- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Bencede onun derdi gonul eglentisihayır masum gibi gelmişti baştan böyle çocuk gibi utangaç falan .
meğersem adam kurtmuş .
başka avlar peşine düşmüş bile . allahından bulsun .
hayır masum gibi gelmişti baştan böyle çocuk gibi utangaç falan .
meğersem adam kurtmuş .
başka avlar peşine düşmüş bile . allahından bulsun .
belki o kızı seviyordur platanoik . çünkü kız güzel epey . ama o kızla ilşkisi olsa benle çıkmazdı . belli ki kız istemiyor zaten kız hiç bir resmini like lamamış . başka erkeklerin resimlerini beğenmiş . yada arkadaşı off bilmiyorum . benim facebook yok . fakeden takipteyim .Bencede onun derdi gonul eglentisi
benim fallarımın hepsi patladı patır patır .Ay sevgi dun ben bile icip icip eski akrebe allah belani versin die mesaj atcaktim ahaha canim bu kadar takilma artik ve biz bu forumda saplantilarimizi fal atip cikti cikmadi die ifade ediorz
bi yanım sen de aynısını yap diyo yan konuş görüş sonra altın vuruş yap, hayır çok şaşırdım aslında belki ben acele ettim hoşlantısı,beğenis vardı ki çok mutlu olduğunu ama gösteremedğini de itiraf etti. boğa bu arada burcu ben de boğa :)Sen napmayi dusunuosun peki? Gorusmezsen fallar cikacak gibi :)
peki sen ne dedin ?şaşırdım falan mı dedin ?yani cevap olarak ?bi yanım sen de aynısını yap diyo yan konuş görüş sonra altın vuruş yap, hayır çok şaşırdım aslında belki ben acele ettim hoşlantısı,beğenis vardı ki çok mutlu olduğunu ama gösteremedğini de itiraf etti. boğa bu arada burcu ben de boğa :)
işn kötü yanı ben elimden geleni yaptım o da bunun farkında ve çok da üzüldüm iyleştim hatta nötrleşmştim. muhtemelen tekrar şans vermem. ben o mesajdan sonra hçbr şey yapmadım ama hatta face den ble silmedim o bi ay sonra sildi falan..
napcağımı blmiyorum.
erkeklern hep bir hatta birkaç bir o olursa olur/olmazsa şu olur/o da yoksa bu var ı hep vardır. ama galba ben şunu öğrendm : bu şler taktikle olmuyo ki ben hep netimdir neyse o , sen dürüst olup kaybettiğinde onlar er geç bence değerin anlıyo.. çünkü zaman farklı yollarla mışlarla muşlarla kazanıp sonra farklı yüzlernin olduğunu görme zamanı. başkalarıyla görüşmüş olablir ama geç de olsa insanın kaybettğini değil aslında kazandığını anlaması güzel.. bi söz var ya iyi ve dürüst insanlar kaybetmez,kaybedilir diye aynen öyle. sen de boşver akrepler insanlara ezemedin ezdim kafasıyla yaklaşır,hırsla yaklaşır isterse 5 yıl koşsun elde ettiğinde bilmiyoruym değişiyolar ya da iç dünyalarıu gerçekten çok gölgeli ve karışık, ne hissettklerini onlar bile bilmiyo,korkaklar. bakma sen çok naif kibar olduğuna,o onların poker yüzleri.peki sen ne yapıcasın ?6 ay sonra mı aklı başına gelmiş adamın ?kesin biri vardı onla olmadı sana döndü .
sen affedicek misin yoksa yol mu vericeksin ?
bi yanım sen de aynısını yap diyo yan konuş görüş sonra altın vuruş yap, hayır çok şaşırdım aslında belki ben acele ettim hoşlantısı,beğenis vardı ki çok mutlu olduğunu ama gösteremedğini de itiraf etti. boğa bu arada burcu ben de boğa :)
işn kötü yanı ben elimden geleni yaptım o da bunun farkında ve çok da üzüldüm iyleştim hatta nötrleşmştim. muhtemelen tekrar şans vermem. ben o mesajdan sonra hçbr şey yapmadım ama hatta face den ble silmedim o bi ay sonra sildi falan..
napcağımı blmiyorum.
