- 17 Haziran 2015
- 76
- 27
- 3
Tabikide hakkin var bole bekleyip kafanda kurarak daha kotu oluyorsun en azindan cevabi duyunca bir kez kirilirsin en kotu durum icin diyorum cnm ama sakin ol konusurken hesap sorar gibi degil sadece hosuma gutmior bu durumumuz deben sordum canım bir kere . hayır birşey yok işlerim yoğun vs dedi işleride yoğun biliyorum ama fecebooka girip elalemin fotosunu beğenebiliyor ona vakti var
ne istiyorsa benide biliyor yani ii bir kız olduğmu onu sevdiğimi vs . gerçi çok kısa süreli ama ne bileyim ben .
bir hafta 10 gündür ne aradı ne sordu bendede birşey yok aramadım . şimdi arayıp ne oluyor bitirdin mi diye sormakda gururumu kırıcak ama hakkım var bence bunu sormaya .
ben açık açık konuşucam . neden böyle yaptığını hatta başkası mı var bile diyecem kızmadan sinirlenmeden . eğer öyleyse bitiricem kafamda .
birilerinin resmini beğenmiş facede . ben face e eklemedim bilerek bunu o şekilde takip ediyorum . benim gördüğümü bilmiyor . bir kızı sürekli takip ediyor belli fotolarını beğeniyor ama kız pek sallamıyor bunu gibi . kız fotolarını beğenmemiş bunun .
valla sakıncası yoksa özel yerleri ayıklayıp gönderebilirsin thalix.fikir sahibi olmuş olurum.Nilmilcim karsi taraf hakkinda uzun uzun bir detayi yok kisa bir faldi kahve atmistim istersen falimida sana atayim ama eyifer bence en son secenek selena daha iyi gibi bekleyebilirsen ve enerjin uyuyorsa su falinda.
takıntı oldu ya resmenCanim bence sen biraz telefondan bilgisayardan uzak dur, bize soruyorsun aklin daha cok karisiyor, herkesin yaklasimi farkli olur, acelece bir karar verme, stalklayip kendi kafanda kurmaya baslamissin bile, mesaj atarsan bunu sakin acma, paranoyak der iyice sinirini bozar, baska seylere odaklan, kafani dagit biraz, kendin icin bir seyler yap, enerjin degissin biraz bu kotu takintili ruh halinden uzaklas once
ben öyle bir konuşma yaptım . hayır diyor daha yeniiyiz denemeliyiz vs . ama hesap sorma bana sık boğaz ediyorsun diyor sıkılıyorum . öyle yapma . ben ayrılmak istemiyorum falan diyor . böle dedi en son . yine konşucaz bu konuyu dedi adam ortada yok zaten burdada yoktu geldi mi bilmiyorum .
canım daha önce maalesef kavga çıkardım bu konuyla ilgili . güzel bir şekilde konuşacağıma kötü bir şekilde belirttim rahatsızlığımı haklıyken haksız durumuna düştüm .şimdide sallamıyor beni .hani bitti falan dese ne bileyim onuda yapmıyor . ben neyim böyle ya anlamadım . yazık . insan değer veriyor seviyor ama hep değer vermeyenlerin peşinde koşuluyor .Tabikide hakkin var bole bekleyip kafanda kurarak daha kotu oluyorsun en azindan cevabi duyunca bir kez kirilirsin en kotu durum icin diyorum cnm ama sakin ol konusurken hesap sorar gibi degil sadece hosuma gutmior bu durumumuz de
Oyle canim benim bazen haketmiyolar boylelerinin kokunu kurutmali vicdan olsa bole davranmazlar zaten ama Allah goruyor cnm onlarada aynisi yapilsa gorurum ben onlari.senin icin en iyi karari sen verirsin biraz kafani topla iyice oyle ne yapacagina karar ver bi sure telini kapat takibide birak zaten alisiyosun duruma ilk baslarda zor oluyor ama zorla kendini cidden bi kez konustuysan su an hicbise yapma derimcanım daha önce maalesef kavga çıkardım bu konuyla ilgili . güzel bir şekilde konuşacağıma kötü bir şekilde belirttim rahatsızlığımı haklıyken haksız durumuna düştüm .şimdide sallamıyor beni .hani bitti falan dese ne bileyim onuda yapmıyor . ben neyim böyle ya anlamadım . yazık . insan değer veriyor seviyor ama hep değer vermeyenlerin peşinde koşuluyor .
yapmıcam . yaptıkça kendini bir halt sanıcak iyice çünkü . olaya bak ya sanki ben peşinde koştum adamın . sanki o adam gitti başka biri geldi yerine şaka gibi .Oyle canim benim bazen haketmiyolar boylelerinin kokunu kurutmali vicdan olsa bole davranmazlar zaten ama Allah goruyor cnm onlarada aynisi yapilsa gorurum ben onlari.senin icin en iyi karari sen verirsin biraz kafani topla iyice oyle ne yapacagina karar ver bi sure telini kapat takibide birak zaten alisiyosun duruma ilk baslarda zor oluyor ama zorla kendini cidden bi kez konustuysan su an hicbise yapma derim
Bir derdim var konusu daha uygun sanirim artik sana A anitaaa yapma bu kadar kendini paralama derim henuz cok yeni bir iliski hirs oldu sanirim sende de kafandan cikarmaya calisulen mit ajanı gibi oldum yemin ederim . beni alsalar mite çok işlerine yararım kesin . yıllardan beri uzman oldum artık .adam telini bana vermişti al bak diye salak gibi gurur yaptım yok dedim . keşke alıp şöle bir baksaydım whats aapa . off yaa . var ya bazen iyice saçmalıyorum .
