son bir fal atip uzun sure fal isine sonvermek istiyorumbenimde merak ettiğim bu.eskiden olsa falalem meryem derdim sana ama o değişti diyorlar.başka biri onun adı altında bakıyormuş.o cidden bu konuda süperdi.
meryem bende fos çıktı ya bilememişti . olucak demişti olmadı eski biriyle ilgili .benimde merak ettiğim bu.eskiden olsa falalem meryem derdim sana ama o değişti diyorlar.başka biri onun adı altında bakıyormuş.o cidden bu konuda süperdi.
Smokecity özel diilse famanın çıkan falını atabilirmisin bana özelden.çok çok önemli benim için.yazım tarzına bakıcam
Baska tavsiye edecegin biri yok mu peki ?benimde merak ettiğim bu.eskiden olsa falalem meryem derdim sana ama o değişti diyorlar.başka biri onun adı altında bakıyormuş.o cidden bu konuda süperdi.
canım zaten falcıların çoğu geleceği malesef bilemiyor ama meryemin özelliği tabi kış aylarında baktırığımız eski meryemin,kişinin fikirlerini,kişiliğini çok iyi anlatmasıydı.hatta ona hoşlandığım kişi adına fal atmıştım.kendimi sormuştum,beni ben bile böyle anlatamam.meryem bende fos çıktı ya bilememişti . olucak demişti olmadı eski biriyle ilgili .
Telde bakan Didem kayıp ulaşılamıyor kendisine büyük ihtimal numarasını değiştirip ortadan kayboldu,yani kendisi Hakkı'nda söylenilen çoğu şey bence doğrukendi baktırdıklarımdan belki aylin ve telde bakan didem olabilir kişinin fikirlerini söyleme açısından.
benim andada bilememişti ki kadın . kış aylarında baktırmıştımcanım zaten falcıların çoğu geleceği malesef bilemiyor ama meryemin özelliği tabi kış aylarında baktırığımız eski meryemin,kişinin fikirlerini,kişiliğini çok iyi anlatmasıydı.hatta ona hoşlandığım kişi adına fal atmıştım.kendimi sormuştum,beni ben bile böyle anlatamam.
mail atsak eski fallar döner mi ?benimkilerde uçmuşTatlim biryolunvar format degistirdiginde benim fallar da uctu gitti uye olmadan baktiriyordum eskiden hic ugrasmadim sonra da yonetime mail atmakla, bende sadece falin bir kisminin ekran goruntusu var arkadasima whatsapptan gondermistim sana da onu gonderebilirim de yarisi yok falin :) gonderdigim kisim cikan kisim o olmayacak bu olmayacak yeri tam :))
Nacizane tavsiyem sakin hesap sorma sadece ufak bir adim at, nsl oldugunu sor.onun tavrina gore cvp ver ama sakin ofkeni yansitma.hakliyken haksiz duruma dusersin.kızlar ben msj atıp ne olduğunu öğrenirtık . bitti dersede desin ne yapayım
kızlar ben msj atıp ne olduğunu öğrenicem artık . bitti dersede desin ne yapayım
Bana da tutturamamistibaktırdım işte ben
şu anda çıkmadı diyebilirim . ayrılık yok dedi adamdan ayrıldım .
olumsuz mu dedi sana ?
bana aranızda soğukluk var dedi . senin daha ilgili olman lazım daha nasıl olucaksam gururum yerlerde zaten .
ama ayrılık yok dedi evlilik sonu tırt yani .
Derin bende tutturamamisti enerji meselesi saniyorumyok baktırmadım da kopus var demıs ya sana hanı onu bılmıs derın2013 baska cıktı dıyen ya da cıkmadı dıyen varmı derın2013 un
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?