bende dürüstüm işte . kaybediyorum ama dürüstlüğümden . bide ben çok belli ediyorum dışarıya duygularımı .mesela biriyle görüşürken başka birinle asla konuşmam . öyle sadığımdır yani . bide çok takıntılı olduğum için zaten başkasını gözüm görmüyor .erkeklern hep bir hatta birkaç bir o olursa olur/olmazsa şu olur/o da yoksa bu var ı hep vardır. ama galba ben şunu öğrendm : bu şler taktikle olmuyo ki ben hep netimdir neyse o , sen dürüst olup kaybettiğinde onlar er geç bence değerin anlıyo.. çünkü zaman farklı yollarla mışlarla muşlarla kazanıp sonra farklı yüzlernin olduğunu görme zamanı. başkalarıyla görüşmüş olablir ama geç de olsa insanın kaybettğini değil aslında kazandığını anlaması güzel.. bi söz var ya iyi ve dürüst insanlar kaybetmez,kaybedilir diye aynen öyle. sen de boşver akrepler insanlara ezemedin ezdim kafasıyla yaklaşır,hırsla yaklaşır isterse 5 yıl koşsun elde ettiğinde bilmiyoruym değişiyolar ya da iç dünyalarıu gerçekten çok gölgeli ve karışık, ne hissettklerini onlar bile bilmiyo,korkaklar. bakma sen çok naif kibar olduğuna,o onların poker yüzleri.
kesinlikle . hatta ben olsam aa öyle mi amann canım neyse bunlar geride kaldı . arkadaş olarak konuşalım derim .Bence net konusma hic birak pesinden kossun cabalasin sonra bi ara karar verirsin :) bastan olmaz deyip onun pesinden kosmasini izleme zevkinden mahrum etme kendini
smokeum canım :) , yan soğuk konuşmadım şuan üzgün müzgün değilim dedim hatta esprleştk yne hatta neden haber vermedn havaaalanından almaya gelirdm falan dedi.. ya bence de nasılsa olmayacağına inandırmıştım yani tekrar olmazsa yine üzülmem ilki kadar. ama işte sorun şu ben şu tavşan kaç tazı tut olayını sevmiyorumBence net konusma hic birak pesinden kossun cabalasin sonra bi ara karar verirsin :) bastan olmaz deyip onun pesinden kosmasini izleme zevkinden mahrum etme kendini
Burcla alakasi yok bu işlerin. Insan olmakla alakali. Ayrica bütün erkeklerin yükseleni öküzdur :)bende dürüstüm işte . kaybediyorum ama dürüstlüğümden . bide ben çok belli ediyorum dışarıya duygularımı .mesela biriyle görüşürken başka birinle asla konuşmam . öyle sadığımdır yani . bide çok takıntılı olduğum için zaten başkasını gözüm görmüyor .
evet akrep çok oyuncuymuş . yani kızı aşık edene kadar ondan sonra kaçıyor . hep oyun hep yalan . hiç sevmiyorum işte ben böyle oyun falan . oğlak burcuyum netim . birşeyi istiyorsam ok istemiyorsam hep bir yedeğim yok benim . bir insanı bitirmeden başkasına mesela asla umut vermem . kalp kırmaktan korkarım gönül ilişkilerinde .
Selena da mı bildi? Bence iyi düşün taşın duygularını iyice yokla. Affetsen de affetmesen de süründür her türlü :)smokeum canım :) , yan soğuk konuşmadım şuan üzgün müzgün değilim dedim hatta esprleştk yne hatta neden haber vermedn havaaalanından almaya gelirdm falan dedi.. ya bence de nasılsa olmayacağına inandırmıştım yani tekrar olmazsa yine üzülmem ilki kadar. ama işte sorun şu ben şu tavşan kaç tazı tut olayını sevmiyorum, Akrepler de böyle sana anlattığım vardı ya resmen sen kimsin be imaj verip bi duygularımı belli edince o da sessizliğe gömüldü ama onun derdi gönül eğlendirmek değil ,korkuyo bunu selena da demişti tutarsızlığı olabilir diye amann .. ne var yani bu oyunlara demi 2 günlük dünya elde ettim,kaçtım,kovaladım olayları ezelden beri var ben hala bu egonun çok gereksz olduğunu düşünüyorum
biz toprak grubu öyleyiz maalesef ,kandırma biri varken alternatflere de ışık vermek , sürüncemede bırakmak yok. gerçekç olsun senle olmaz desin demi ya da bi yalanla bile bahaneyle bile söylese sen bu kadar üzülmezsin. onların hırsı bu, bak benm çevremde onlarca akrep var hepsini de iyi tanırım ama gönül işinde onların stratejisiyle uğraşacak gücüm de yok isteğim de çünkü yapamam biliyorum. ona değil kendime yakıştırmam .bende dürüstüm işte . kaybediyorum ama dürüstlüğümden . bide ben çok belli ediyorum dışarıya duygularımı .mesela biriyle görüşürken başka birinle asla konuşmam . öyle sadığımdır yani . bide çok takıntılı olduğum için zaten başkasını gözüm görmüyor .