ya kendimi enayi olarak hissediyorum . bdv ye birşey yazmam ya orda insanı dövüyorlar resmen .
ya kendimi enayi olarak hissediyorum . bdv ye birşey yazmam ya orda insanı dövüyorlar resmen .
okadar yalan dolanla beni kandırdı adam ona sinir oluyorum o masum halleri aklıma geliyor .
Bir akrep asla asla asla masum olamaz ustelik erkekse sakinya kendimi enayi olarak hissediyorum . bdv ye birşey yazmam ya orda insanı dövüyorlar resmen .
okadar yalan dolanla beni kandırdı adam ona sinir oluyorum o masum halleri aklıma geliyor .
canım başka kızın resmini beğeniyor ben burda konu beklerken . aptal işte kızda yüz vermiyor belli .))sevgili oglak senin sabrin kimsede yoktur hatta bir boga da bile eminim onu elde edersin diyorum umursamaz ol yada senden bir sekilde haberdar olmasini sagla
hayır masum gibi gelmişti baştan böyle çocuk gibi utangaç falan .Bir akrep asla asla asla masum olamaz ustelik erkekse sakin
Kızlar benm yaklaşık 6 ay önce tam sebebni ble blmeden koptuğum biri vardı. hslerinden emin olamıyordum verdği değeri bilmeme rağmen neyse ben bir gün mesaj attım netlk açısından o veda etti falan fisman; 6 ay sonra dün yazdı haksızlık ettğnden onun açısından gaytet uyumlu olduğumuzdan flan bahsetti. evet bunun için çok baktırdım aklıma gelenler :
Şehrazat : yeni hesapla bunu sormamıştım ama sorduğum kşi dışında başka b suret gördü sebebini blmeden ayrıldığınız biri haber alacak görüşmek isteyecek ama tutarsız demşti açık kapı bırakmayın.
Fama : O sıralar başka briyle görüştüğünü kafasının karıştığını ama mutlaka döneceğn söyledi hatta daha 10 gün önce ndirmde attığımda çok taze bi haber var ve bu habere sen çok şaşıracaksın dedi.
Aylin : hep onla gördü beni hatta o da bana değer verdiğini ve arayacağını söylemişti eylül desem nanır mısınız ve ntekm de eylül oldu görüşmek isteyecek falan demşti
llkay : hoşlanıyo, sabredersen olur çok iy olur demşti tab maqrt retrosunda ben bitirdim. kaç kez attım ama masa başında görüşmek isteyecek vs vb bşler demşt sen istemeyeceksin
Venüs : çok kbarca bitridiğin, ama benm kadar kendsne güvenemediğin ciddiyetten korktuğunu ararsa bi yoklama çn arayableceğin demşti
aklıma gelmiyo daha çok kişiye baktırmışımdır da üyelğim sildirdğim çin bir çok yerden aklıma gelenler bunlar
peki sen ne yapıcasın ?6 ay sonra mı aklı başına gelmiş adamın ?kesin biri vardı onla olmadı sana döndü .Kızlar benm yaklaşık 6 ay önce tam sebebni ble blmeden koptuğum biri vardı. hslerinden emin olamıyordum verdği değeri bilmeme rağmen neyse ben bir gün mesaj attım netlk açısından o veda etti falan fisman; 6 ay sonra dün yazdı haksızlık ettğnden onun açısından gaytet uyumlu olduğumuzdan flan bahsetti. evet bunun için çok baktırdım aklıma gelenler :
Şehrazat : yeni hesapla bunu sormamıştım ama sorduğum kşi dışında başka b suret gördü sebebini blmeden ayrıldığınız biri haber alacak görüşmek isteyecek ama tutarsız demşti açık kapı bırakmayın.
Fama : O sıralar başka briyle görüştüğünü kafasının karıştığını ama mutlaka döneceğn söyledi hatta daha 10 gün önce ndirmde attığımda çok taze bi haber var ve bu habere sen çok şaşıracaksın dedi.
Aylin : hep onla gördü beni hatta o da bana değer verdiğini ve arayacağını söylemişti eylül desem nanır mısınız ve ntekm de eylül oldu görüşmek isteyecek falan demşti
llkay : hoşlanıyo, sabredersen olur çok iy olur demşti tab maqrt retrosunda ben bitirdim. kaç kez attım ama masa başında görüşmek isteyecek vs vb bşler demşt sen istemeyeceksin
Venüs : çok kbarca bitridiğin, ama benm kadar kendsne güvenemediğin ciddiyetten korktuğunu ararsa bi yoklama çn arayableceğin demşti
aklıma gelmiyo daha çok kişiye baktırmışımdır da üyelğim sildirdğim çin bir çok yerden aklıma gelenler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?