evet akrep çok oyuncuymuş . yani kızı aşık edene kadar ondan sonra kaçıyor . hep oyun hep yalan . hiç sevmiyorum işte ben böyle oyun falan . oğlak burcuyum netim . birşeyi istiyorsam ok istemiyorsam hep bir yedeğim yok benim . bir insanı bitirmeden başkasına mesela asla umut vermem . kalp kırmaktan korkarım gönül ilişkilerinde .
Atart o halde sana en doğru bilen Aylin mi oldu ben mi yanlış anladım canım?smokeum canım :) , yan soğuk konuşmadım şuan üzgün müzgün değilim dedim hatta esprleştk yne hatta neden haber vermedn havaaalanından almaya gelirdm falan dedi.. ya bence de nasılsa olmayacağına inandırmıştım yani tekrar olmazsa yine üzülmem ilki kadar. ama işte sorun şu ben şu tavşan kaç tazı tut olayını sevmiyorum, Akrepler de böyle sana anlattığım vardı ya resmen sen kimsin be imaj verip bi duygularımı belli edince o da sessizliğe gömüldü ama onun derdi gönül eğlendirmek değil ,korkuyo bunu selena da demişti tutarsızlığı olabilir diye amann .. ne var yani bu oyunlara demi 2 günlük dünya elde ettim,kaçtım,kovaladım olayları ezelden beri var ben hala bu egonun çok gereksz olduğunu düşünüyorum
bi yanım sen de aynısını yap diyo yan konuş görüş sonra altın vuruş yap, hayır çok şaşırdım aslında belki ben acele ettim hoşlantısı,beğenis vardı ki çok mutlu olduğunu ama gösteremedğini de itiraf etti. boğa bu arada burcu ben de boğa :)
napcağımı blmiyorum.
canım selenaya bunu değil, akrebi sormuştum vallahi bildi. sana değer veriyo,seviyo,mutlu olacağına da nanıyo ama tutsrsızlığı var uyan bazen yapablir mym yapamaz mıyımı sorguluyor vs bayağı güzel şeyler demişti ve doğru.ilkay da öyle bağlanabileceiğine nanıyo, ama aşkın tutkusundan korkuyo demşti . yani bu o dönen değil, başkası . belki de gerçekten bağlanmaktaN kaçıyolardır su grubu kadınları daha tutarlı iken duygularında maalesef yengeci de akrebi de balığı da melankolik ve medcezirli gelgitli,heyheyliiiSelena da mı bildi? Bence iyi düşün taşın duygularını iyice yokla. Affetsen de affetmesen de süründür her türlü :)
erkeklern hep bir hatta birkaç bir o olursa olur/olmazsa şu olur/o da yoksa bu var ı hep vardır. ama galba ben şunu öğrendm : bu şler taktikle olmuyo ki ben hep netimdir neyse o , sen dürüst olup kaybettiğinde onlar er geç bence değerin anlıyo.. çünkü zaman farklı yollarla mışlarla muşlarla kazanıp sonra farklı yüzlernin olduğunu görme zamanı. başkalarıyla görüşmüş olablir ama geç de olsa insanın kaybettğini değil aslında kazandığını anlaması güzel.. bi söz var ya iyi ve dürüst insanlar kaybetmez,kaybedilir diye aynen öyle. sen de boşver akrepler insanlara ezemedin ezdim kafasıyla yaklaşır,hırsla yaklaşır isterse 5 yıl koşsun elde ettiğinde bilmiyoruym değişiyolar ya da iç dünyalarıu gerçekten çok gölgeli ve karışık, ne hissettklerini onlar bile bilmiyo,korkaklar. bakma sen çok naif kibar olduğuna,o onların poker yüzleri.
sana atıyorum canım aylinin falını tewmmuzda göndermişim ,eylül demişmiş,çıktı heraldeatart canım çok sevindim darısı başımabence kimseden etkilenme, fal bile atma. kendin düşünüp bir karara ulaş diğer türlü pişman olunacak şeyler yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?